گاهس اوقات، ممکنه ۲، ۳ ساعت هم طول بکشه؛ خوب شد از الان گرفتینقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
گاهس اوقات، ممکنه ۲، ۳ ساعت هم طول بکشه؛ خوب شد از الان گرفتینقل قول:
هم با اون برنامه ایرانسل من و هم با کد یه بسته شبانه گرفتم ، ولی اعتبارم اونقدر نیست که جفتشو بتونه تایید کنه ، حالا چی میشه ؟نقل قول:
بعد از فعال شدن اولی، دومی ارور میده. منتها تا ارور بده حواست باشه شارژ جدید نکنی سیمکارتو.نقل قول:
با برنامه ایرانسل من سیم کارتو شارژ کردم پول هم از حساب کم شد. الان یک ساعت گذشته سیم کارتم شارژ نشده چرا
شاید اختلال یا ارتقا دارن میدن بعید میدونم از حسابتون کم شه، معمولا همش برگشت میخوره یا بعد از چند ساعت حتما سیم شارژ میشهنقل قول:
واسه منم دقیقا همین اتفاق افتاده الان 5 ساعت گذشته شارژ نشده.نقل قول:
از حسابم م کم شده.
هیچ وقت با خود برنامه نگیرید همیشه به ربع بیست دقت بعد شارژ میاد به عینه چند بار مشاهده کردمنقل قول:
خطتون داعمیه یا اعتباری؟؟؟ اگر داعمیه حد اکثر ۲۴ ساعت طول میکشه اگر اعتباری باشه ساعت ۱۲ تا ۹ صبح تو ساعت ها شارج بزنی بعدش شارج میشهنقل قول:
فرستاده شده از Lenovo k3 noteِ من با Tapatalk
4G - تهران - الان
1:30 بامداد 15 اسفند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شروع دانلود شبانه با این سرعت
2:14 بامداد
بسته 3 ساعته از ساعت 2 تا 5 میشه استفاده کرد ؟
میشه 2 تا بسته شبانه فعال کرد ؟ باید بین اولی و دومی نت گوشی رو قطع و وصل کرد ؟
ارهنقل قول:
بله
نه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
پس اگر دو تا بسته سه ساعته بگیرم می تونم از 2 تا 8 استفاده کنم و بامبولی در نمیاره ؟نقل قول:
بلهنقل قول:
انشاءالله بگين
فقط زودتر بسته رو تهيه كنين به آخرشب نگذارين
ساعت ظهر 11:55
دستگاه: Huawei E5186s-22A
محل : قم
باند 7 ( فرکانس 2600 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باند 3 ( فرکانس 1800 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلاس ( جمع باند سه و هفت )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی انجام داده ؟نقل قول:
بله اكثرا همه همين كار ميكنننقل قول:
بسته به نيازشون
----------------
بستگي به موقعيت مكاني و زماني دارينقل قول:
اول اگر ميتونين تست كنين
بعد خريد
میشه اینطور نتیجه گرفت پلاس بودن زیاد تاثیر نداره ؟!نقل قول:
ارزش داره مودم cat6 بگیری ؟
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
به نظر من پلاس برای کسانی خوبه که روی هر دو باند سرعت خوب و یا نزدیک به همی دارن نه مثل من که اکثرا سرعت باند 3 حدود 8 مگه و باند 7 حدود 55 مگنقل قول:
بر چه اساسیه وایفایش؟ ینی به LTE اینا وصل میکنن بعد وایفای میشه تو ساختمون؟نقل قول:
تست امروز شهر انزلی
داخلی :
خارجی لس آنجلس :
آپلود در نوع خودش جالبه. اینم بگم مودم رو جای خوب نذاشتم.
داخلی:
خارجی:
اینم بگم منزل ما تو طبقه اول یک مجتمع 20 طبقست و هر 4 طرفمون رو هم بلوکهای 20 طبقه احاطه کرده و نقطه کوره . اینجا هیج موبایلی انتن نمیده مگر اینکه بچسبی به پنجره شاید 2 خط بگیری . احتمالا تو طبقه های 15 به بالا سرعت خیلی بهتری هم بده.
نقل قول:ممنوننقل قول:
منم تصور بر اینه که سرعت انتقال اطلاعات از طریق کابل یو اس بی که حداکثر 60 مگابایته خیلی بیشتر از حداکثر سرعت اینترنت که 10مگابایت هست
پس نباید این افت خیلی محسوس باشه
بحث افت ولتاژ متفاوته. اگه من مودم همراه بگیرم که خودش باتری داشته باشه اونم بنظرم مشکلی نباید ایجاد کنه!
ولی مطمئن نیستم
ممکنه این باندو تو شهرای پرجمعیت مثل تهران اینام بیاره؟نقل قول:
سایت های که شما دو rru یکسان پشت پنل سکتور میبیند، باند 900 نسل 3 ان سایت راه اندازی شده و یا در حال راه اندازی است.در بیشتر مناطق پر جمعیت و همچنین سایت های که پوشش جاده ای ایجاد میکنند و باید محوطه وسیعی رو پوشش بدن باند 900 نسل 3 فعال است.نقل قول:
اونطوری که فهمیدم هر آنتنش میتونه ۴ فرکانس ۹۰۰ 2g و ۲۱۰۰ 3g و ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ 4g، رو ساپورت کنه و برای فرکانس پنجم (900 3g)، یک rru جدید باید نصب شه؟ درسته؟نقل قول:
و سوال دیگه اینکه MiMo و CA الان با یه انتن انجام میشه یا حتما دو انتن کنار هم در یک جهت میخواد؟
و سوال دیگه اینکه ایا همه این فرکانس ها از یک انتن ساطع میشه یا چند انتن نیاز داره؟
و اینکه میشه تصویری از دکلی که ۹۰۰ داره بفرستید؟
ببخشید سوالات ابتدائی
سلام دوستان
سرعت 4G پلاس چند تاست ؟
قصد خرید گوشی رو دارم که ظاهرا متاسفانه با اینکه cate 12 هست اما نمیتونه در داخل ایران تجمیع فرکانس داشته باشه و نمیشه باهاش به 4g+ متصل شد
بالاترین تستی که باهاش زدن 65 مگ بده
میخوام ببینم 4G+ چقدر تفاوت داره
فعلا ایرانسل روی پلاس تا ۱۸۰ مگ تقریبا میتونه بده که بعدا ممکنه به ۳۰۰ اضافه بشه، و روی تک فرکانس ۷۵ تا حدود ۱۱۲ که بعدا حداکثر به ۱۵۰ میتونه برسه.نقل قول:
این مودم یو اس بی 3372 مگه دو تا سیم کارت نمیخوره؟
سیم دوم چه اندازه باید باشه؟
من هر سیمی هر طوری شده میخوام بندازم نمیشه. باید سیم کارت رو کاری کنم؟
در طراحی و ارتقا یک سایت موبایل باید از انتن های استفاده بشه که فرکانس های لازمه رو پشتیبانی کنه. انتن ها معمولا یک رنج کلی فرکانسی رو پشتیبانی میکنند به طور مثال از 1800 تا 2600.نقل قول:
منظور از گفتن باند 900 (و یا هر باند دیگه) ،رنج فرکانسی اون باند هست که به طور مثال باند 900 شامل 35 مگاهرتز پهنای باند فرکانسی میشه.
rru ها با توجه به نوع و مدلشون میتونند از چند فرکانس پشتیبانی کرده و کریر ایجاد کنند. حال اینکه روی چه فرکانسی فعالیت کنند اپراتور تعیین میکند. rru های که برای نسل 3 استفاده میشه میتونه تا 2 کریر ایجاد کنه. به طور مثال ایرانسل با یک rru نسل 3 دو کریر روی باند 2100 ایجاد کرده، حال برای ایجاد یک کریر(نسل 3) روی باند 900 باید یک rru اضاف کند.
با یک سایت هم میشه، البته بستگی به پیکربندی سایت و شبکه داره.
ببینید در کلان شهر ها و شهرهای پرجمعیت سایت ها با هدف های مختلفی طراحی شده اند. به طور مثال شاید شما در کلان شهر ها سایتی رو ببینید که فقط نسل 2 و 4 و حتی نسل 4 را به تنهایی سرویس دهی میکنند. البته در شهرهای کوچک با یک سایت هم میشه.
تصویر مربوط به دوستی هست که قبلا در انجمن قرار داده بود.البته توجه کنید ممکن است دستگاه ها مورد استفاده در استان شما متفاوت باشد
محتوای مخفی: bts
یکیش جای سیم کارته یکیش جای SD کارت!نقل قول:
دوستان بهترین دی ان اس برای ست کردن برای شبکه ایرانسل چیه ؟ یه نمه توو شروع لود کردن صفحه کند هستم .
و ۱ سوال دیگه با عرض پوزش، اینکه ایا اضافهنقل قول:
کردن یک کریر دیگه برای ۹۰۰ هزینه اضافی براش داره؟ یا روی همین rru جدیده راحت میتونه یه کریر دیگم رو ۹۰۰ ایجاد کنه؟
به DNS ارتباطی نداره. ایرانسل از همون اول روی بعضی از گیتوی هاش این مشکل رو داره.نقل قول:
منظورتون رو خوب متوجه نشدم امانقل قول:
rru اول دو کریر روی 2100 ایجاد کرده و بیشتر نمیتواند کریر ایجاد کند پس باید rru جدید نصب شود.
rru دوم یک کریر روی 900 ایجاد کرده و میتواند کریر دوم رو هم ایجاد کند اما ایجاد کریر جدید نیازمند دریافت مجوز های مربوطه است. روی باند 900 همانطور که گفته شد 35 مگاهرتز پهنای باند وجود دارد. اگر هر اپراتور دو کریر 5 مگاهرتزی ایجاد کند میشود 30 مگاهرتز با حساب پهنای که جهت عدم تداخل در نظر گرفته شده میبینید که ایجاد سه کریر (یک 2G و دو 3g) روی باند 900 با پهنای 35 مگاهرتز سخت امکان پذیر است. لازم به ذکره روی باند 2100 پهنای باند 60 مگاهرتز وجود داره.
از نظر هزینه در جاهای که نیاز بوده rru دوم نسل 3 نصب شده و در دیگر نقاط این اتفاق نیفتاده است.
محتوای مخفی: یک نسل سه و یک نسل چهار
سلام دوستان
در وشی سامسونگ a5 چطوری می شه باند 3 یا 7 رو انتخاب کرد
می خوام 4g+ رو تست کنم کسی با این گوشی تجربه ای داره؟
با گوشی a5 2017 به 4g+ وصل شدم
سرعت دانلود عادی 1.3 مگابایت تا 900 کیلو هم افت می کرد
قند شکن رو وصل کردم سرعت دانلود رسید 4 مگ:n35:
چرا بدون قند شکن سرعت کمه؟؟؟