زنگ بزنم بگم سرعت اپلود رو 1 مگ ببندن به همین راحتی 512 رو 1 مگ میکنن؟نقل قول:
Printable View
زنگ بزنم بگم سرعت اپلود رو 1 مگ ببندن به همین راحتی 512 رو 1 مگ میکنن؟نقل قول:
پارس که هیچ میگه 6 ماه بگیر زنگ زدم تهران هم میگه مال شما ( مرکز مخابرات چمران ) محدودیت دارهنقل قول:
فقط میمونه های وب که دیگه چاره ای جز های وب ندارم
دوست عزیز شما کجای اهواز هستی ؟
من نزدیک 3 ماه از های وب سرویس داشتم تو شهر ایلام.
ولی به خاطر اعزام به خدمت سربازی ناچار شدم سرویس رو قطع کنم حالا اگر کسی نگرفته من تجربه خودم بگم شاید به درد خورد.
سرعت دانلودش با یک مگ و حجم 3 گیگ تو روز 450 تا بود و تو شب هم از ساعت 4 تا 7 سرعت دانلود 250 تا بود.
واقعا سرعت عالی داشت ولی من فقط دو شب بلند شدم حوصله نداشتم بیدار شم به جاش فشفشه میخریدم و با سرعت عالی دانلود میکردم یه خوبی فشفشه این بود که اگر حجم فشفشه تمام نمیشد سر مهلت تعیین شده فقط همون حجم فشفشه میسوزه و کاری به حجم اصلی نداره.البته بعضی وقتا مثلا هر سه روز یه بار سرعت افت میکرد و تا یه ساعت ادامه داشت بعدش دوباره سرعت خوب میشد و بعضی وقتا خیلی کم تایم اوت میزد و صفحه باز نمیکرد.
درباره پشتیبانی هم خوب بود من هر دفعه زنگ زدم برخوردشون خوب بود.
ولی از پینگش اصلا اطلاع ندارم چون تو کار بازی نبودم فقط موقع ویدیو دیدن یوتیوووب بدون لگ بود که اینم خوب بود.
با چیز شکن فری گییت هم خوب کار میکرد.
به هرحال اگر کسی خواست سرویس بگیره باید قبلش تحقیق کنه ببینه واقعا بدرد بخور هست یا خیر.
بله. اگه خطت مشکلی نداشته باشه و پرش لینک نداشته باشی، روی 1 مگ میبندن.نقل قول:
سلام
میخوام های وب بگیرم.استفاده هم اکثرا نت گردی(فیض دوغ و سایتهای ورزشی و خبری) و دانلود هست
به نظرتون همین نامحدود مخابرات که دارم رو تمدید کنم یا های وب بگیرم؟
این پورت خالی به زور گیرم اومده
من سرعت دانلود 8 مگ بود و سرعت اپلود هم 512 بودنقل قول:
ظاهرا خودش گفت که خط نویز نداره
و سرویس رو 1 به 4 کرد یعنی سرعت دانلود شد 4 مگ و اپلود 1 مگ اما من میخواستم سرعت باز شدن صفحات بیشتر بشه ولی انگار سرعت باز شدن صفحات کمتر شده
جریان چیه کسی میتونه کمک کنه
شاهکار های وب :n02:256 محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین جواب رو از کسی میگیری که همشهری و ترجیحا در یک مرکز مخابراتی باشه. در هر صورت با توجه به موارد مصرف هر دو گزینه مناسبن. چه نامحدود مخابرات که سرویس هاش دقیقا همون چیزیه که در قرارداد قید میشه، نه کمتر و نه بیشتر بدون محدودیت مصرف و چه های وب که از نظر سرعت و پینگ (بسته به محل سکونت و مرکز مخابراتی) شرایط خوبی داره و برای دانلود هم با توجه به فشفشه مناسبه.نقل قول:
اگر خط مشکل نداره دان استریم رو پایین نمیارن. برای سرویس دینامیت، سرعت دانلود روی 8 و سرعت آپلود روی 1 مگ بسته میشه. بهتره دوباره با پشتیبانی تماس بگیری و دلیل این کارشون رو بپرسی. اگر واقعا امکانش نبود، پیشنهاد میکنم آپلود رو روی 512 نگه داری مگر اینکه آپلود برات واجب باشه.نقل قول:
اگر خط مشکل نداره دان استریم رو پایین نمیارن. برای سرویس دینامیت، سرعت دانلود روی 8 و سرعت آپلود روی 1 مگ بسته میشه. بهتره دوباره با پشتیبانی تماس بگیری و دلیل این کارشون رو بپرسی. اگر واقعا امکانش نبود، پیشنهاد میکنم آپلود رو روی 512 نگه داری مگر اینکه آپلود برات واجب باشه.[/QUOTE]
من میخواستم سرعت باز شدن صفحات بره بالا مگه اپلود که بالا باشه سرعت باز شدن هم بالا نمیره؟
ولی خطم که مشکلی نداشت سرعتش توی مودم زده بود 8112 و سرعت اپلود رو هم زده بود 512 اما حالا شده 1 به 4 یعنی دانلود شده 4100 و اپلود 1000 هستش
فکر میکنم خطمون نمیکشیده
نقش سرعت آپلود توی باز شدن صفحات خیلی کمه. برای باز کردن صفحات، استریم یا ویدیو چت، سرعت تک کانکشن باید بالا باشه که اونهم تحت تاثیر دان استریم هست. پس اگه امکانش نیست که با آپ استریم 1، سرعت دانلودت 8 بمونه، بهتره همون 8 مگ با 512 کیلو رو نگه داری.نقل قول:
در ضمن، برای اینکه وضعیت خطت رو بدونی، باید ببینی نسبت به سرعتی که برات بستن، SNR و Line Attenuation و احیانا CRC Error روی چه اعدادی هستن. اگه خواستی یه عکس از این مقادیر بنداز تا ببینیم مشکل از خطت هست یا نه.