من دقیقا نمیدونم این برنامه ای که شما معرفی کردید چی هست اما میرم دنبالش .نقل قول:
واقعا این برنامه فراترازنصب مجدد ویندوز عمل میکنه؟
Printable View
من دقیقا نمیدونم این برنامه ای که شما معرفی کردید چی هست اما میرم دنبالش .نقل قول:
واقعا این برنامه فراترازنصب مجدد ویندوز عمل میکنه؟
سلام دوستان
من 3 روزه بازی Call of Duty: World at War را گرفتم ولی هر کاری میکنم سرعت بازی کنده حتی وقتی بازی را رو کمترین رزولیشن و تنظیمات میزارم.همه چیز هم نصبه کارت گرافیک آپدیت شده هست دایرکت ایک هم آخرین نسخه نصبه ! سیستمم هم که اینه:
Ram:2gig
VGA:512 8500
cpu:3.6
مشکل منم همینهنقل قول:
فکر مال همه این طوری باشه
افت فریم ندیدم داخلش ولی یه کم سرعت بازی پایینه
نقل قول:
یعنی فقط بین
فایل iso داخلش نیست
نقل قول:من این برنامه رو نصب کردم temp کامل تمیز کردم .ارورهای احتمالی ویندوز رو هم جستجو کردم و با این برنامه برطرف کردم .اما باز هم این مشکل حل نشد .نقل قول:
در هر صورت ممنون از شما بابت راهنمایی.حداقل با یک برنامه جالب و کاربردی آشنا شدم.
اینم شرح این ارور :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم یه بار با همین پیام رو به رو شدمنقل قول:
از اینترنت قطع شدم و بازی رو تو درایو ویندوز نصب کردم جواب داد
سلام
آقا من این بازیه sbk 08 رو وقتی نصب میکنم در آخر خودش directx رو نصب میکمه ولی وقتی میخوام برم تو بازی این ارورو میده برای چیه؟
مشخصات سیستمم هم اینه:
cpu:4400 x2 amd
vga 8500 gt
ram:2 gb ddr2
این جمله سوایه؟نقل قول:
یعنی فقط بین
فایل iso داخلش نیست
دوتا فایله:
Fifa 2005 bin 555 mb
Fifa 2005 index 97 kb
فکر نکنم اینطوری باشه چون من با تقریبا 70-80 فریم بازی می کنم و سرعت بازی خوبه بهتره این دوستمون هم درایور کارت گرافیکشونو آپدیت کنن و آخرین ورژن دایرکت ایکس رو هم نصب کنن شاید حل شهنقل قول:
:41:سلام دوستان کمک کنید من یک بازی از تو سایتدانلود کردم و نصبش کردم ولی وقتی بازی میکنم خود به خود بعد از 5 دقیقه بالا نمی اید تطفا راهنمایی کنید چکار کنم اسم بازی کیک مانیا است و18 مگابایت است خواهش میکنم کمکم کنید با تشکر dezzak ممنونکد:http://www.astatix.com/?from=Reflexive
آقا من خودم پسوند اون فایل bin رو به iso تبدیل کردم و بعدش ریختمش رو سی دی اینا رو رایت کرده.
ولی بازم توش چیزی برای نصب یا اجرا بازی نمیبینم. چیکارش کنم. اصلا میشه کاری کرد؟