گذاشتی سر کار ما رو ؟؟؟ این که خوبه بابا !!! شما که 2.185 دارید و سرعت 610 پس مشکلت چیه ؟؟؟ :n29: مگه 81 نبودی ؟؟ دیگه 81 نمیاد واست ؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
گذاشتی سر کار ما رو ؟؟؟ این که خوبه بابا !!! شما که 2.185 دارید و سرعت 610 پس مشکلت چیه ؟؟؟ :n29: مگه 81 نبودی ؟؟ دیگه 81 نمیاد واست ؟؟؟؟نقل قول:
نه دوست من ، من قبلا ۲.۱۸۵ داشتم الان فقط ۸۱ میادنقل قول:
من برای این گفتم ۲.۱۸۵ که این ای پی جدیده رو با اون مقایسه کردم
من ای پی الانم ۸۱ است
الان من این ای پی رو دارم مشکلی نداره به نظرت؟نقل قول:
2.186.98.77
با چه سرعتی مودمت وصله و چه سرعتی میگیری!نقل قول:
در ضمن ای پیت هم کامل ننویس ^_^
تست بگیر ببین چطوره اخه ۲.۱۸۶ من ندیدم
دو مگ دارم با سرعت 440 هم دانلود میکنه مشکلی نداره فقط خواستم بپرسم شما ایرادی میبینی توش اگه مورد داشت برم یقشو بگیرمنقل قول:
شما تبریز زندگی می کنی ؟؟؟ اگر آره تبریز فرق داره با خوزستان و باید بری توی تاپیک استان خودتون ! ولی شما 2 مگ داری باید سرعتت 256 باشه و الان به قول خودتون 440 هست بری یقشو بگیری برای چی ؟؟؟نقل قول:
پینگت چنده و سرعت دانلود چطوره ؟؟؟ اگر از 81 رد نشد شما چه کار می کنی ؟؟ شد 2 تا سوال پس 2 تا جواب هم داره ؟؟؟ : دی :n01:نقل قول:
والا تبریز وضعیت اینترنت مخابراتش از شما خیلی داغون تره تازگی ها شبانه نامحدودش رو هم برداشتن ولی تو فروم اینقدر ناله نمیکنننقل قول:
اومدم دلداریتون بدم!:n02:
من 2مگ دارم سرعتش 650kb
پینگم که ۲۸۰ است و سرعت دانلودم همین الان از سرور سونی ۶۱۰ تاس اما با سرور داخلی ۱۳۰ اینجوریانقل قول:
خوب راستشو بخوای من قصد داریم بریم کرج زندگی کنیم اما تا اون موقع یه شکایت میکنم ازشون من یکبار از مخابرات شکایت کردم نتیجه گرفتم ، اینو بگم برای شکایت از مخابرات دلیل بسیار قانع کننده نیازه ، چون بعد از شکایت پشتیبان های مخابرات زنگ میزنن و گازت میگیرین
یادمه زمانی که شکایت کردم از مخابرات همه گفتن شکایت نکن جواب نمیگیری اما شکایت کردم و پیگیر شدم و حق رو به من دادن پس میشه حلش کرد
این ای پی هم مطمئنن دائمی نیست چون هیچ ثباتی نداره مخابرات...
شما یکبار بیا خوزستان از اینترنت مخابرات اینجا استفاده کن تا خوده تبریز سینه زنان میری ، خوزستان به لحاظ اینترنتی کاملا فقیرهنقل قول:
فرشاد ۸۱ اومده برات؟ من الان روی ۸۱ ام و از سرور سونی ۶۱۰ تا سرعت دارمنقل قول:
راستی خبر نداری کی اینو جمع میکنن
نه پینگ داره نه سرعت پیچ ، سرور داخلی هم که هزار ماشالله با سرعت نور دانلود میکنه ۴۰ کیلوبایت...
AVAVA دوست عزیز من الان برای استریم شکایت کردم عکس کنسول مودم رو هم ارائه کردم به تنظیم مقررارت باز میگه سرعتت روی 10 مگه ؟؟ حالا چه کار کنم ؟؟؟ عکس مودم رو هم قبلا گذاشتم دیدی ولی میگن 10 مگه ! خوب وقتی 195 هم همینو میگه من چه راه حلی دارم ؟؟؟
IP من روی رنج 81 قفل شده و هیچ سایتی رو هم باز نمی کنه و باید بارها مودم رو روشن و خاموش کنم تا یک دونه از این رنج آی پی که اینترنت داشته باشه بگیره بعد اون یک آی پی نیمه سالم هم نه سرعت داره نه پینگ ( حداکثر سرعت این رنج 45 کیلوبایت با دانلود منجر و پینگ هم تایم اوت کامل ) ! 4 روز هست که اینطوریه ! برادر فرشاد جریان چیه ؟؟ لطفا اطلاع رسانی کن در صورت امکان . تشکر ! :n37:
نه برا من فقط 2.185 میاد سرعتش650کیلوبایت فولهنقل قول:
شما که رو 81قفل شدید همتون قبلا مشکل ipگیری داشتید و باید نیم ساعت منتظر میموندید تا مودم ipبگیره ولی الان مشکل ipگیری حل شده و سریع ipمیگیره حالا اینکه کی رنجipجدید به گروهاتون اضاف کنن معلوم نیست خودتون و شانستوننقل قول:
ما که هنوز رو آی پی 5.233 با سلام و صلوات مودمو ریست میکنیم از ترس اینکه آی پی نگیره :n19:
پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هم که بالای 300 :n33:
فقط سرورای داخل تک کانکشن و پینگ خوبی دارن
تلگرام و اینستا و ... که حرفشو نزن چون با تک کانکشن 7 کیلوبایت بر ثانیه فقط عمر آدم تلف میشه :n14:
هنوز هم رول night-2 برا همه آی پی های 5.233 اعمال نشده چون بعضی شبا محدود میشه رو 120 بعضی شبا با 650 میگیره
سلام ! خوب 4 روزه از اول میگفتی حداقل بدونیم چه خبره ! حالا هم دستت درد نکنه . :n16: قسمت اول حرفت تایید میشه که ما قبلا مشکل آی پی گیری داشتیم ولی نه نیم ساعت ! خوب الان مثلا درستش کردن ؟؟ این که بدترش شده ! الان رنج 81 اکثرا نت ندارن و فقط پارتاک باز میشه به جز یه تعداد محدودی که اونم خراب هستن و سرعتشون حتی با دانلود منجر به 50 نمیرسه ! اول اگر 5 دقیقه صبر میکیردم تا آی پی بگیره ولی بعدش دیگه مشکلی نبود ولی حالا آی پی میگیره اما با آفلاین فرقی نداره ! خوب برادر عزیز حالا معلوم نیست قراره در نهایت چی بشه ؟ حداقل یه امیدواری بده چون اگر درست نمیشه برم تخلیه ! :n27: تشکر ! :n40:نقل قول:
والا صفحه 2795 و 2796رو مرور کنید خودتون گفتید خیلی مشکل ipگیری اذیت میکنه حتی بعضیا گفتن تا یکی دو ساعت ipنمیگیرهنقل قول:
اینکه کی رنج ipجدید اضاف میشه معلوم نیست شاید یه روز دیگه شاید یه هفته دیگه شاید یه ماه دیگه شایدم چند ماه دیگه
سامسونگ اگر اهل دانلود شبانه هستی به طرح صبحانه آسیاتک یه نگاهی بنداز , یکساله 12 گیگ به همراه 1395 گیگ شبانه 24 تومننقل قول:
یکی از بچه های تاپیک آسیاتک هم میگه میتونه مجانی واسه کاربرای فروم ثبت نام کنه:n31:
یکی از بچه ها طرح آ مثل آسیاتک 60 گیگ یکساله 60 تومن با شبانه 80 درصد مجانی رو داره و شبانه سرعتش مثل روزانه بازه هم خارجی هم داخلی اگر اینم مثل اون طرح باشه خیلی فرصت خوبیه
سلام ! سروش کجایی ؟؟؟ :n12::n11::n16::n19: داداش بدجور گیر مخابرات افتادم ! 3 هفته دیگه از قراردادم مونده اگر درست نشد تخلیه می کنم !!! راستی من هر شب 10 گیگ دانلود نیاز دارم رایگان ! آسیاتک میتونه این مقدار دانلود رو هر شب برام فراهم کنه رایگان ؟؟ راهنمایی بفرما ! تشکر ! :n12::n16:نقل قول:
سروش نیستم شایانم:n19:نقل قول:
این طرح یکساله 1395 گیگ شبانه بهت میده خودت حساب کن شبی چقدر میشه:n02:
طرح ازادش هم شبی 20 و خورده ای گیگ میده ولی بستگی به گیت وی داره و شانسیه
تازه زنگ زدم به ۲۰۲۰ سرشون رو خوردم
میگه ما میدونیم رنج ای پی ۸۱ خوب نیست علت اضافه کردنش هم برای اینکه داریم در شبکه تغییراتی رو اعمال می کنیم و تا هفته اینده مشکل سرعت مرتفع میشه و این ای پی از شبکه خارج میشه
میدونم داره لالایی میخونه اما اعتراف به بد بودن ای پی تعجب برانگیزه ، اینکه خودشون بگن بده
دانلود شبانه همچنان برقراه؟
ساعتش تغییر کرده؟ از چند تا چنده؟
ها !!!!!!! شایان ... :n19::n19::n12::n12::n04::n04: : دی خوبی داداش ! :n16::n16: میشه شبی 3.8 گیگ که خیلی کمه ! طرح آزادم مثل مخابرات شانسی هست ، پس بدتر شد که ! :n22::n29::n27:نقل قول:
هنوز روی 81 هستی ؟؟؟ اصلا آی پی دیگه ای نمیاد ؟؟؟ سرعتت که خوبه ؟؟؟ :n13:نقل قول:
بنظرم طرح خوبیه مخصوصا اگر محدودیت سرعت شبانه نداشته باشهنقل قول:
میتونی هم شبی بیشتر از 3.8 گیگ دانلود کنی و مثلا 6 ماهه ترافیکو تموم کنی که بازم خوبه چون اصلا پولی واسش ندادی:n19: اما در این مورد از پشتیبانی بپرس که میشه زودتر از یکسال طرحو تموم کرد یا نه که مطمئن شی
دانلود رایگان میخوای؟فقط مخابرات وسلام نامه تمام:n02:نقل قول:
هم از نظر قیمت و هم از نظر سرعت تک کانکشن بهتر از همس
سرویس 10 مگ دارم ولی خطم روی 3 مگ هست ! 100 بار هم به پشتیبانی گفتم ولی افزایش نمیدن یا نمیشه ! میگه یک بار قبلا خطتت رو تخلیه و رانژه کردی اطلاعات پورتت رو نداریم ! چه کار کنم ؟؟؟نقل قول:
اگر مخابرات طی هفته جاری درست نشد میام آسیاتک ! دستت طلا شایان ( سروش ) :n19::n19::n19::n19::n02::n16::n16::n04::n04::n23: :n23::n24::n24::n04::n04::n01::n02:نقل قول:
نه اصلا نمیادنقل قول:
فقط سرور خارجی خوبه با نهایت سرعت دانلود میکنه
سرور داخلی افتضاحه وبکردی تعطیل
نه اصلا نمیاد منظورت اینه آی پی دیگه ای نمیاد یا به جز 81 چیز دیگه ای نمیاد ؟؟ من با 81 اصلا سرعت ندارم ! چه داخلی چه خارجی ...نقل قول:
فرشاد یکم ۸۱ رو تجربه کن بعد میفهمینقل قول:
81مشکلش اینه که سرعت تک کانکشنش پایینه خودم تستش کردم رو 32کانکشن بزاری بالای 300کیلوبایت سرعت میگیرینقل قول:
البته همونطور که آوا میگه سرعت خارجیش بهتر از سرعت داخلیه
منظورم اینکه جز ۸۱ ای پی دیگه ای نمیادنقل قول:
الان با ۶۲۰ تا دانلود میکنم بگم فقط با خارج وگرنه باقی مسائل افتضاحه
سلام این چه وضع آخه سرعت دانلود 25kbیه پیج رو هم باز نمیکنه دوستان کسی میدونه چه خبر؟؟کلی یا من فقط اینجورم؟؟نتم1mbهستش
برای چی دروغ بگم ؟شاید رنج 81 شما فرق می کنه ! من افتضاح هست داخلی و خارجی هم نداره ! کلا تورنت که هیچ ! خیلی از سایت ها رو باز نمی کنه و پینگ هم نداره اصلا که بشه بازی آنلاین کرد ! راستی نگفتی استریم رو چه کنم ؟ ( شد 2 سوال و 2 تا جواب هم داره ) : دی :n02:نقل قول:
ای پیت ۸۱ شدهنقل قول:
برای من و خیلی از دوستان اینطوری شده
برا من اصلا 81نمیادنقل قول:
صبح زنگ بزن برا استریم
حالا فرشاد یه خبری بگیر این ای پی چه زمانی قطع یا IP اضافه میشه! [emoji53]نقل قول: