تکرار 8 سانت مال فوم نیست که عوض کردی باید مال درام باشه.نقل قول:
اگر پس زمینه می ده تونرت ایراد داره. بهتره با یه تونر دیگه شارژ کنی. یه بار تونر کرونا مخصوص HP بگیر امتحان کن فکر می کنم 125 گرمش حدود 4 هزار تومان باشه.
Printable View
تکرار 8 سانت مال فوم نیست که عوض کردی باید مال درام باشه.نقل قول:
اگر پس زمینه می ده تونرت ایراد داره. بهتره با یه تونر دیگه شارژ کنی. یه بار تونر کرونا مخصوص HP بگیر امتحان کن فکر می کنم 125 گرمش حدود 4 هزار تومان باشه.
فقط HP بگیر خیال خودتو راحت کن. دنبال چیزه دیگه هم نگرد.نقل قول:
دست دو گیرت نمی آد. ولی الان می تونی یه HP چهار کاره نو لیزر رنگی رو حدود 1.300.000 تومان بخری.نقل قول:
تو ایرانشهر شمالی برو سراغ آقای مومنی کارتریج اصل می فروشه. ادم خیلی خوبی هم هست.نقل قول:
من ایران زندگی نمیکنم . اینجا از تو ebay میشه پیدا کرد . البته همیشه هر چی بخایین نمیشه دست دوم گیر اورد اما ادم پیگیر باشه گیرش میادنقل قول:
برای همین پرسیدم چه پرینتری هست که پر کردنش دردسر گمتری داشته باشه.
ممنون
سلام دوستان یه پرینتر مدل HP LASERJET 1015 دارم جدیدا چند صفحه رو در یک صفحه چاپ میکنه
:n03::n03:
میزنم 5 صفحه رو پرینت بگیره همرو توی یک صفحه روی هم چاپ میکنه :/
ممنون میشم راهنماییم کنین
با سلام.
پرینتر Epson LQ-300 هست که هر وقت داره چاپ میکنه هنگام رفت و برگشت هد،به صورت پله پله ای برگه چاپ میشه.لطفا کمکم کنید.
با تشکر.
سلامنقل قول:
اون شفتی که روش هد رفت و آمد می کنه و از جنس فولاد یا استیل هست رو کاملا پاک کن و با اسپری مثلا ناهید می تونی با یه دستمال پاک کنی و همینطور که هد دستگاه می ره و می آد با اسپری ناهید روی شفت بپاش تا کاملا هر چی زیر کریج هد مونده باید بیرون بعد درست می شه .
خوب تنوع زیادی تو خارج از ایران می تونی روی پرینتر های مالتی فاکنش پیدا کنی خیلیاشون تو ایران نیست. مهم انیه که پرینتر لیزر رنگی باشه و نه جوهرافشان الباقیش می مونه شارژ کردنش که البته رنگی های لیزری یه کمی سخت تر از تک رنگ هستن. مثلا دنبال HP 3530 HP1017 HP1415fnw. ولی اینا زیادن مهم اینکه تو کدوم رو می تونی پیدا کنی البته HP 1017 خیلی قدیمی بهتره بی خیالش شی.نقل قول:
ولی بهتره که هر مدلی که پیدا کردی رو تو سایت بگذاری بهت بگم بخری یا نخری. یا برام ایمیل کنی. البته اگر خواستی ایمیل کنی بهت باید ادرس ایمیل رو بدم.
تو چه برنامه ای اینطوری می شه ایا تو همه برنامه ها یا فقط مثلا excel?نقل قول: