مگه تو از کجا بازی میخری ؟ چند تا عنوان اریج داره ؟ چندتاش انحصاریه ؟ قیمتاش تو چه مایه هاست ؟ اگه تهرانه آدرس بدهنقل قول:
Printable View
مگه تو از کجا بازی میخری ؟ چند تا عنوان اریج داره ؟ چندتاش انحصاریه ؟ قیمتاش تو چه مایه هاست ؟ اگه تهرانه آدرس بدهنقل قول:
سلام به همگی
من یک سوال دارم
خواهرم می خواد از کانادا برام پلی استیشن 3 بیاره
می خوایتم بدونم مشکلی در کار باهاش و کپی خور کردنش برام ایجاد میشه؟
من شنیده بودم باید بدم یه قطعشو عوض کنم و این چیزها؟
نه بابا هیچ مشکلی نیستنقل قول:
ی نرم افزاره نصب میکنی هــک میشه.همـــین:5:
نقل قول:
یعنی بازی های اینجا بهش می خوره دیگه؟
بعد اینکه سیستم pal یا NTSC باشه چی؟
بازی اینجا و آنجا نداره کپیه تو اینترنتم هست میتونی دانلو د کنی
دستگاه هم فرقی نداره چی بگیری چون بازیهاش ریچن فری است فقط برای فیلم بلوری اوریجینال دیدن ریجن مهمه
من کرجمنقل قول:
من بازی نمیخرم بیشتر کرایه میکنم ولی قیمت دارم که از این چیزی که شما میگی کمتره!
شاید شما یه جا اتفاقی یه قیمت مناسبی گرفته باشی . ولی این بازیرو تعداد نمیارن . مخصوصا از وقتی این -- اومده دیگه بلوری نمیارن . تقریبا غیر ممکنه جایی رو پیدا کنی از رو هر بازی تعداد داشته باشه . حتی خیلیاشون کلا تو مغازشون 3تا دونه بلوری هم پیدا نمیشه چه برسه دنبال انحصاری باشی . مثلا شاید شانسی یکی وارد کنه ولی همیشه اذیت میشی تو بازار تا یه بازی بخری . تو پشت شهرداری که از قدیمی ترین بازارای بازیه اکثرا بلوری PS3 فروش ندارن یعنی نمیارن که بخوان بفروشن . اگر هم داشته باشن مطمئن باش از امثال بچه های همینجا بز میخرن بعد میفروشن به یه بدبخت دیگه . متاسفانه بازار بازیهای اریجینال PS3 خیلی خراب شده و هر روز هم بدتر میشه .نقل قول:
نه داداش اینجایی که من میگم هنوز هم تمام بازی ها رو اریج میاره. از هر بازی هم بسته به محبوبیتش باکسی میاره!نقل قول:
بازی هم وحشتناک داره! تمام لوازم جانبی همه ی کنسولارو داره! همه چی کلا داره!!!:31: جدیدا اندازه ی یه کمد فقط Action Figure از همه ی بازی ها آورده! مثلا شما کل تهران رو بگزدی پک Modern Warfare Collection رو پیدا نمیکنی! ولی من پک پلم ریجن 1 رو ازش گرفتم! بازی هم با 5 تومن تعویض میکنه! کرایه هم هفته ای 5 تومن! اگه بازی خیلی معروف باشه اولاش هفته ای 10 میده ولی من چون مشتریشم بازم ازش 5 میگیرم!!:8::10:
چون تو کرج فقط 2 تا مغازه داریم که تخصصی PS3 و بازی هاشو میارن این خیلی کارش رونق داره! راستی -- هم میکنه و بازی هم میریزه!!
آرش رو میگی فربد:31:نقل قول:
موافقم.حرفه ای کار میکنه
سلام بچه ها . یه خبر داغ دارم باسه اورجینال بازها .
ولی قبلش یه چیزی رو بگم کسی این بازی جدیدا رو بازی کرده من هفته پیش گرفتم خیلی ردیفه سبکشم جنگیه
Homefront و Socom Special Force آقا ته بازی اگه نگرفتید همین امروز برید بگیرید . برا 2011 هم هست
ولی خیلی با حاله ....:8:
خبر داغه داغ برای اورجینال بازها . البته من خودم کپی بازی می کنم یه اورجینالم بیشتر ندارم اونم واسه بوته ...
آقا من شنیدم به تازگی شرکت سونی اعلام کرده می خواد برای بازی هاش user و pass بزاره به این صورت که شما
وقتی یه بازی اورجینال می گیری 3 تا سریال نامبر بیشتر نداره که فقط سه بار یا رو سه تا دستگاه می تونی نصبش
کنی . البته از شرکت سونی هم بعید نیست. حالا ایشالا هکر ها یه فکری هم به حال اون می کنن فعلا که کل و کل
بازیه بین هکرها با سونی . البته می گم شاید شایعه باشه چون من از یکی شنیدم....... :41:
اگه این جوری بشه که ما باید 10 سال یه بار بازی کنیم .:31: