تست از کرمانشاه- غرب کشور - ساعت 10:30 شب
سرویس 3 مگ.
پینگ 8.8.8.8 بدون پروفایل گیم (خط نویز دار) -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تست از کرمانشاه- غرب کشور - ساعت 10:30 شب
سرویس 3 مگ.
پینگ 8.8.8.8 بدون پروفایل گیم (خط نویز دار) -
جالبه دو نفر از پشتیبان ها پارس آنلاین تو این تاپیک هستن یکی پست میذاره اون یکی لایک میکنه هر کی هم بخواد از پارس آنلاین انتقاد کنه میزنن زیرش (همون طوری که تو پیج اینستاگرام خیلی از نظرات مخالف پاک میشن) الان دوستانی که مشکل دارن برن نظرشونو تو پیج اینستاگرام پارس آنلاین بنویسن خواهید دید که تو مدت کمی توسط پارس آنلاین نظرتون حذف خواهد شد
آره دقیقا!نقل قول:
ادمین اینستاشون خیلی عوضیه درجا پاک می کنه فقط چیزایی که خودش دوست داره رو میزاره بمونه ، ولی تو آسیاتک هرچی بگی کسی پاک نمی کنه و ادمینش باحاله .
البته من پارس ندارم.
تاپیک هست و بحث ازاده دوست گرامی دلیل نمیشه در نقطه و شهری و یامرکز شما مشکلی وجود داشته باشه و با اسرار و پافشاری شما میخواید کل زیر مجموعه یک شرکت رو زیر سوال ببرید . هیچ شرکتی برتر از دیگر شرکتی نیست و همه در یه سطح هستند. اون شرکتی برنده میدانه که با مدیریت پهنای باند خودش در مراکز مختلف باعث بشه با کمبود پهنا مواجه نشن. کسی جانب دار شرکت خاصی نیست و بنده خودم از ۳ شرکت مخابرات و پارس و های وب نت دارم. خواستیددر اون تاپیک ها هم در خدمتیم.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
برداشت آزاد با خوانندگان تاپیک (خودتون پست های این 3تا پیج آخر رو مطالعه کنید ببینید حق با کیه و لحن حرف زدن ها رو مقایسه کنید)
پست من در توصیه و تعریف از فن اوا :
پست من در تعریف و توصیه دیده بان نت (زمانی که وضعیت خوبش رو میدیدم و صادقانه توصیه میکردم به بقیه):
یکی از پست های من در بیان تجربه مثبت و توصیه شاتل :
یادمه قبلتر یکی دو کاربر هم بودند وقتی معلوم شد فرق بیت و بایت رو نمیدونن (در بحث طرح جدید نت) شروع کردن به توهین که اونجا معاون وزیر شدم! اینجا ظاهرا تنزل مرتبه پیدا کردم به پشتیبان یک شرکت! (شایدم پشتیبان همه شرکتها).
مدیران لطفا مثل تاپیک دیده بان نت به وضعیت کاربرایی که با پست های توهین امیزشون تاپیک رو به حاشیه میکشن برخورد کنند.
:n05::n05:
-------
ساعت 11 شب -سرویس 3 مگ
بالاخره ما هم که میگیم سرعت پایینه و قطعی داره دروغ که نمیگیم ! ( یه جوری دوستان تو پست بعدش میان عکس میزارن انگار میخوان بگن شما دروغ میگین و نت پارس عالیه ! )
متاسفانه امروز هم اون مشکلات قطعی چند ثانیه ای رو دارم
به پشتیبانی هم خواستم زنگ بزنم دقیقا 20 دقیقه پشت خط بودم بعدشم بوق اشغال خورد !
---------------------------------------------
مودم رو خاموش روشن کردم که سرعت بهتر بشه باز یه ip گرفت که تو speedtest این ارور رو میده !
پارس عالیه !
خخخخ من تازه از مخابرات اومدم پارس و الان با اینکه حجم دزدی میکنه ولی صدبرابر باز بهتره مخابراته...نقل قول:
منم ازپارس انلاین راضی نیستم
یک بار قطعی داشتم حدود 4 ساعت زنگ زدم گفت مخابراتتون زده درحال سرویس دهی هست گفتم خود این 4 ساعت رو حبران هم میکنیند ؟(حالا4 ساعت چیزی نیست ک بخوان حبران کنم گفتم بپرسم ببینم چی میگه) گفتش نه چون قطعی سراسریه
واقعا منطقشون اینحوریه
قظعی و وصلی همک فک وفراوون