دوستان ساعت 12:30 به بعد دقیقا ساعت چند چون یه بار 12:32 گذاشتم کم نکرد اما 12:34 گذاشتم کم کرد شایدم یه روز کم میشه یک روز کم نمیشه گیج شدیم:41:
Printable View
دوستان ساعت 12:30 به بعد دقیقا ساعت چند چون یه بار 12:32 گذاشتم کم نکرد اما 12:34 گذاشتم کم کرد شایدم یه روز کم میشه یک روز کم نمیشه گیج شدیم:41:
سلام دوستان پارس آنلاین تازه به مرکز مخابرات ما ( بعثت ) اومده و فعلا شرکت دیگه ای تو این مرکز نیست منم میخوام بعد از کنکور سرویس POL-512-2G * که در مرکز ما داده میشه رو تهیه کنم به نظر شما این کار رو کنم یا نه؟ در ضمن میخواستم بدونم مودم وایرلسش خوب هست یا نه؟ ممنون
نکن!
احتمالا دنبال دانلود شبانه هستی. شبها هم سرعتش افتضاح میشه.
256 ساعت 7 صبح :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یعنی هر ماه فقط و فقط دو گیگ +دانلود رایگان شب ....
نقل قول:
نه دوست عزیز شما 1 روزه هم میتونی کل ترافیک 6 گیگ سه ماهت رو مصرف کنی و بعدش دوباره ترافیک خریداری کنی
بالاخره چی؟!نقل قول:
میشه همه 6 گیگ را در یک روز مصرف کرد!
من دیشب 12:33 گذاشتم دانلود کم نکرد
نقل قول:
نخیر کم نمیکنه منم دو شب هست که از 12:31 میزارم برای دانلود و هیچی کم نمیکنه
سلام دوستان با هزار بد بختی من فیلم star wars 3 رو دان کردم ولی فقط port1 رو اجرا میکنه و بقیه رو نه حالا باید چیکار کنم که ادامه فایلها رو هم اجرا کنه با wirar نمیدونم میشه کاری کرد ممنون میشم راهنماییم کنید اینم عکس فایلها از idm:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی میدونه فرق سرویس POL-512-2G با POL-ELP که 4.5gb 512kbps برای سه ماه است چی هست و براچی اینقدر تفاوت قیمت دارن؟
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
پسوند فایل های دانلودیت چیه؟ (.rar / .zip / .001 ...)نقل قول:
اگه هر 2 سرویس 3 ماهه هستن و با هم اختلاف قیمت دارن. طبق گفته یکی از دوستان . اون elp به معنای اینه که مصرف 3 ماه شما همون 4.5 گیگ هست. ولی اون سرویس بدون elp هر ماه 2 گیگ هست که میشه 6 گیگ تو 3 ماهنقل قول: