مرسی از پاسختون.من با مودم لب پنجره 5 چراغ رو می گیرم ولی برای تی دی حداکثر یک چراغه میشه و اونم اصلن سرعت خوبی نداره و قابل استفاده نیست.اونوخت با انتن معمولی که می گید تی دی تقویت میشه؟نقل قول:
Printable View
مرسی از پاسختون.من با مودم لب پنجره 5 چراغ رو می گیرم ولی برای تی دی حداکثر یک چراغه میشه و اونم اصلن سرعت خوبی نداره و قابل استفاده نیست.اونوخت با انتن معمولی که می گید تی دی تقویت میشه؟نقل قول:
خیر با انتن تقویتی هیچ تغییری در شبکه تی دی اتفاق نمی افتهنقل قول:
من قبل از این مودم، مودم تی دی ۵۱۴۲ داشتم و قدرت انتن دهی شدیدا به موقعیت مودم بستگی داشت بطوری که با جابجای چند سانتی متر انتن مودم کم و زیاد میشد
حالا توی مودم هواوی اوضاع بهتره ولی باز هم با جابجایی چند متر مودم در هر جهتی میتونه کمک کنه
خیلی به تعدا چراغ انتن ها توجه نکنید و قدرت سیگنال رو در پنل مودم چک کنید
هر جایی که به ذهنتون میرسه مودم رو بذارید و قدرت سیگنال رو در پنل چک و refresh کنید تا بهترین موقعیت پیدا کنید و دیگه دستش هم نزنید
میتونید مودم رو در بالای دیوار مثلا در فضایی مرتفع نصب کنید جوری که بارون و خاک بهش نخوره و با کابل وصلش کنید به روتر یا مودم فضای باز بگیرید که توجیه اقتصادی نداره
مودم هواوی خوبی که نصب به مودم ارزونتر داره استیبل بودن اینترنت در حداقل ترین و کمترین حالت قدرت شبکه هست
این ایرانسل چرا هر روز قیمت اینترنت ثابت رو زیادتر میکنه؟
به تازگی قیمت سرعت چهار مگابیت (مصرف منصفانه) رو بیشتر کرده بدون اینکه تغییری در حجم اون بده؟
:n34:
قبلاً ۳۰ گیگ بود الان شده ۴۵ گیگ.نقل قول:
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
فكر كنم ايرانسل برنامه اي داره ميخاد مودم جديدي بده چون مودم هاش همه تمام شدن و موجود نميشن اينايي هم كه تو سايتش موجوده ته مونده هاي انبارن ، نظر شما چيه؟
یه مدت همون 45 گیگ رو میداد 44 هزار تومان با مالیات!نقل قول:
شاید قیمتهای نجومی میخواد بزاره چون الان دیگه هر روز داره قیمت میره بالا و بصرفه نیستنقل قول:
قیمت بسته های tdبشدت گرون شده
ایرانسل ثابت هم با این تعرفهها که رفت قاطی باقالیا !
نعرفه قبلیا رو میگی یا تو این چند روزه باز گرون کرده ؟نقل قول:
سلام
من مودم زایکسل 4506 خریدم کسی میدونه چطور میشه آنلاکش کرد؟؟؟:n28: