نقل قول:
پسوردش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
پسوردش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
یک علامت سوال اینجا بود هم بد نبود گرامی پسر.نقل قول:
پسورد:
p30
من یه جا خونده بودم وقتی از کی ها واسه کاسپر استفاده میکنیم پس از اتصال به سرورهای کاسپر جهت آپدیت تشخیص میده که اینها کی های معتبر نیستش و اگه بهت اجازه ی به روز شدن رو بده کامل نیست یعتی تمام اپدیتها رو بهت نمیده و از لحاظ امنیتی در حداکثر نیستس
واسه این پرسیدم که بهتر نیست از تریال ریست استفاده کرد ؟
نقل قول:
بله خیلی از کی هارو تشخیص میده . وبعد اون هارو اکسپایر میکنه. این فرایدنش یکم طول میکشه.
اما چند روز پیش ویروسی برای شرکت ارسال کردم بعد از 2 ساعت آپدیت کردم با کی و شناسایی شد نتیجه کاملا واضح هست.
سلام به همگی.آقا این کاسپر 2010 ما لایسنسش رفت به بلک لیست.لایسنس جدید گیر آوردم ولی به هر جاش نگاه میکنم نمیفهمم چطوری واردشون کنم؟!!! هر بار این مشکل را دارم و کلی مچل میکنه ما را.عکسش را میذارم ببینید.وقتی میزنی رو Acive New Lisence این پنجرهه میاد و هیچجایی برای وارد کردن کلید نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این پست رو بخونید
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4796138&postcount=2073
سلام
دوستان من یه مشکل داشتم با کسپر 2010
من صبح ها برای دانلود رایگان صبانت شبانه میذارم , 3 گیگ تو اون مدت زمان دانلود می کنه (با نرم افزار چک کردم) توی network traffic خود کسپر نوشته 3 گیگ رو اما نوشته 2 گیگ رو کسپر دانلود کرده و 1 گیگ رو دانلود منیجر به نظر هم درست میومد چون دانلود منیجر زیاد دانلود نداشت .
حالا من اومدم امتحان کردم و 1 , 2 روز کسپر رو موقع دانلود بستم . آخر کار دیدم همون 3 گیگ دانلود شده اما همش با دانلود منیجر . (سرعت دانلود فایل ها هم بالا رفت وقتی بستمش)
قبلا این سوال رو بارها اینجا و توی فروم خود کسپر پرسیدم اما همه میگن این آمار کسپر الکیه . اما این دفعه من امتحان کردم و مطمئنم , می خوام بدونم این مقدار دانلود برای چیه ؟
ممنون
مثل اینکه نسخهء بتای محصولات 2011 کسپر منتشر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسپرسکی چیزی رو دانلود نمیکنه. چون برنامه همه از فیلتر اون عبور میکنند به اصطلاح از دروازه کسپر رد میشند این طور نشون داده میشه. تمام فعالیت شما در مسجر در مرورگر در دانلودمنیجر و....... میشه اون حجم کسپر.نقل قول:
دوستان وقتي پسوورد اين نرم افزار expire ميشه، مرتبا يه پنجره اي مياد و اين رو اعلام ميكنه.
چيكار ميشه كرد كه ديگه اين پنجره ظاهر نشه؟