سلام دوستان
این طرح ساعات شبانه از 1 تا9 صبح چی شد آخرش ؟
Printable View
سلام دوستان
این طرح ساعات شبانه از 1 تا9 صبح چی شد آخرش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من با خط 2 مگ صبانت 750-810 هست چرا اسپید تست همه سروراش میگه 560 ؟؟؟؟؟؟
ارسالم 102 کیلوبایت بر ثانیس چرا میگه 80 ؟؟؟
یه عکس 2 مگی رو تو 21 ثانیه آپ کردم
مشکل از کجاس ؟
اون های که میگن تبلیغ صبانت میکنم !!!
من از 13 شهریور تا الان شبانه 110 گیگ دانلود کردم و نه محدود شدم و نه خطم مشکلی پیدا کرد !!! تازه من هر شب دانلود نمی کردم !!!!
باورتون نمیشه !! برید سایت کاوش رایانه
با هر سایتی هم خواستید دانلود یا آپلود میکنم با تاریخ و مدرک اسکرین شات میگیرم میزارم
به قرآن من خودم خیلی سر خط شاتل اذیت شدم اینو پیدا کردم دلم میخواد به همه بگم به قرآن نیتم خیره
استان فارس چون با مخابرات شریک هست نمیشهنقل قول:
تنها کسی که صبانت رو توو این تاپیک تایید کرده شما هستید... یعنی آدم میتونه به خاطر یه نفر که اسپیدش خوبه ولی اون همه آدم که اسپیدشون بده بوده این ریسک رو بکنه و بیاد صبانت؟؟؟؟؟ اگه یه چند نفر دیگه هم میومدن تایید میکردن حالا یه فکری میشد به حالش کرد... حالا من شاید اگه وضعم خوب شد خط ماتریکسمو بیارم صبانت ... شاید جدیدا خوب شده باشه.... حالا شما این همه زحمت کشیدی با یه سرور اروپایی و یه سرور آمریکایی هم تست میگرفتی... همش که از سرور تهران کرج تست گرفتی....نقل قول:
بعد این Mb/s هست... واسه تبدیل به KB/s باید در 1000 ضرب کنی و بعدش تقسیم بر 8 کنی....
تایید میشهنقل قول:
دوستم کافی نت داره و از صبانت سرویس داره میگه حجم دزدی میکنن جدیدا هم بد رقم حجم دزدی میکنه صبانت
نقل قول:
من از برنامه networx استفاده میکنم و اونو چک کردم با سایت صبانت مو نمیزد ! اما یه روز من 60 مگ استفاده کردم برام 170 مگ افتاده ! نمیدونم والا
نقل قول:
داداش شما دوستی رفیقی پارتی چیزی اونجا نداشتی؟
خودت چی؟آدم کله گنده ای نیستی که بخوان هوا رو داشته باشن یه حالی بهت بدن بعداً براشون جبران کنی...:46:
سلام ! دوستان بیست نتی بد نیست بیان اینجا و در مورد طرح جشنواره و تعرفه هاش بحث کنیم !! اصلاً کسی تعرفشو به تعرفه جشنواره تغییر داده که ببینه چه طوریه ؟! سرعتش که کمتر نیست؟ مثلاً اگه یه نفر بخواد 8 گیگ 256 برداره ، چون صورتحساب تلفن 2ماهه است ، میشه 16 گیگ و هزینش 25 تومن ؟!
اقا يكي ميتونه فرق اينترنت پر سرعت اقتصادي512 و اينترنت پر سرعت حجمي 512 بيست نت رو بگه؟
هر دو تاشون سرعتشون 512 هست يكي به ازاي هر گيگ 2400 يكي 4900؟
اینترنت پرسرعت اقتصادی برای کسانی که مصرفشون کم هست بصرفه هست(حداقل مصرف ماهیانه ۱ گیگ بایت می باشد)نقل قول:
اینترنت پرسرعت حجمی برای کسانی که مصرفشون زیاده هست بصرفه هست( آبونمان برای مصرف ماهیانه کمتر از ۲ گیگا بایت ۴۹۰۰ و برای مصرف بیشتر رایگان است )