با سلام
من یک هارد اکسترنال جیبی my passport essential یک ترابایت وسترن دیجیتال دارم که متأسفانه بعد از افتادن از فاصله 5 الی 6 سانتی روی میز LCD بد سکتور گرفت. البته همون زمان با کابل USB به LED وصلش کردم و مشکلی نداشت اما روز بعد که به سیستم وصلش کردم در حین کپی شدن یک سری فایل از هارد اینترنال سیستم به هارد اکسترنال یک دفعه متوجه شدم سرعت رایت اطلاعات از 27 مگ به 355 کیلوبایت تغییر و در نهایت عمل کپی متوقف شده و با پیغام زیر مواجه شدم.
an unexpected error is keeping you from copying the file. if you continue to receive this error, you can use the error code to search for help with this problem
error 0x8007045D: the request could not be performed because of an I/O device error
بعد از مشاهده این پیغام برعکس عمل کردم و یک فایل از هارد اکسترنال به هارد اینترنال کپی کردم که سرعت خوندن اطلاعات به 35 مگ رسید و طبیعی بود. اما چون با مشکل سرعت خیلی خیلی پایین در حین کپی کردن اطلاعات درون هارد اکسترنال یا همون رایت کردن ربرو بودم برای حل مشکل دست به دامن گوگل شدم و پیغامی که از طرف هارد دریافت کرده بودم رو یک سرچ زدم. خیلی از جاها گفته بودن ممکنه مشکل از کابل usb هارد باشه و منم چون مشابهش رو داشتم کابل رو تغییر دادم اما از اینجا به بعد وضعیت و سلامت هارد بهتر که نشد بلکه بسیار وخیم تر شد طوریکه کپی کردن فایل ها از هارد اکسترنال به هارد سیستم که قبل از تعویض کابل با سرعت 35 مگ انجام می شد بعد از عوض کردن کابل یو اس بی به سرعت 355 کلیوبایت تغییر کرد یعنی سرعت read و write هارد اکسترنال یک میزان شدن. چون نزدیک 400 گیگ فایل درون هارد داشتم بهتر دونستم شروع به بک آپ گیری کنم تا هارد کامل از کار نیفتاده. واقعاً عذاب آور بود چون با سرعت 355 کلیوبایت اطلاعات در حال کپی شدن بودن و تقریباً 10 روز زمان گرفت. البته از چندتا فایل نشد کپی بگیرم چون حین کپی کردن این چند فایل عمل متوقف میشد که احتمالاً روی همون قسمتها بد سکتور ایجاد شده است. فراموش نکنم بگم که هنگام کپی کردن برخی فایلها هارد صدا می داد.
بعد از بک آپ گیری واسه آپدیت کردن فریمویر اقدام کردم که آخرین نسخه نصب بود تا اینکه هاردو با برنامه WD Quick Formatter که متعلق بهWestern Digital است فرمت کردم ولی فایده ای نداشت تا آخر با این دو برنامه Hard Disk Sentinel و HD Tune Pro متوجه شدم که هارد بد سکتور داره. برای رفع بد سکتورها برنامه HDD Regenerator رو دریافت کردم و گذاشتم تا هارد رو بررسی کنه اما از اونجایی که سرعت هارد بسیار پایین اومده و ظرفیتش هم 1 ترا است این پروسه چکاپ خیلی زمان بر میشه طوریکه بعد از گذشت 4 روز فقط 24 درصدش چک شده بود و تا اون زمان هیچ بدسکتوری پیدا نشده بود تا اینکه از اقبال بد من فیوز برق خونه سوخت و این چند روز هم به هیچی تبدیل شد. از طرفی متأسفانه هر چند هفته برق ها رو قطع میکنن که اینم یک طرف مسئله است. واقعاً کلافه شدم دیگه اومدم از شما اساتید و دوستان درخواست کمک کنم که اگر روشی یا برنامه ای رو می شناسید که زمان کمتر بگیره به بنده معرفی کنید.
نمی دونم آیا با نرم افزار پارتیشن بندی خاصی میشه از آدرس بد سکتورهایی که در برنامه HD Tune برای هارد من نمایش داده شده استفاده و یک پارتیشن ایجاد کنیم و یا حذفش کنم یا اینکه یک درایوش کنم و با برنامه خاصی بزارم بدسکتورهای این درایو رو اسکن کنه؟؟؟ مطابق عکسی که گذاشتم در برنامه HD Tune این دو قسمت Error at 414918 MB و Error at 421786 MB مشکل دارن.
دوستان و اساتید عزیز لطفاً راهنمایی کنید.