اگه در حالت دستی هستیBridge نیازی نیست رست کنی... فقط کافیه یه کانکشن با یوزرنیم پسورد همیار بسازی و کانکت شی اما اگه در حالت اتوماتیک pppoe هستی باید بری یوزر نیم پسورد همیار رو توی مودمت جای یوزرنیم پسورد ماتریکس بزاری... به همین سادگی...نقل قول:
Printable View
اگه در حالت دستی هستیBridge نیازی نیست رست کنی... فقط کافیه یه کانکشن با یوزرنیم پسورد همیار بسازی و کانکت شی اما اگه در حالت اتوماتیک pppoe هستی باید بری یوزر نیم پسورد همیار رو توی مودمت جای یوزرنیم پسورد ماتریکس بزاری... به همین سادگی...نقل قول:
یه چیزی هست به نام میکرو فیلتر.... تو سایت پارس آنلاین نوشته برطرف کننده نویز تلفن هست... با اسپلیتر فرق میکنه... اسپلیتر کارش اینکه جدا کننده سیگنال دیتا از صدا هست... یعنی میکرو فیلتر بین تلفن و اسپلیتر قرار میگیره... اونو بخر ببین شاید نویز تلفنتو گرفت...نقل قول:
ممنون، امروز میخواستم برم بگیرم که دیدم ظاهرا مشکل از تلفن نیست.نقل قول:
دوباره snr اومده زیر 10 و دیسکانکت میشه
ولی به نظرم مشکل از داخل خونه هست
خونتون در به ساختمون یا در به حیاط؟؟؟ مجتمع هستید یا خونه مجزا دارید؟؟؟؟ چون معمولا خونه در به حیاط از سر خط تا اونجایی که تلفن قرار داره یه فاصله طولانی هست... امکان نویز هم بیشتر میشه... چک کردن سر خط هم مشکل میشه... ولی اگه خونه در به ساختمون باشه یه خورده معمولا آسونتره... سیم کشی داخل خونه روو کار هست یا توو کار... من اگه جای شما بودم یه کاری میکردم... اگه سیم کشی توو کار بود چون معمولا قدیمی هستن دیگه فرسوده شدنو نویز دارن... من میرفتم یه 20 متر سیم میگرفتم و خودم روو کار مرتب میکشیدم... یه مدت استفاده میکردم اگه میدیدم باز نویز داره خطم دیگه مطمئن میشدم نویز از طرف من نیست....نقل قول:
هر دو، ولی تلفن از در ساختمون گرفته شده و تا مودم چند متر بیشتر فاصله نداره. این همسایه که میگفتم در اصل طبقه بالا ما هستن. یه قسمت روکار هست یه قسمت توکار.نقل قول:
والا تو فکر بودم که سیم کشیو مستقیم کنم ولی سه تا مشکل هست. یکی اینکه حوصلم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . یکی اینکه اگه بخوام خودم سیمکشی کنم گند میزنم به ظاهر ساختمون.
یکی هم اینکه چون تلفن ما با تلفن طبقه بالا همش خط رو خط میشه فکر میکنم مشکل اصاصی باشه، قضیه اینکه گفتم فرکانس تلفنها یکیه منطفیه چون با دو تا تلفن دیگه هم امتحان کردم همش خط رو خط میشد. اصلا نمیدونم چرا اینجوریه. تلفن هم صدا آبشار میده، میشه بذاری رو اسپیکر انگار رفتی وسط طبیعت، طوفانو تگرگو کوه آتشفشانو....
من خونه قبلیمون دقیقا مشکل تورو داشتم... گوشیو که برمیداشتیم صدای عجیب از توو گوشیو میومد.... بعضی موقعها که تلفن رو برمیداشتیم حتی صدای رادیو میومد توو گوشی...:sq_14: بابام میگفت بیا تلفن داره رادیو پخش میکنه...:sq_2: وقتی مودم رو خاموش میکردم هیچ صدایی توو گوشی نمیومد.... هر چی هم پیگیری کردم درست نشد... آخرشم نفهمیدم مشکل چی بود تا اینکه اومدیم خونه جدید این مشکل اینجا نبود....نقل قول:
حالا ما اینجا یه خط دیگه داریم که بی استفاده افتاده و مخابرات قطعش کرده به علت بدهینقل قول:
نمیدونم این اسیاتک اگه بخواد رانژه رو از این خط بندازه رو اون خط چقدر کشش میده و چقدر پول میگیره
تقصیر خودشونه دیگه، تجهیزاتشون ترکیده، زمان ناپلئون با این سیمکشی وصل میشدن به اینترنت
معلوم نیست تا مخابرات سیم تلفن کشیدن یا نخ دندون... من جای شما بودم اون خط اون یکیمو یه شرکت دیگه ثبت نام میکردم واسه اینترنت... حالا همیارنت یا هر شرکت دیگه... لازم نیست بدهیشم بدی... چون خط ADSL ربطی به بدهی تلفن نداره و لینک میده... کلا فقط کافیه خط تلفن صدا بوق داشته باشه.. روو اون خط میشه DSL ثبت نام کنی و لینک هم میده....نقل قول:
خب یعنی مثلا سرعت 256 نامحدود طلایی 80 میشه؟نقل قول:
خب یعنی چی یه پله بالاتر؟!
به طور معمول چه سرعتی دانلود میده؟
آم علیکم یه موضوع جالب:تو ایران هرچیزی امکان داره SNR خط من 32/31 بود یعنی عالی اما هر 1 ساعت مودمم هنگ می کرد (قطع می شد)حالا چند روز 7/6 شده سرعت و پینگ که تغییر نکرده اما دیگه مودمم هنگ نکرد یعنی قطعی نداشتم کاش زنگ می زدم مزخرف ترین سرویس رو فعال می کردم شاید اینجوری جواب بگیرم