مشکلی نداره که الان !نقل قول:
Printable View
مشکلی نداره که الان !نقل قول:
دوست عزیز این موضوع اصلا منطقی نیست. بنده دارم از سرویس ایرانسل 3 مگابایت دانلود میکنم. شهرستان هم هستم. نه کارمندم نه هیچکاره ی هیچ کدوم از اپراتورها . همراه اول شبانه 2 مگ دانلود میکنم قبلا تستش رو تو تاپیک گذاشته بودم. اصلا درست نیست که بدون در نظر گرفتن شرایط به دیگران توهین و تهمت بزنید. واقعیت اینه که شبکه بی سیم ( حتی سیمی ) پایداری شبکه رو نداره .ظرفیت BTS ها یکسان نیستن. از این بابت هیچ اتهامی به هیچ شخصی وارد نیست چون تقسیم این سرعت به افراد در مناطق مختلف بسته به ترافیک و تجهیزات شبکه اون بخش متفاوت هست.
ایشون هم منطقه اش رو میگه تا مشخص بشه . با این حال ممکن تمرکز در بعضی مناطق مثل تهران - سیدخندان / شریعتی - حسینه ارشاد یا برای مثال فلکه اول تهران پارس و میدون جمهوری هیچ تشابهی نسبت به سرعتو و سرویس با هم نداشته باشن . بنده و دوستان چندین بار با تست هاشون این موضوع رو اطلاع دارن.
دلیل نداره اگه جایی رو به عنوان منطقه تحت پوشش شبکه قرار داده یعنی باید سرعتش فول باشه .
نمیشه بسته خریدنقل قول:
این ایرانسل دزد، طرحهای دانلود رایگان هم داره؟
شبانه داره از 2 تا 8 . یه ساعته 900 . دو ساعته 1500 . سه ساعته 2000 تومن . که با توجه به حجم زیادی که میتونی دانلود کنی رایگان حساب میشه .نقل قول:
از كجا بايد اس ام اس بشه!؟نقل قول:
بقيه اپراتورها هم اينجوريه!؟
ن داداش فرکانساش یکیه فقط بازده با عملکردش با نسخه کوالکام متفاوته ک گفتن با اپدیتی ک اخریا اپل کرده نسخه کوالکام هم عملکرد یکسانی باهاش پیدا کردهنقل قول:
نسخه کوالکام تو شرایط سیگنالی ضعیف تر بهتر از اینتل عملکرد داشته
درخواست بدید با ستاره ۵۵۵ ستاره چهار مربعنقل قول:
بعد دورو بزنید تنظیمات اس ام اس میشه براتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش باید tap to load preview بزنید بره تو سافاری
والا رایتل و همراه اول رو خبر ندارم ولی تو تبلغاش نشون میداد باایفون تست میزد سرعت خوبی هم داشت تو تبلغاش
برا منم الان باز نمیشهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
هوزم قطعه:n13:نقل قول:
ارهنقل قول:
اره دوستان .برای من هم قطع هستش.
شاید دارن آپدیت میکنن یا طرح اضافه میکنن
از ساعت ۲۳ تا ۸ صبح رو برنامه ایرانسل حساب نکنید کلا !! قطعه همیشه تو این ساعات داستانشم نمیدونم چیه !!!!!!
Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk
مشکل اینه که امروز از صبح مشکل بوده و هنوزم برطرف نشدهنقل قول:
الان چجور بسته بخریم؟
با این کد های دستوری مثل *780#نقل قول:
الان اگر برنامه ایرانسل من رو باز کنید کنار اسمتون بالا گزینه USIM اومده.
یه عده دزد یه عده خدا نشناس خستمون کردین از کل این زندگی بابا اون های ب قطع کردم دیگه هیچ شرکتی خدمات نمیده میگه پره اینم ایرانسلتون
داداچ خودتو ناراحت نکن، برا هممون پیش اومده، دیگه این چیزا اجتناب ناپذیره، بالاخره سیستمشون شلوغ میشه، ایراد میگیره و ...، این اپراتورای چَتشم مث ربات میمونن بدتر اصاب ادمو خورد میکنن. شبا قبل از ۲ بستتو بگیر تا تو شلوغی قاط نزنه، ۵، ۶ ساعت قبلش بگیر.نقل قول:
[emoji173] [emoji173] [emoji173]
چند هفتس سرعت اینترنت ایرانسل تو قم خیلی نوسان داره. از 200k تا 3m نوسان داره
تو دانلود یه فایل چند بار هم فایل خراب میشه دوباره باید از اول دانلود کنیم.
همشهریا همه این مشکو دارن؟
میتونید نرم افزار ایرانسل من رو دانلود کنید. بعد از نصب وارد برنامه بشید. بالای موجودی حساب، کادر طرح من قرار داره. روی اون کلیک کنید بعدش روی تغییر طرح تعرفه و سپس طرح کنترل مصرف ازاد را انتخاب نمایید.نقل قول:
از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به این طریقه که بعد از ورود از طریق شاخه حساب وارد زیر شاخه مشاهده/تغییر تعرفه شوید. گزینه انتقال به یک طرح تعرفه دیگر را انتخاب و سپس طرح کنترل مصرف ازاد را انتخاب نمایید.
موفق باشید
دوستان یه مدتیه حس میکنم یه سری تعغیرات اساسی تو کیفیت اینترنت به وجود اومده البته نه تو سرعت اینترنت چون مثل گذشته است ولی مثلا قبلا فقط اوایل روز میشد باسرعت ۳تا۵مگا بایت از سرورهای خارجی دانلود کرد ودر اواسط شب نهایت تا۸۰۰یایک مگا بایت میشد گرفت ولی چند روزه حتی اخر شب هم تست گرفتم سرعت دانلود مثلا از گوگل پلی یا سرورای خارج از ایران با مثلا اپارات یا سرورای داخل تقریبا یکی شده به طور مثال من دیشب از تلگرام تک کانکشن ۳مگا بایت دانلود کردم که تا حالا یادم نمیاد حتی به نزدیک ۲رسیده باشه به نظر شما اتفاقیه یا واقعا تعغیر کرده
تلگرام توی دریافت فیلمها از دو کانکشن استفاده می کنه و تک کانکشن نیست
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
ایرانسل پوشش 4.5G هم در وبسایت اضافه کرد . اعتبار داره ؟؟ :n09:
تقریبا درسته .نقل قول:
ایرانسل پوشش 4.5G هم در وبسایت اضافه کرد . اعتبار داره ؟؟
4g ایرانسل ، بسته ماهانه، سرور داخلی #نیک_شهر
3g ایرانسل ، بسته ماهانه، سرور داخلی #نیک_شهر
پس من چرا با آیفون 6s نمیتونم از فورجی پلاس استفاده کنم ؟؟ در پوشش هستمنقل قول:
یعنی شما تاحالا بیشتری سرعتی که تونستی تو تلگرام بگیری چقدر بوده اخه تا چن روز پیش نهایت به ۲مگ هم نمیرسید ولی دیشب ۳مگ برای اولین بار بود به غیر از تلگرام مثلا همین گوگل پلی تو چنین ساعتهایی من که همبشه با سرعت کم میگرفتم چن وقتی هست سرعت دانلودش با اپارات که همبشه بالا بوده یکی شده یعنی منطقه ما کم بوده تازه خوب شده یا اتفاقی بوده البته شاید هم من اشتباه کردمنقل قول:
کاری به کیفیت ندارم، منظورم این بود که تلگرام تک کانکشن نیست.
من توی فایلهای بزرگ معمولا دو مگابایت سرعت دارم، 2 ،، 2.2 MB
به نظرم بهترین ملاک برای تک کانکشن اینه که دانلود منیجر رو روی یک کانکشن بزارید و از سایت های قوی مثل مایکروسافت و اپل دانلود کنید
تنها معیار معتبر تک کانکشن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مدل نامبر؟نقل قول:
پس من چرا با آیفون 6s نمیتونم از فورجی پلاس استفاده کنم ؟؟ در پوشش هستم
نمی دونم این کلمه تنها رو بر چه اساسی می گیدنقل قول:
اما روشی که گفتم عین واقعیت تک کانکشن شماست
پارت نامبر گوشیتون چیه و اینکه پروفایل ایرانسل روش نصب کردید؟نقل قول:
به قسمت سیتینگ جنرال پروفایل برید ببنید irancell-internet نصب هست ؟ اگ نیست نصب کنید و ریبوت کنید
بعد پشت گوشیتون زیر نوشته ایفون مدل رو نوشته ببنید چی زده a16 چن هست
کلمه تنها برای تست تک کانکشن بر اساس سه خاصیت میاد :نقل قول:
۱ - SSL ، محتوایی که ssl نباشه در صدها نقطه مسیر میتونه کش بشه و امکان دستکاری شدن داره.
۲- حداقل دو سرور از دو محل متفاوت چون بالا بودن سرعت از یک سرور مشخص نشانه خوب بودن ارتباط نیست. ارتباطی پایدار و با سرعت قابل قبوله که از اکثر سرویس دهنده های مطرح جهان سرعت مناسبی داشته باشه.
۳- پورت سرورها حداقل گیگابیت باشه و برای دانلود استفاده نشه تا بیشتر اوقات آزاد باشه
این سه خاصیت رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره و متاسفانه هیچ تست دیگه ای هنوز با این خاصیت ها منتشر نشده. وقتی یک فایل از سرور مایکروسافت دریافت می کنید هیچوقت نمیتونید از جانب سرور اطمینان داشته باشید که حداکثر سرعت بهتون اختصاص داده میشه. بارها شده که موقع دریافت فایل از مایکروسافت داخل سروری با پورت گیگابیت اختصاصی سرعت به زیر ۱ مگابایت رسیده.
تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نسبتا خوب عمل کرده اما بعضا نوسان داره و تک سروره
سرعت اپلود منم خیلی بالا هست و دست کمی از دانلود ندارهنقل قول:
پست قبلی ویرایش میکردین پشت هم پست ندیننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
مدل a1688 LLA. بله پروفایل ایرانسل رو نصب کردم ریبوت هم کردمنقل قول:
مگه سرعتش چقدره؟نقل قول:
بعد این طرحها مختص گوشی که نیست؟ با پی سی هم میشه دانلود کرد؟
پلاس ایرانسل
پلاس باکو
پلاس ترکیه
پلاس بغداد