خواهش میکنم مهدی جون ... گلی و درس خونی از خودته :n09::n02:نقل قول:
پیام نوری ها واسه خودشون غولی هستن که نگو
Printable View
خواهش میکنم مهدی جون ... گلی و درس خونی از خودته :n09::n02:نقل قول:
پیام نوری ها واسه خودشون غولی هستن که نگو
حالا خوبه ما فدایی داریم..نقل قول:
مرگ بر استکبار :n09::n08::n02:
پاشید برید درستون رو بخونید :n02: صبح تا شب اینجا چیکار میکنید :n09:
فردا دو تا امتحان سخت دارم :n03: به غلط کردن افتادم :n02:
دوستان كسي از عمران (تهران شمال) اطلاعي دارد؟
یه سوال فنی از امور دانشجویی (مهدی عزیز ) دارم:n02:
شما که همش یا اینجایی یا تو تاپیک های دیگه به مشکلات مردم میرسی پس کی درس میخونی؟:n13:
نکنه بهت مدیریتی چیزی پیشنهاد شده............؟:n10:
والا من تو طول ترم درس هامو میخونم .... زمان امتحانات چیز جدیدی نیست که بخونم .... فقط مرور میکنم .... کلا سریع درس میخونم .... روزی فوقش 2 ساعت ......نقل قول:
نه والا ... اگه مدیریت هم پیشنهاد شه قبول نمیکنم :n02:
دیدید گفتم بچه ها ؟؟؟ بیخود نیست این مهدی اسمش رو گذاشته ابلیس:n02: ... حالا مهدی جان شما که در طول خوب مثل بچه آدم درس میخونی پس نگرانی های قبل از امتحاناتت چیه ؟
هر جورم حساب کنی بازم درسامون سنگینه ..... ناسلامتی ترم 5 هستیم و داریم به تهش نزدیک میشیم ..... :n02: بعضی استاد ها سطح علمی پایینی دارن و نمیتونن درست درس بدن ... درس هایی مثل میانه 1 که پراکنده خودخوان نمیشه پاسش کرد .... اگرم میان ترم 5 به بالا هم داشته باشی بازم استرس میگیری .....نقل قول:
اینم اضافه کنم که واسه هرکاری یکم استرس و نگرانی خوبه .... اگه نباشه که آدم بیخیال میشه .... همین استرس که آدمو به طرف درس میکشه :n02:
راستش ابلیس نیستم :n03: به غلط کردن افتادم با این یوزرم :n03::n02: همه جا هی میگن ابلیس :n08:
چت روم پیام نور عایا؟؟؟:n19:
والا ما هر چی هرچا پست میدیم پاک میشه .... همش برخلاف قوانین انجمن .... بیان به ما بگن درمورد چی حرف بزنیم ....نقل قول:
من که دیگه سعی میکنم جایی پست ندم تا جایی که مقدوره ... اینجا هم مشکلی ندارم .... در مورد پیام نور میحرفیم ..... اگه مشکلی هست پاک کنن .....