تماس با کمپانی کدنس امریکا
سلام دوستان
یه اتفاق جالب که امروز افتاد براتون تعریف کنم
دیشب یه نامه به کمپانی کدنس امریکا دادم و از قسمت فنیشون یه مشاوره راجع به خرید کامپوننت و آمپلیفایر پرسیدم. ته نامم هم نوشتم که قیمتها توی ایران چطور گرون شده...
امروز ظهر از شرکت وارد کننده این برند بام تماس گرفتن. از امریکا باشون تماس گرفتن که مشکل ایشون رو حل کنید و برای ما توضیح کامل بدید که چرا قیمتا در ایران گرون شده
کلی برای من توضیح دادن که به شرکت های وارد کننده لوازم صوت و تصویر دلار دولتی 1226ت تعلق نمیگیره چون این اجناس اجناس لوکس حساب میشن و دلار دولتی برای ملزوماتی مثل دارو و ... هست.
برای مشاوره فنی هم یکی بام تماس گرفت و کلی بام صحبت کرد
نتیجه این شد که برم یه جفت میدرنج و تویتر بخرم که ظاهراً کراس ندران, تیوترها مستقیم به هدیونیت وصل میشن و میدرنج هم با آمپ برای استیج جلو درایو میشه... ظاهراً یه آمپ 125.2 که 80 وات میده بشون کافیه و اینجوری که قسمت فنیشون به من توضیح میداد کیفیت کامپوننت رو همراه با قدرت صدای بسیار مطلوبی تولید میکنه
کسی تا حالا اینجور سیستمی بسته یا نه؟؟؟ نماینده فنی کمپانی که میگفت ما 2 جفت این میدرنج و تویتر رو با یه ساب به نهایت قدرت و کیفیت میرسونیم
ظاهراً این میدرنجها قدرتهای خیلی بالایی دارن. روی کاغذ از 75 وات تا 150 وات.6 اینچ هست و 8 اینچ.امپدانسهای 4 و 8 اهمی دارن.... . از کیفیتشون هیچی نمیدونم.تا حالا صدای تویتر مستقیم به هدیونیت هم نشنیدم... کسی راجع بش تجربه ای داره ما رو اندرز بده
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
آیا نصب مستقیم تویتر به یونیت و استفاده از کراس داخلی 7016 باعث دیستورشن نمیشه؟؟؟
اصلاً این کار عاقلانه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
قربون آقا
حالا شد
8016 می خرم و کواکسیاله گرده 1730
1- این باند 1730 چنده ؟ قیمتش مهم نیستا فقط می خوام حدودشو بدونم سرم کلاه نره
2- تیوترش رو بذارم جای باندهای توو دری ؟ کجا بذارم آخه ؟
ولی آمپ نمی خوام . تو رو خدا ناراحت نشو :10:
تیوتر که خیلی کوچولوه! مطمئن باش جا براش کم نمیاری
آمپ نمیخوای؟! خوب نخواه... به من چه ! چرا ناراخت شم؟
خروجی هدیونیت نهایتاً 18 واته(واقعی)
کامپوننت شما 90-100 وات برق مصرف میکنه
اینجوری 18 درصد برقش رو تامین میکنی, احتمالاً در حالت استاندارد( با رعایت ضریب شدت تخریب موج) 20-30 درصد توان واقعیش بت صدا میده