اره ميگن بيا حذف كن.نقل قول:
بستگي به اموزش دانشگاه داره كلا.
ولي حذف ميكني يا به زور حذف ميشه :20:
Printable View
اره ميگن بيا حذف كن.نقل قول:
بستگي به اموزش دانشگاه داره كلا.
ولي حذف ميكني يا به زور حذف ميشه :20:
مرسي لطف كردي
واسه ترم تابستون هم شش واحد بيشتر نميشه برداشت درسته؟
شهريه ثابت رو كامل ميگيرن؟
سلام یه سوال مهم داشتم.ممنون میشم اگه دقیق جواب بدین:
میخواستم شرایط آزاد سازی مدرک اصلی در دانشگاه آزاد رو بدونم و همینطور تفاوتهاش رو با دانشگاه دولتی.میخوام بدونم در آزاد هم مثل سراسری برای گرفتن مدرک تحصیلی اصلی باید مبلغی رو به عنوان--تعهد خدمت آموزش رایگان-- داد؟(اگه بحث سابقه کار 4 ساله رو در نظر نگیریم.)اگه نه پس گرفتن مدرک اصلی از دانشگاه آزاد چطوریه؟ جدا از ارایه کارت پایان خدمت حالت دیگه ای هم داره؟
ممنون میشم اگه فوری جواب بدید.
بله 6 واحدنقل قول:
واسه ترم تابستون هم شش واحد بيشتر نميشه برداشت درسته؟
نصف شهریه ثابت+ شهریه دروس انتخابیتون.نقل قول:
شهريه ثابت رو كامل ميگيرن؟
سلام
من معدلم این ترم شد یازده و خوردهی دلیلش هم این بود که یک درس نرفتم سر جلسه امتحان و غیبت غیر موجه زد و صفر
اولا می خواستم بدونم مشروطی یعنی چی و من این ترم مشروط هستم یا نه؟
و میتوتم این غیبت رو موجه کنم که نمره صفر تو کارنامه ام نره؟
لطفا یکی زودتر بیاد جواب دارم میمیرم:41:
سلامنقل قول:
مراجعه به دايره امتحانات و دادن شماره دانشجويي ==> رفع مشكل
سلام. تا جایی که شنیده بودم نرفتن سرجلسه امتحان در دانشگاه آزاد(غیبت غیرموجه) برابر حذف درس است ! ولی چرا برای شما اعمال نشده ؟!:13:
فقط تو دانشگاههای دولتی و موسسات آموزش عالی و غیرانتفاعی غیبت غیرموجه برابر صفر است!
لطفاً به اداره آموزش واحد دانشگاهی خود مراجعه کنید...!
موفق باشید:10:
مشروطی هیچ چیزی ترسناکی نیستنقل قول:
من معدلم این ترم شد یازده و خوردهی دلیلش هم این بود که یک درس نرفتم سر جلسه امتحان و غیبت غیر موجه زد و صفر
اولا می خواستم بدونم مشروطی یعنی چی و من این ترم مشروط هستم یا نه؟
و میتوتم این غیبت رو موجه کنم که نمره صفر تو کارنامه ام نره؟
لطفا یکی زودتر بیاد جواب دارم میمیرم
من خودم الان 5 ترم مشروط شدم دوبار هم کمیسیونی نه اخراجی تو کاره نه چیزی پس نترسید.دی:31:
فقط اگر مشروط شوید ترم بعدش بیشتر از 14 واحد نمیتونید بردارید....
و برای اون غیبت غیر موجه اتون شاید حق حذف نداشتید که بازهم را ه حل داره
برید یک مطب دکتر مبلغ حدودا 5 هزار تومان بدید یه مرخصی خانه نشینی برای بیماری مصلحتیتون به تاریخ روز امتحان براتون بنویسه...و نامه دکتر رو ببرید به مدیر گروه نشون بدید تا اون درس براتون حذف بشه....:31:
سه ترم پشت سر هم مشروط شدم هیچی نشد
شما اگه اداره آموزش دانشگاه خودتون مراجعه کنید اون غیبت رو میتونید به حذف درس تبدیل کنید اینجوری از مشروطی هم خلاص میشید...
جدیدن میگن تو غیر انتفاعی و دولتی اگه دو ترم پشت سر هم مشروط بشی اخراج میشی ! درسته ؟ ( یعنی هیچ کمیسیون و راه دیگه ای هم برای اخراج نشدن وجود نداره ! )