سلام
تو شبکه وقتی میخوای از شیر یک سیستم دیگه استفاده کنی وقتی IP شو میزنی بعضی وقتها ازت یوزر پسورد میخواد همین رو از کجا میشه برداشت؟
مثل این:
Printable View
سلام
تو شبکه وقتی میخوای از شیر یک سیستم دیگه استفاده کنی وقتی IP شو میزنی بعضی وقتها ازت یوزر پسورد میخواد همین رو از کجا میشه برداشت؟
مثل این:
سلامنقل قول:
توی Run بنویسید :
Control keymgr.dll
سپس در پنجره ی باز شده اون مقدار ها رو انتخاب کنید و روی Remove کلیک کنید
فکر میکنم مشکلتون حل بشه.
سلام دوستان .من تازه عضو فروم شدم و از اطلاعاتتون کلی استفاده کردم .:35:
یک مشکل تو نصب ویندوزم وجود داره . من از ویندوز wındows xp dark edıtıon استفاده میکردم که خراب شده بود و خواستم یک ویندوز دیگه نصب کنم .نو میحیطی که صفحه آبی هست که میرسم اصلا 4 تا گزینه واسه فرمت درایو وجود نداره . :23:تا حالا 2 بار امتحان کردم ولی اصلا درایو سی فرمت نمیشه و ویندوز جدید تو همون دایو کنار ویندوز قدیمی نصب میشه و همه فایهای قدیمی سر جاشون هست .درایو سی هم fat و بقیه درایو ها ntfs
تو محیط آبی نصب ویندوز اصلا گزینه فرمت نمیاد فقط یک گزیته داره که درایو سی رو تبدیل به ntfs کنم که اونم میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و ریستار میشه و برمیگرده از اول .:37:
راستی ویندوز هم که بالا میاد هیچ کلیدی از کیبورد کار نمیکنه و هر چی f8 میزنم هیچی نمیاد ،بنابراین اصلا با محیط اولیه بوت ویندوز رو نمیتونم نصب کنم و حتما باید تو محیط خود ویندوز نصب کنم .:9:
توروخدا کمک کنید:41:
سلامنقل قول:
اگر کیبورد شما از نوع USB باشه تو محیط بوت کیبورد کار نمیکنه . برای رفع مشکل باید در هنگام روشن کردن سیستم کلید Delete رو فشار بدید تا به محیط BIOS برید . در اونجا باید قابلیت USB Keyboard رو فعال کنید تا بتونید در محیط بوت از کیبورد استفاده کنید.
موفق باشید :40:
مرسی:11: .خیلی ممنون فقط واسه وارد شدن کلید دیلیت هم کار نمیکنه .بله usb هستش:46:نقل قول:
پاک کردن ویندوز چی؟ من همیشه واسه ریختن ویندوز جدید از همین محیط ویندوز نصب میکردم و بعد وقتی ریست میشد 4 تا گزینه فرمت وجود داشت ولی الان اصلا گزینه فرمت نداره فقط مینویسه پوشه ویندوز delete بشه یا نه .
نصب تموم میشه همه فایهای ویندوز قبلی و برنامه های قبلی تو درایو سی هستند :41:
سلامنقل قول:
درهمون لحظات اولیه که سیستم رو روشن میکنید کلید Delete رو مدام بزنید (در این موقع صفحه کلید کار میکنه) سپس که وارد BIOS شدید ، قابلیتی رو که گفتم فعال کنید.
سپس سیستم رو Restart کنید و بعدش اقدام به نصب ویندوز کنید . در طی مراحل نصب ویندوز از بوت ، شما میتونید تعیین کنید کدوم درایو فرمت و ویندوز روی کدوم درایو نصب بشه.
سلام به همه دوستان
به نظر شما چگونه مي توان يك فايل كنه را از روي سيستم پاك كرد؟! به هيچ عنوان نمي شود! حتي از راه هاي داسي و دستورات داس ..
مدت ها پيش يك فايل روي يكي از درايوها كپي كردم ولي بعدها كه خواستم پاكش كنم نشد كه نشد! تمام موارد را چك كرده ام .. شما نظري نداريد؟؟ ظاهرا بايد بروم سراغ برنامه هاي خاص اين كار ..
تابحال براي كسي پيش آمده ؟؟ ضمنا يك نكته! اين فايل كه يك كليپ هست، خراب هم نشده چون به خوبي پخش مي كند ... اما پاك نمي شود move هم نمي شود ... با admin هم هستم! كلا همه چيز را بررسي كرده ام ... اين فايل درون يك فولدر PVR قرار دارد كه با فلش مموري ذخيره شده و روي سيستم كپي كرده ام .. روي فلش هم همينطور بود ولي فلش را فورمت كردم (البته فورمت ويندوز هم جواب نمي داد، داسي فورمت كردم)
پيشاپيش از شركت دوستان در اين بحث متشكرم
با سلامنقل قول:
اين پيغام براي اولين بار طبيعي و لازم است البته در مواردي كه هر دو سيستم از اكانت مختلف استفاده كنند و در شبكه هاي ساده يا worldgroup باشد كه بايد تيك remember زده شود اما اگر باز هم تكرار شود:
اين مشكل وقتي پيش مي آيد كه يكي از سيستم ها از اكانت بدون پسوورد استفاده مي كند! بايد در قسمت gpedit.msc گزينه مربوط به blank password را پيدا كرده و آنرا تغيير دهيد ...
سلامنقل قول:
والا دلیلش رو نمیدونم چون من از اوضاع ویندوزتون خبر ندارم و تشخیصش یکم سخته.
به شما هم نرم افزار Unlocker پیشنهاد میشه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
خسته نباشید
سیستم من یک مشکل پیدا کرده
توی مای کامپیوتر 2 تا درایوم رنگ نوشته هاشون ابی شده و هر چی موزیک و فیلم داخلشون دارم خونده نمیشه و ارور میده
ولی اگه همون فایل رو توی یک درایو دیگه بریزم تمیز میخونه و جواب میده
ضمنا ویندوز رو هم عوض کردم
لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم
عکسش رو هم ضمیمه کردم
مشکل من با دوتا درایویه که توی عکس با قرمز دورش خط کشیده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]