کریو چند روزه جواب نمیده دیگه . برای شما هم همینطوره ؟ با نت ایرانسل هم تست کردم وصل میشه ولی صفحه باز نمیکنه.
Printable View
کریو چند روزه جواب نمیده دیگه . برای شما هم همینطوره ؟ با نت ایرانسل هم تست کردم وصل میشه ولی صفحه باز نمیکنه.
قندشكنا وصل نميشه.پينگ به شدت بالاست.سايت هاي https ميميره تا باز بشه.وضع داغونه.512 نامحدود برنزي.
Sent from my iPad using Tapatalk
ببخشید میخواستم بدون ایا فن اوا هم شبانه رو منصفانه کرده یا نه و چه ساعتی رایگانه و شبی چقدر میشه باهاش دانلود کرد خیلی ممنون
منصفانه ندارهنقل قول:
ولی سرعت ثابت هست
شبی با سرویس 1 مگ 3 گیگ حداکثر حداکثر
ماشالا فناوا امروز که SSL تعطیل کرده بود الان که حتی سروررای داخلی تایم اوت زبادی داره! نمیدونم دارن چی کار میکنن.....
دوستان تخیله کردن از فن اوا چجوریه و چند روز طول میکشه معمولا ؟ از کجا باید اقدام کرد؟
اگه از طریق نماینده ثبت نام کردی باید به همون مراجعه کنی. اگه از من میشنوی به محض اینکه درخواست جمع آوری دادی 2 روز بعدش اگه پورت رو تخلیه نکردن سریع برو از سایت 195 شکایتتو ثبت کن اینا سریع ترتیب اثر میدن! خود من آسیاتک بودم بخاطر یک جمع آوری 18 روز علاف شدم! به محض اینکه رفتم شکایتو 195 ثبت کردم فرداش تماس گرفتن!نقل قول:
امروز یک اتفاق عجیب افتاده!!از من و یکی از آشناهامون دو گیگ کم شده.کس دیگه ای اینجوری نشده؟
مشهد هستم!
عجیب نیست عادی شده دیگه !نقل قول:
زنگ بزنید 82195200
یه چند روزیه واسه من قندشکن با پورت udp وصل نمیشه. کس دیگه ای اینجور نشده؟ من نمیدونم آخه اینا چه مشکلی با پورت udp دارن که همش قطع و وصلش میکنن؟ کسی زنگ زده بشون؟