با تشکر کلا سرور مشکل داشت الان درست شد
Printable View
با تشکر کلا سرور مشکل داشت الان درست شد
چن گیگه کلا ؟
قرار قسمت MATCH HISTORY این تقییر کنه عکس این بخش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایکون ایتم قرار تغییرات تقریبا مفصلی کنه ،دارن شکل شمایل و گرافیک بازی تغییراتی به مرور زمان بدن
اره syndra دیگه اعصابمو خورد کرده بود اخرا تمرکزمو از دست داده بودم.دو دست هم با موندو اومدم.تانک بهتر بازی کردم.اگه بتونیم دو نفر دیگه جور کنیم یه تیم تشکیل بدیم خیلی خوب میشه دیگه فیدر نداریم تو تیم راحت میتونیم ببریم یا حتی رنک بریم.نقل قول:
volibear اولای بازی خیلی خوب بازی کرد ولی اخر بازی خیلی بد ایتم برمیداشت اصلا تانک نمیشد لامصب منم که به اصطلاح carry تیم بودم :)) توی teamfight اخر fiora بدجور بم حمله کرد درجا زدم و دیگه syndra کار همه رو ساختنقل قول:
بچه ها به نظرتون posationing یا موقعیت گیری ما اشتباه نبود اخر گیم؟ بد عمل کردیم باید میزاشتیم بیان جلو تر
فکر کنم این دوتا داداش گلمون یکم نیاز به تمرین بیشتر داشته باشند:n09:نقل قول:
امروز با دوستان یه 6 دست رفتیم 5 دست رو بردیم دست آخر 2 تا نوب فیدر افتاده بودن که اعصابم خورد شده بود یارو veigar تو مید به syndra نزدیک 6 تا فید داده همه رو میزد از اون طرف هم volibear به akali پا داده بود که اصلا کاری دیگه نمیشد بکنی فقط خنده بازار شده بود من teemo که بودم فقط با قارچام نگه داشته بودم بازی یه چیز خنده دار هم بگم که health syndra از health volibear که تانک ما بود به حساب بیشتر بود :n04:
ولی خوب بقیه بچه ها که 2 تاشونم از بچه ها این انجمن بودن خیلی خوب بازی کردن که hadius بود که sion بود و al1reza بود که vayne بازی میکرد .
((البته اگه اکانت دومشون نباشه:n16:))
دوستان
من این لانچر بازی رو دانلود کردم.نصبشم کردم.ولی تو لودینگ گیر می کنه. بالا نمیاد که بخواد شروع کنه به دانلود بازی.
مشکل چیه؟
4 و خورده ای فک کنم اگه بتونی از یه دوستی کسی بگیری بهتره پیر میشی سر دانلودش : دی چون لانچرش اصلا خوب نیس سرعت دانلودشنقل قول:
اون euw اینام ریجن بازی هست
ممنون داداش ... :n01:نقل قول:
نگران نباش ، با چنتا برد پشت سر هم دیگه و لوله کردن دوباره حریف برمیگرده ... :n02::n09:نقل قول: