نت قطع شده ibs هم بالا نمیاد... کسی دیگه هم نتش قطع شده ؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
نت قطع شده ibs هم بالا نمیاد... کسی دیگه هم نتش قطع شده ؟
نت هست و چیزی قطع نشدهنقل قول:
ببین ibs واست باز میشه ؟ 80.191.224.244نقل قول:
ای بی اس خراب شده الان نت همه قطعه اگر دیسی بشید دیگه نمیتونید وصل بشید تا میتونید لذت ببرید از این لحظات ملکوتی... الان زنگ زدم حدود ۴۰ نفر تو صف تماس مخابرات بودن :D
رفتم ibs دیدم وحشت کردم یه چیز عجیبی که نمیشه اینجا بگم:n02:
کانفیگش بهم ریخته و از کار افتاده پارتاک هم آفلاین نشون میده و این یعنی : It's download time :n09:نقل قول:
فرشاد خبر گرفتی؟
فرشاد من و بقیه بچه ها راضی هستیم 3 ساعت طول بشکه ip بگیره ولی رنج 81 رو به کل حذف کنید مردانه ! بابا نمیشه یه دست بازی آنلاین انجام داد اصلا ، شد 6 روز !!!! :n34::n34::n34::n34::n34::n34::n21::n21::n21::n21:
سواره از پیاده خبر ندارهنقل قول:
نامردا سرور سونی و ایکس باکس رو محدود کردن
من موندم نمیدونم چه کار کنم انگار نه انگار نت داریم
قبلا سرعت خوب بود پینگ داغون، نمیشد انلاین بازی کنی ، مجبور شدم از پارس انلاین هم سرویس بگیرم که این خودش تحمیل هزینه به منه کاربره به خاطر بی مسئولیتی پشتیبانان مخابرات
والا فقط داریم پول مبریزیم تو جیب این شرکت ، من که فردا شکایت میکنم
الان هم زنگ زدم میگه اپراتور فلان اما جواب نمیده
2روز پیش نت مخابرات قطع شد برا چند ساعت بعدش یه دفعه خوب شد تو بازی هم مشکلی نبود منی که تو سرور ایران پینگم 120بود الان دیگه اوکی شده تو سرور خارجی پینگم120بود و بعد از مدتها دیشب تو تایم freeتونستم 1.5 گیگ دانلود کنمنقل قول:
کجا و چه منطقه ای هستید؟؟
یک ونیم گیگ؟ اگر سرعتت ۲ مگ هم باشه شما حتی نصف چیزی که میتونی دانلود کنی هم نکردی، ۲ مگ باید چهار گیگ هر شب با سرعت اسمی بگیرینقل قول:
مرکز مخابراتی اسلام اباد
دیروز این مرکز دست تعمیر و ارتقا بود
نه سرعتم 1مگ ولی بعد از چند هفته بازم خیلی عالی بود واسم همیشه سرعت 10 یا 20 بودنقل قول:
خلفت شده ...رفقا کجایید:n29::n28:
سلام آقی مخابرات حالت خشه نیخی سرعتله کم نکنی؟ایسو حداقل کمش ایکنی بنه ری 250 نه 120:n37::n30::n28:
مر سرعتت جندیه که نادنش ری 120؟؟نقل قول:
کسی می تونه سوال من رو جواب بده؟نقل قول:
سلام پدرام جان بله یعنی اینکه شرکت آسیا تک ارایه دهنده سرویس شما میشهنقل قول:
منطقه ما که اینحوره
اونهای که ای پی ۸۱ میاد براشون، اصلا میتونن دانلود کنن از سایت های اشتراک گذاری فایل مثل اپلود باز و اپلود بوی و ترنبیت؟
من روز 600 :n30::n28:نقل قول:
سلام
خبری از اینترنت نامحدود نیست؟
یا کلا دیگه نمیاد... آخه تهران هنوز اینترنت نامحدود هست
نامحدود؟نقل قول:
مال دنبال یه اینترنت با سرعت مناسبیم نامحدود پیش کش ...
سلامنقل قول:
سرعت؟
برای وبگردی که من 256 دارم و راضی هستم
برای پینگ پایین هم که اصلن نگردید ... پیدا نمیشه!!:n13:
برای دانلود هم که فعلن ایرانسل 5 گیگ میده... خوبه فقط ساعت 6 تا 12 هست که البته میشه برنامه تنظیم کرد برای دانلود
ولی من دنبال دانلود 24 ساعته هستم :n31: ... آخه همش فیلم و سریال میبینم و یا آهنگ گوش میدم... برای همین نیاز به دانلود 24 ساعته دارم
که فعلن خون تهرانی ها رنگین تره!!
موفق باشید
البته من نامحدود دارم اما از پارس انلایننقل قول:
نامحدودا همیشه سرعتشون کمه
شما زمان دانلود ، فرمت x265 رو مد نظر داشته باش چون کیفیت خوب و حجم کمتر
سریال هم بیشتر میبینی
من تا قبل از این ای پی ۸۱ با همین اینترنت شبی ۴۵ قسمت سریال دانلود میکردم فکر کنم بس باشه ، نه؟
برای شما اره اما برای ما که ۸۱ میاد نهنقل قول:
فرشاد خبر نداری که با این ای پی چ کار میخوان کنن ، درستش میکنن یا برش میدارن ؟
آقا از دیشب تا حالا مودم ایپی نمیگیره !
چکارش کنم ؟
1 ساعتم مودم رو خاموش کردم . بازنم ایپی نمیگیره
هی میگه یوزر پسورد اشتباه
آقا تنها راهش اینه که اگه خطت کافو نیست بری از این خراب شده:n35:نقل قول:
نقل قول:
خوش به حالتون :n03:
من از دیروز ساعت 11 نت ام قطع بود تا امروز ساعت 9 صبح
2 شب پیش هم همینطور بود! هرچی مودم رو ریستارت کردم درست نشد
من فقط و فقط به خاطر دانلود شبانه است که مخابرات رو تمدید می کنم.
وگرنه هیچ چیز دیگه ای نداره ؛ با سرویس 2 مگ بخوام یه سایت مثل ایران فیلم یا ای مووی یا همین انجمن رو باز کنم دهنم سرویس میشه
قبلا خوب بود الان این چند وقته اینطور شده :n27:
از منم همین اتفاق افتاده...
سرعت شبانه واسه دانلود با دو مگ چند میزنه ؟؟؟؟؟؟؟ 512 دارم میخام یک یا دو مگ بگیرم فقط دانلود شبانه..نمیدونم سرعتش بهتره یا نه..
نقل قول:
سلام به دوستان عزیز بنده!:n11:
قصد اسباب کشی دارم و هنوز بین 2 تا خونه که یکیش بهزاد شهر و اون یکیش خیابان مناطق تو زیتون کارمندی هستن موندم اینجا که الان هستم( کوی پیروزی) به دلیل فیبر نوری باید حتما از مخابرات بگیرم که نامحدود نداره که واسه من مهمترین دلیل استفاده از نت همینه! میخواستم بدونم تو این 2 تا مکانی که نام بردم باز هم فیبر نوری هست؟ اگر نه چه شرکت های ADSL تو اینترنت نامحدود خوب هستن؟ اگر لطف بکنید تعرفه های این شرکت ها رو هم برام قرار بدین خیلی خوب میشه!
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید!:n16:
دوستان گرامی مخابرات سرعتش خیلی بد شده پس اگر میخواین اینترنت بگیرین از این شرکت نگیرین ، اگر بهبود پیدا کرد اطلاع رسانی میشه
تست های فرشاد مختص خودشه پس به این دلیل که چون فرشاد سرعتش خوبه نمیشه گفت این شرکت سرعت خوبی به مشترکانش میده
در حال حاضر سرعت دانلود دو مگ برای اکثریت ۳۰ است
و کماکان هیچ .... :n29::n37:
یعنی حرامه اگر اگر کسی خطش فیبر نباشه و بازم مخابرات بمونه.
یک ماهه سرعت دانلود افتضاح شده. من که دیگه خسته شدم
الان صفحه هم بزور باز میکنه ...
زنگ زدم که چرا انقدر افت سرعت هست ریت اتصالمو اوردن روی ۲ مگ محدود کردن اپلودم رو گذاشتن روی ۲۵۶
اینها دیگه چ اشغالهای هستن سرعتم کمه میان ریتمو میارن پایین
سلام عزیزان!نقل قول:
منتظر شما هستم!
ممنون !:n16:
عزیز تو یک پست گفتم به همه که از این شرکت نگیرین من خودم میخوام تخلیه کنمنقل قول:
اگر جونتو دوست داری نگیر ازش
دیدی فیبره برو وایرلس بگیر بهتره
عزیز دل بنده که دارم میگم خودم از مخابرات فراری هستم!نقل قول:
الان 2-3 جا خونه گیرم اومده تقریبا همه چیشون اوکی هستش فقط موضوع اینترنتشون هستش!
واسه بنده یه موضوع خیلی خیلی مهمه که بتونم دانلود نامحدود داشته باشم!
و میخواستم بدونم تو اهواز کدوم شرکت ها ADSL نامحدود خوب دارن !
با تشکر فراوان!
والا من نامحدود پارس انلاین 256 رو دارم راضیم تا حالا هم پیش نیومده مشکل خاصی باهاشون داشته باشم افت سرعت هم انچنان نداره ، برای بازی انلاین هم مناسبه و وبگردیش هم خیلی خوبهنقل قول:
شاتل هم ای بگی نگی تعریفشو شنیدم اما خودم تست نکردم
اسیاتک هم که اصلا نداشتم نمیدونم چطوریه
دوستان منم فیر هستم .وایرلس بدررایان چطوره؟؟ شبانه رایگان هم داره از ساعت 1 تا 7
دیگه اینقدر ناجور شده حتی پیج هم باز نمیکنه
اگر خطتون فیبر نیست اصلا مخابرات نگیرید
من نمیدونم چه مرضی داشتن با آسیاتک تمدید نکردن