وای گرفتم دیگه تحلیلی رو گاج دارم واسه 86 تحلیلی فار خوب توضیح نداده من هیچی از هندسه بلد نیستما؟!نقل قول:
وای گرفتم دیگه تحلیلی رو گاج دارم واسه 86 تحلیلی فار خوب توضیح نداده من هیچی از هندسه بلد نیستما؟!نقل قول:
دوستان یه سری حل المسائل می خوام نمیدونستم کجا درخواست بدم گفتم اینجا شاید جاش باشه:
استاتیک مریام ویرایش 5 و 6
معادلات کرایه چیان
فیزیک 2 هالیدی ویرایش 8
اگه انگلیسی باشه خیلی بهتره ( من دنبال انگلیسی هستم ولی اگه فارسی هم بود خوبه)
سلام دوستان کتاب برای حسابداری پیشرفته 2 کمک آموزشی چه کتابی رو معرفی میکنید ؟
حسابداری صنعتی 2 چی ؟
سلام ... مطمئنا کسایی هستن که فیزیک پایه گاج ( سفید ) رو گرفتن و خوندن
میخواستم ببینم یه همچین کتابی واسه درسای شیمی و ریاضی ( رشته ریاضی فیزیک ) پیدا میشه ؟
منظورم اینه که میخوام فقط سوال های کنکور سراسری و آزاد رو داشته باشه نه سوال های بیخود تالیفی ...
-------------
فیزیک پایه نشر الگو رو واسه تسلط بیشتر توصیه میکنین ؟
100% ... من سه تا کتابشو تک تک داشتم و به نظرم فیزیک 1 و فیزیک 3 عالیه فیزیک 2 هم خوبهنقل قول:
البته تو این بازه زمانی بهتره فیزیک پایه ( 1و2و3 در یک کتاب) بگیرید که وقت کم نیارید
سلام .
کسی تا حالا از شیمی پیش خوشخوان استفاده کرده ؟
من الان واسه پیش 2 مبتکران رو دارم ولی خیلی وقت گیره و منم تا حالا واسش وقت نذاشتم! :19:
نقل قول:
به نظرمن تنها کتاب ریاضی تجربی واقعا عالیه از انتشارات سبز باشه.
بقیه همه از ریاضی و حسابان رشته ی ریاضی کپی کردن.
:5:
به دلیل تغییر ظرفیت ها دقیقا نمیشه گفت ولی شاید انتخاب رشته مجازی گزینه 2 کارت رو راه بندازه. یا حداقل بخش کارنامه هاشو چک کن که مشخصه مثلا یکی با رتبه 1125 دانشگاه تهران قبول شده !نقل قول:
دوستان اگه میشه کمکم کنید: من از کجا میتونم بفهمم که برای فلان رشته در فلان دانشگاه باید چه رتبه ای بیارم؟ کسی سایتی در این باره میدونه؟
شیمی های مبتکران همه عالین ولی من قبل ترها ! به بچه ها گفتم که شیمی پیش خیلی سبز حجمش کمتره و مطالب رو هم به طور کامل پوشش داده.نقل قول:
سلام .
کسی تا حالا از شیمی پیش خوشخوان استفاده کرده ؟
من الان واسه پیش 2 مبتکران رو دارم ولی خیلی وقت گیره و منم تا حالا واسش وقت نذاشتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب های آموزشی حسابان واسه تجربی ها عالیه + سوال های کنکور داخلی و خارج کشور ریاضی فیزیک.نقل قول:
به نظرمن تنها کتاب ریاضی تجربی واقعا عالیه از انتشارات سبز باشه.
بقیه همه از ریاضی و حسابان رشته ی ریاضی کپی کردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا سوال تصاعدی که واسه ریاضی ها میاد خیلی مفهومی تر از تجربی هاست و بعید نیست واسه تجربی ها هم بیاد !
من خودم واسه حدود 50-60% میخوام ریاضی بزنم و به نظرم می تونم چون بالاتر از سطح کتاب میخونم.
سلام ... آقا از بین این دفتر های برنامه ریزی کدوم رو استفاده کردید و نتیجه گرفتید و راضیم هستید ؟
خودم می توانم خیلی سبز چطوریه ؟
دوستان خیلی سبز منتشر کرد:
دیفرانسیل، انتگرال + ریاضیات پایه (جلد 2) در 304 صفحه با قیمت 7000 تومن!
مولف: مهندس سروش موئینی