دوستان تو 195 از طریق سایت شکایت کردم چند روز طول میکشه رسیدگی کنن؟
Printable View
دوستان تو 195 از طریق سایت شکایت کردم چند روز طول میکشه رسیدگی کنن؟
معمولا برای من 2 روز بعد از شکایت رسیدگی کردننقل قول:
البته دیگه بستگی به شرکت آسیاتک داره که چقدر وقت میذاره تا مشکلتونو حل کنه
حسابه من منفی شده منم دیگه شارژ نکردم می تونم روزهای از دست رفتمو هم خسارت بگیرم به خاطر اینکه اونا شارژمو خوردن منفی شد منم دیگه شارژ نکردمنقل قول:
خط من رو 8 مگ بسته شده و از سرورهای خارجی شبها محدود میشم ولی داخلی محدود نیستن . در طول روز هم سرعت داخلی و خارجی نامحدود و یکسان هستش . حالا من میخوام بیام و از سرویسهای 4 مگ بخرم چون 10 روز دیگه سرویس شهاب نیم گیگ من تموم میشه . الان باز خط منو میارن پایین یا نه رو همون 8 مگ میمونه ؟ قبلا همین 4 مگ رو داشتم رو 4 بسته شده بود و وقتی شهاب نیم گیگ یک ماهه گرفتم باز هم رو 4 مگ بود تا اینکه خودم تماس گرفتم و گفتم ببرن بالا . به نظر شما چیکار کنم ؟نقل قول:
راستش اگر منظورتون حجم خوری شرکتاست غیرممکنه ترتیب اثر بدننقل قول:
چون مستند کافی ندارید
چطور میخاین مستند جمع کنید تا ترتیب اثر بدن به شکایتتون؟!
مستندم اینه: من از ساعت 3 بعد از ظهر تا 10دقیق فرداش انلاین بودم در این بینم من 400 مگ حجم داشتم بعد از اینکه مودمو خاموش کردم زده بود منفی یک گیگ بعد من دانلود شبانه هم انجام داده بودم چون دانلود شبانه انجام داده بودم رو حسابش من قبل از ساعت 4 باید حجم می داشتم چون اگه حسابت صفر باشه نمیذاره دانلود انجام بدینقل قول:
سوالم اینجاس اگه من حجم نداشتم چطور تونستم دانلود شبانه انجام بدم در حالی که حجمم منفی 1 گیگ بوده
جالبه، این مورد رو نمیدونستم. البته توی مودم نگاه کردم همچین چیزی نبود شاید بعضی مودم ها این رو نداشته باشند.نقل قول:
به هر صورت روش بی دردسرتری هم هست که میشه همون ipconfig /release و renew/ ولی علت اینکه گفتم خاموش/روشن اینه که بیشتر کاربران نمیخوان این پیچیدگی ها رو برن و میخوان راه سرراستی باشه.
در کل اگر زیاد اهل تغییر IP هستید و از یک دستگاه در هر زمان استفاده میکنید کماکان بهترین روش اینه که مودم رو بریج کنید و راحت IP رو تغییر بدید.
به هر حال همینو بنویسید و یه عکس هم بذارید که واقعا 400 مگ فقط مصرف کردید و...نقل قول:
ببینید چیکار میکنند
خوده اسیاتک داره پاس میده 195 امروز شکایت کردم ببینم چی میشه فقط نمیدونم میشه روزای از دست رفته رو بر گردوند یا نهنقل قول:
در مورد ریت خطت ؛ شما با توجه به اینکه الان خطت رو 8مگه ، هر سرویسی که بگیری ( از 128 تا 10مگ ) بازم رو همین 8مگ باقی میمونه ، مگر اینکه خودتون تماس بگیرید و بگید که کم کنن!نقل قول:
در مورد اینکه چه سرویسی خریداری کنید ، با توجه به اینکه سرعته شبانتون محدود نیست ، اصلا لازم نیست که پول الکی بدید و سرویس 4مگ بگیرید! به راهکاری که در pv گفتم عمل کنید و برای رفع سرعت کم سرور خارجی ، به دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و از اکانتشون استفاده کنید...
اگه 128 هم بگیری باز سرعت بدون محدودیته؟نقل قول:
سلام
من سرویس ویژه صبحانه آسیاتکی گرفتم
ولی در ساعت شبانه مشکل دارم و اینکه سرعتم محدود شده روی دو مگ
ولی در ساعت عادی تا 7 مگ و 8 مگ هم میره شما هم این مشکل دارید ؟
- - - Updated - - -
سلام
- - - Updated - - -
سلام
سلام
من مشترک آسیاتک هستم
می تونم سرویس صبحانه بگیرم؟؟؟
خیر برای مشترکین تازه ثبت نامی ولی احتما میده تا ماه آینده به سرویس هاشون اضافه کنن شما الان برو تو 1544 ببین تغییر سرویس همچین سرویسی برات هست اگه بود تغییر بدهنقل قول:
الان چک کردمنقل قول:
چیز خاصی نداره
مگه واسه بعضی ها فعال شده؟؟؟؟
این سرویس جشنواره برای کاربرانی که برای اولین بار میخوان از آسیاتک سرویس بگیرن ولی احتمال داره در ماه های بعدی بیاد تو پنل ها ولی اگه خیلی این سرویس میخواید میتونید سرویستون جمع آوری کنید و دوباره ثبت نام کنید که میتونید از طریق آقای نجفی نمایندگی آسیاتک دارن همین پی سی ورد عضو هستن اقدام کنیدنقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
این سرویس تا کی هست؟؟؟؟
معلوم نیست خودشون دقیق نمیدونم تا کی هستنقل قول:
البته این سیاستشون نمیگن تا کیه
شما مگه الان چه سرویسی دارید ؟
من برادرم شهاب داشت این سرویس میخواست مجبور شد خطش جمع کنه و دوباره ثبت نام کنه برای این سرویس ولی خوبیش این بود کد تخفیف داشت کلا 11 تومان داد
من الان یه سرویس دارم فکر کنم اسمش یلدا هستنقل قول:
اصلا همینجوری گیگ میگیرم یا گیگ باکس می زنم و نظم شارژ کردن از دستم در رفته
تازه شبانه رایگان هم ندارم
نمی دونم چیکار کنم
می ترسم جمع آوری کنم دیگه بهم پورت ندن
ببین محدودیت سرعت ، اصلا ربطی به اینکه چه سرویسی بگیری ، نداره و فقط و فقط مربوط به گیت ویی هست که به شما اختصاص پیدا کرده و تا موقعی که اون گیت وی تغییر نکنه ، سرعته شما همینی که الان هست ، باقی خواهد ماند!نقل قول:
*به عنوان مثال سرویس 256 دو حالت میتونه داشته باشه :اگه محدود نباشی ، سرعتت از دیتاسنتر های آسیاتک تا جایی که خطت بسته شده باشه ، باز هست و از سرور خارجی رو 32 کیلوبایت!
در صورتی که محدود باشی ، سرعتت از جفت سرور رو 32 کیلوبایت محدود خواهد بود!
تقریبا تمام کسانی که این صبحانه رو گرفتن ، به این نکته اذعان دارن که سرعتشون در تایم رایگان رو 250 محدوده!نقل قول:
اصلا لازم نیست که خطتونو تخلیه کنید ؛ شما میتونی سرویستو تغییر بدی به یه سرویس ماهانه و از دست حجم خریدن و یلدا و غیره راحت شی : )نقل قول:
یعنی می تونم صبحانه بگیرم؟؟؟؟نقل قول:
نه ، صبحانه رو فقط در صورتی میتونید بگیرید که خطو تخلیه کنید و دوباره ازشون سرویس بگیرید!نقل قول:
الان شما فقط میتونید به سرویس های عادی که در پنل موجوده ، تغییر سرویس بدید...
ممنون از شمانقل قول:
اونجوری رو می دونم
من دنبال سرویس صبحانه هستم ( چه اسمی داره :دی )
سرویسش واسه من خوب به نظر می یاد
حالا می ترسم تخلیه کنم بعد دوباره بیام یهو بگن پورت نداریم :دی
:n02:نقل قول:
برای اینکه ببینید مرکزتون پورت خالی داره یا نه ، میتونید برید سایت 1544 و بخش بررسی پوشش مرکز ، در اونجا پیش شماره مرکزتون رو بزنید و ادامه شو از خودتون درارید : )) اینجوری میتونید بفهمید که مرکزتون اوکیه یا نه...
گیر بده به پشتیبانی کارتو درست می کنن خلاصه 3 4 بار بزنگ تا نتیجه بگیرینقل قول:
دوستان سایت در حال بروز رسانی چطور میشه شارژ خرید؟
سلام
دوستان من به خاطر دانلود شبانه میخوام بیام اسیا تک
خطم 6 مگ هم بیشتر نمیکشه
به نظرتون چه سرویسی بگیرم
و در شب چقد میتونم دانلود کنم
+
این سرویس صبحانه هم توضیح بدین
مرسی:n16::n12:
گیگ باکس خوب بود
نمی دونم چرا دائمی نمیذاره!
نزاره بهتره ! های وب رو ببین سر همین فشفشه ها داغون شد ! اینجا که دیگه همین جوریش داغون شده !نقل قول:
کلا الان شرکت هایی که نه دانلود شبانه دارن نه از این حجم ها با قیمت کمتر ، کیفیت بهتری دارن
----------------------------------
دوستان کسی در جریان هست کد تخفیف اسیا تک که روی سریال شهرزاد میاد این هفته اومده یا نه ؟ یکی گفت این هفته کد نداشته !
واسه کسایی که استفاده زیاد دارن مناسب بودنقل قول:
واسه من فقط قسمتای 1 تا 8 بود که کد آسیاتک داشت! بعد از اون ، قسمتای 9 و 10 و 13 و 14 رو خریدم که هیچ کدوم کدی نداشت! مگه الان دوباره کد میدن؟!نقل قول:
دوستان سرعت شبانه سرویس 1 مگ چه قدره؟
:n16:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگر که محدود نباشی ، از دیتاسنتر های آسیاتک تا جایی که خطتون بسته شده و سرور خارجی روی حدود 100 کیلوبایت!نقل قول:
اگر که محدود باشی ، از جفت سرور داخلی و خارجی روی 100 تا 140 کیلوبایت!
سلام.
من تازه اینترنتم وصل شده.
روی کامپیوتر همه چی باز میشه. ولی روی گوشی حتما باید فـ.ـلتـ.ـرشـ.ـکن وصل کنم که اینترنتش کار کنه. روی چند تا گوشی هم امتحان کردم. مشکلش چیه؟
اره من تا همین قسمت پیش یعنی 22 از دوستان کد میگرفتم !نقل قول:
---------------------------------
دیگه اینقدر سرعت خوب شده بعضی وقتا سایت های داخلی هم به زور باز میشن ! مثل دیجیکالا
سلامنقل قول:
شماره بدید چک کنم مرکزتون چند تا پورت خالی موجود داره
اين تخفيف روي مودم
به درد هر كسي ميخوره يه دونه دارم
مربوط به تخفيف ثبت نام اوليه به مبلغ ٢٢ توماني هست
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]