ماشین تون چیه؟نقل قول:
فن ها قبل از رسیدن دما به قرمز خاموش بودن و وقتی زدین کنار روشن شدن؟
چرا قبلا نمی تونسین بفهمید دما چقدره؟
منظورتون از مهره که فیشش رو کشیدید سنسور دما هست ؟
Printable View
ماشین تون چیه؟نقل قول:
فن ها قبل از رسیدن دما به قرمز خاموش بودن و وقتی زدین کنار روشن شدن؟
چرا قبلا نمی تونسین بفهمید دما چقدره؟
منظورتون از مهره که فیشش رو کشیدید سنسور دما هست ؟
سمند ٨٤نقل قول:
حس كردم كه اره بعد از رسيدن به نقطه قرمز روشن شدن
چون همين مهره مقاومت روي راديات باعث ميشد فن ها نزارن دما از خونه اول امپر بالاتر بره حتي زماني كه ماشين واشر سوزونده بود بازم ماشين من جوش نياورده بود و فقط از اب ريخته شده به بيرون كه چرب بود فهميديم واشر سوزونده و دماي موتور همون خونه اول بود و اصلا به وسط هم نرسيد چون اين فن ها دايم ماشينو مثلا خنك ميكردن
سمند و پژو خیلی به بالا رفتن دما حساس هستند، احتمالش هست واشر زده باشه، البته ایشا که اینطور نیستنقل قول:
آب کم کردن، داغ کردن، دود سفید اول صبح، کم قدرت شدن ماشین، شیری شدن روغن، سفت شدن لوله بالای رادیاتور و ... از علایم واشر زدن هستن، اینها رو چک کنید ایشا که مشکل خاصی نیست. همونطو که گفتم سمند و پژو خیلی نسبت به بالا رفتن دما حساس هستن، شما هم حساس باشید
وقتی دما به خط قرمز رسید دور تند فعال شد یا کند؟ احتمال داره دور کند فعال بوده و بعد دور تند فعال شده باشه و شما فکر کردین فن خاموش بوده
اما اگر فن ها بعد از رسیدن به خط قرمز روشن شدن و دما هم درست بوده، سنسور فن، رله فن ها و سیم کشیشون باید بررسی شه، یه دیاگ بزنید ببینید در چه دمای دور کند فن روشن میشه، باید حدود 90 باشه، اگر در این دما روشن شد، مدار فن (سنسور،رله،فن) مشکلی ندارن و دلیل دیگه باعث شده با وجود روشن بودن فن ها دماتون به خط قرمز برسه (مثه کم بودن آب، گیر کردن ترموستات و ...)
مدل ماشین شما پایین هست و اگر در این مدت از ضد یخ استفاده نکردین به احتمال زیاد سیستم خنک کننده زنگ زده و پوسیده شده. اگر وقتی آب تمیز تو رادیاتور میریزید با چرخش آب، آب قهوه ای رنگ میشه مجرا های آب بلوک سیلند زنگ زدن و پوسیده شدن. اگر اینطور باشه ماشین دیگه اذیتتون میکنه، چون نمیتونه خوب خنک شه
سعی کنید همیشه از ضد یخ استفاده کنید تا مجرا ها زنگ نزن و پوسیده نشن
امروز صبح دیدم که آب هم کم می کنه انگار همون داره واشر می زنهنقل قول:
من این رو 7 ماه پیش سر سیلندر و همه چیزش رو عوض کردم و الان باز داره واشر می زنه
اون موقعی که عوض کرده بود من به طرف می گفتم که این هنوز هوا میگیره و به نظرم مشکل هنوز باقیه
ظاهرا مشکلش موتوریه و باید ببرم پیش تعمیرکار تا ازین بدتر نشده
اینکه آب کم می کنه ممکنه ازین باشه که دمای ماشین خیلی بالا میره و آب ها بخار میشن؟ شاید ازین باشه که فن ها درست کار نمیکنه دما میره بالا و آب بخار میشه و این مشکل درست میشه و آب کم می کنه
از امروز سوکت فن رو زدم سره جاش که ببینم آب کم کردنش درست میشه یا نه
سلامنقل قول:
شما آب خالی میریزین توی رادیاتور و میخواین مشکل پیس نیاد ؟!!!
:20:
1- آب خالی نقطه ی جوشش پائینه و باعث داغ کردن موتور میشه . باید آب مقطر درجه یک با مقاومتِ بسیار بالا (حدود 500 کیلو اهم ) رو با ضد یخ استاندارد مخلوط کنین به نسبتِ نصف و نصف یا 40% ضد یخ , 60% آب مقطر . به مخلوطِ این دو میگن coolant .
کولانت استاندارد شامل آب مقطر درجه یک , ضد یخ , ضد جوش و چرب کننده هست و باعث میشه سیستم خنک کننده حتی تا حدود 15 سال احتیاج به تعمیر نداشته باشه
در صفحه های آخر این تاپبک جزئیات آب مقطر و نحوه ی شناسائی کیفیتش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- ضد یخ وقتی رنگش تغییر کنه باید عوض بشه . ضد یخهای امریکائی حدود 2 سال دوام داره. سالهاست کولانت قرمز به بازار اومده که کارائیش و عمرش خیلی بیشتر از کولانت سبز هست . در صفحات اول همون تاپیک جزئیاتش هست
3- وقتی آمپر دما یهو میره بالا و بعد از مدت کوتاهی یهو برمیگرده پائین معنیش خرابی ترموستات هست بشرطی که آب رادیاتور کم نباشه
5- اگر در دور آرام حرارت میره بالا ولی با گاز دادن میاد پائین پس آب رادیاتور کم هست
6- اگر با ایستادن حرارت میره بالا و بعد از مدتی حرکت کردن میاد پائین پس یا فن خرابه یا بیرون رادیاتور بسیار کثیف هست یا پره های رادیاتور له شده
ماشین موجود جاندار نیست اما اگر بی مهری ببینه از صاحبش , بد جوری انتقام میگیره
تکراری . لطفا حذف شود ..............................
تکراری . لطفا حذف شود ..............................
نقل قول:ممنون،فعلا با عوض کردن نوار دور صندوق مشگل حل شدهنقل قول:
من 52000تا ماشینم کار کرده،تو خدمات دوره ای چه قطعاتیو باید تعوض کنم؟بجز روغن موتور ، بقیه روغنا چی؟
پراید 131
اب کم کردن لزوما به معنای خرابی واشر نیست، ممکنه بخاطر یه نشتی باشه، البته الان که ماشین آمپر زده احتمال داره بخاطر واشر باشه. میتونید از تست های زیر برای بررسی وضعیت واشر استفاده کنید:نقل قول:
1. رادیاتور رو پر از آب کنید، طوری که آب رو ببینید بعد ماشین رو روشن کنید و به آب نگاه کنید، اگه آب حباب کنه یا بپاشه بیرون میتونه نشونه سوختن واشر باشه
2. بدون اینکه درب رادیاتور رو باز کنید بذارید موتور کار کنه تا فن ها روشن شن (ترموستات باز شه) بعد با انگشت جنت بالایی رادیاتور رو فشار بدید اگه خیلی سفت باشه و انگشتاتون پایین نرن امکان داره واشر سوخته باشه و کمپرس وارد سیستم خنک کننده شه
3. صبح قبل از اینکه ماشین رو روشن کنید شمع ها رو یکی یکی باز کنید ببینید خود شمع یا سیلندر خیس نیست، اگه باشه واشر سوخته
باید بررسی میکردید دلیل واشر زدن چی بوده، گاهی دلیل واشر زدن عوامل ناگهانی مثه از کار افتادن فن و ایراد سنسور دما و ... هست، در این موارد چون سیستم خنک کننده هنوز سالم و سرحال هست معمولا با برطرف کردن عیب دیگه مشکل واشر پیش نمیاد. اما گاهی دلیل مشکلات اساسی در خود سیستم هستن، مثه زنگ زدن و پوسیدن مجراهای آب بلوک سیلندر، رادیاتور، پمپ آب و ... (بخاطر استفاده نکردن از ضد یخ)، در این موارد اگه مشکلات کاملا رفع نشن معمولا چند مدت بعد از تعویض واشر، دوباره ماشین واشر میزنه. البته واشر زدن دوم شما میتونه دلایل دیگری هم داشته باشهنقل قول:
من این رو 7 ماه پیش سر سیلندر و همه چیزش رو عوض کردم و الان باز داره واشر می زنه
اون موقعی که عوض کرده بود من به طرف می گفتم که این هنوز هوا میگیره و به نظرم مشکل هنوز باقیه
ظاهرا مشکلش موتوریه و باید ببرم پیش تعمیرکار تا ازین بدتر نشده
اگه سیستم خنک کننده نشتی نداشته باشه آب نباید بخار شه، آب زمانی بخار میشه که سیستم نتونه فشار رو نگه داره، بنابراین دلیل بخار شدن آب ضعف فن ها نیست مگر اینکه آمپر زده باشین. شما برای اینکه از صحت کارکرد فن ها مطمین شید باید دیاگ بزنید ببینید فن ها در چه دمایی روشن میشن. برای تست عملکرد دور تند فن ها، کولر بزنید، بلافاصله یا در عرض چند ثانیه فن ها باید با دور تند فعال شننقل قول:
اینکه آب کم می کنه ممکنه ازین باشه که دمای ماشین خیلی بالا میره و آب ها بخار میشن؟ شاید ازین باشه که فن ها درست کار نمیکنه دما میره بالا و آب بخار میشه و این مشکل درست میشه و آب کم می کنه
نظر من رو میخواید ماشین رو ببرید پیش مکانیک براتون چک کنه که آیا واشر زده یا نه، چون اگر واشر زده باشه و شما ازش استفاده کنید قسمت های دیگه هم آسیب خواهند دید
- - - Updated - - -
اگر ماشن مشکل مصرف، قدرت و شتاب نداره لزومی نداره قطعی رو تعویض کنید، اگر تا الان شمع، وایر و فیلتر بنزین رو تعویض نکردین بهتره اینا رو تعویض کنید تا فشاری رو کویل و پمپ بنزین نیاد. تنها قطعه که با این کارکرد پیشنهاد میشه عوض کنید تسمه تایم هست. البته ماشین شما چون پراید هست اگر هم تسمه تایم پاره شه بجز خاموش شدن ماشین مشکلی پیش نمیاد (بر عکس خانواده پژو و سمند)نقل قول:
اگر بیش از دو سال هست که ضد یخ رو تعویض نکردید، الان موقعش هست