سلام خدمت دوستان
يه چندتا مطلب مي خوام قرار بدم تا همه روحيه بگيرند حتما بخونيد :
اول مربوط به اونايي كه از حالا مي خوان شروع كنن به خوندن يا بعد از عيد شروع كردن:
ببينيد: 1-انسان اشرف مخلوقاته و هرچه اراده كنه و راه درست رو انتخاب كنه بي شك به آن نتيجه خواهد رسيد 2- ما مسلمانيم . در دين ما يك موضوع مهم به نام توكل وجود داره كه همه مي دونيم چيه ولي در عمل كمتر بهره ميگيريم. بدونيد كسي كه پشتوانه اش خدا باشه نبايد ترسي داشته باشه وگرنه توكل حقيقي نيست. 3- من نمونه هاي فراوان تو شهرمون ديدم كه حتي با 3 ماه خوندن معمولي كتاب درسي تونستن رتبه ي 3 رقمي منطقه 3 كسب كنن. 4- خود من فيزيك رو از -33 درصد شروع كردم در طول 3 ماه كردم 60-70 .
در نتيجه شما و همه ي جوون هاي ديگه ايراني لياقت اين رو داريد كه وارد دانشگاه بشيد. ولي يك چيزو يادتون باشه كه از حالا وقت هدر نديد . حتي 1 روز هم شد ،شما بازم نسبت به بقيه جلو مي افتي. به نتيجه اهميت نده . مشكلات رو با مداد بنويس پاكن رو بده دست خدا.
پيشنهاد من به اين دسته افراد : سعي كنيد كتاب درسي رو خوب بخونيد و 1 هفته به كنكور آزمون جامع دهيد.
براي اونايي كه خوندن ولي فكر مي كنن سطح علمي پايين دارن:
اولا رياضي مفاهيمي است كه در همه نوع بشر وجود دارد پس شما اشتباه فكر مي كني . شما هم مي توني رياضي رو 100 بزني ولي بايد تلاش كني . بدون كه در قيامت نيز همين طوره . هر كه كشت بيشتري داره راحت تره.
دوما بدونيد حتي بهترين دانشمندان هم گاهي فكر مي كردن سطح تفكرشان پايين است ولي دست از مجاهده بر نمي داشتن.
سوما دفاع مقدس رو به ياد بياريم. درسته توان ما قابل مقايسه با اونا نبود ولي با مجاهده و تلاش دشمن رو بيرون كرديم. بله ما مي توانيم. پس تو هم با تلاش به هرچه فكرشو كني مي رسي ولي بايد مسير درستو تشخيص بدي.
براي اونايي كه خوب خوندن و از اعتماد به نفس كمي برخوردارن(استرس دارن):
[/SIZE]
به ياد بيارين كه انسان بي نهايت طلبه . اجازه نديد چيز حقيري مثل استرس شما رو محدود كنه. يادتون باشه 4 ساعت كنكور براي خودش ميتونه يه عمر باشه اگه روش استفاده از وقت رو بدونيد.
دليلي براي استرس وجود ندارد . من ضمانت مي كنم قبولي.
اگه بازم روحيه ي واقعي مي خواهيد بگيد .
يا علي..........