در همه پادگان ها خياطى است پوتين هم مي تونيد با يقيه بچه ها عوض كنيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Printable View
در همه پادگان ها خياطى است پوتين هم مي تونيد با يقيه بچه ها عوض كنيدنقل قول:
اگه پوتینا اندازه پامون نبود چی؟شماره کفشم 45 بابا:n02::n02::n02:پیدا میشه یا با دمپایی آبی رژه میرم؟:n02:نقل قول:
دمپايي ابرى؟نقل قول:
اولا در استحقاقتون دمپايي پلاستيكى نامرغوب ميدن بعد اگر سايز پا شما پوتين پيدا نشد به زور پاتون سايز پايين تر مي كنند خدمته برادر من ، مدرسه و دانشگاه كه نيست
حالا دمپاییو شوخی کردم:n02:نقل قول:
نمیدونم.ایشالله که پوتین اندازه پام باشه.آخه من از یکی شنیده بودم تا شماره 50 هم هست:n13::n02:
بله هستنقل قول:
من خودم در دوران اموزشى به مدت ١٠روز يك سايز پايين تر پام بود دو اولين مرخصى شهري كه گرفتم پوتين رو عوض كردم
سلامچند روز پیش برگ آبی اومد در خونمون افتادم پدافند سمنان!!:n36:
کسی از سمنان خبر داره ؟ تا قزوین قطار داره ؟ با قطار بهتره یا اتوبوس ؟ شنیدم فقط سه روز واسه اندازه کردن لباس مرخصی میدن ، اگه اینجوری باشه نمیصرفه بریم و برگردیم این همه راهو ! تا شهر ما 8 9 ساعت راهه! چیکار کنم همه ی وسایلو همون دفعه اول همراه ببرم ؟؟!!
تا اونجایی که جستجو کردم فهمیدم که آب و هواش خیلی بده ! پادگانش هم امکانات نداره ....
در ضمن من فوق لیسانس هستم....خیلی سخت میگیرن ؟ کدوم گردان یا گروهان میفتم ؟
معاف از رزم تاثیری داره اونجا ؟
کسی هست اونجا خدمت کرده باشه ؟؟؟
ممنون
مرخصى اول دوره اموزشى قانون و قاعده نداره و ممكنه در دوره شما بدليل مرخصى عيد ، دو يا سه روز اول رو مرخصى ندن بنابراين سعى كنيد تمام وسايل رو كامل ببريد در ضمن معاف از رزم هم تاثيرى نداردنقل قول:
ممنون شما هم پدافند سمنان بودید ؟ اگه آره میشه یکم بیشتر از تجربیاتتون بگید ؟ در ضمن میگن خیاطی نداره اونجا کلآ بیابونه فقط !نقل قول:
سلام،
راهنمایی میخواستم
من پدرم فوت شدن، و بقیه برادرام هم ازدواج کردن و خونه و زندگیه خودشونو دارن، عایا من میتونم برای کفالت مادرم و خواهرم اقدام کنم؟
خدا پدرتون رو بيامرزهنقل قول:
تا اونجايي كه من ميدونم اگه حتي يه برادر داشته باشين و اون هم تو ايستگاه فضايي باشه معافيت نميدن!
البته همونطور كه گفتم اين اطلاعات منه مطمئنا دوستان با تجربه تر بهتر ميتونن راهنمايي كنن، شما هم تلاشتو بكن و زود نااميد نشو
موفق باشيد
دوستان یه راهنمایی کنن ممنون میشمنقل قول:
از شرایط و تبصره و.......
شهید انشایی برا یک اسفند نیست؟
نوکرتم داداش...شمام شهید انشایی بودی؟اولش میری مرخصی میدن؟نقل قول:
مرخصى اول دوره اموزشى قانون و قاعده نداره و ممكنه در دوره شما بدليل مرخصى عيد ، دو يا سه روز اول رو مرخصى ندن بنابراين سعى كنيد تمام وسايل رو كامل ببريد در ضمن معاف از رزم هم تاثيرى نداردنقل قول:
سلام کی زنگ میزنی؟نقل قول:
اول صیح یعنی 7ونیم بزنگ بعد 10-20 بار موفق میشی!
بچه ها خبر ندارید کسایی که برج 10 رفتن اموزشی مالک اشتر اراک بهشون مرخصی پایان دوره دادن یا نه؟
اکه کسی از دوستانش اونجاس یه خبری برام بگیره ممنون میشم. ظاهرا تو این فروم که نیستن:n03:چندتا سوال دارم
جالبه هرچی صفحات خیلی قبل ترو خوندم تا ببینم درباره آموزشی عجب شیر بچه ها چیزی نوشته باشن هیچی نبود!!!مثل اینکه میرن آموزشی دیگه هیچ کدوم برنمیگردن:n28::n28::n02:
یکی نیس عجب شیرو با رسم شکل توضیح بده؟؟؟:n02::n13::n24::n14:
اينم نشونه هايي از قدرت و معجزه پول!!!!!!!!!اميدوارم كه مدير انجمن بازم بي دليل پاكش نكنه(هرزچند كه معلومه پاكش ميكنه)
کمالی: مشمولان غایب پس از پرداخت جریمه، منعی برای دریافت گذرنامه ندارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مرخصی بدن باید برگردی نمی تونی بمونی حالا بازم یه سری لوازم مهم مثل وسایل بهداشتی، دارویی، لباس گرم با خودت ببر که اگه مرخصی ندادن لنگ نمونی.نقل قول:
من آبان و آذر اونجا بودم آب و هواش سرد بود . روزای اول چهار پنج تا لباس بافتنی از زیر می پوشیدم اما به مرور که عادت کردم بیشتر از یکی دوتا تن نمیکردم (این درحالی بود که من کل آموزشی رو مریض شده بودم ریه ام شدید عفونت کرده بود ) اراشد ما که اصلا لباس گرم نمی پوشیدن تازه آستیناشون هم تا میزدن بالا!. شما هم موقعی میری که سرماش اومده کار خودشو کرده رفته . از این بابت زیاد اذیت نمیشید. عید هم که تعطیل هستید دیگه چی از این بهتر؟ به ما فقط پنج روز برای محرم مرخصی دادن و پنجاه و خورده ای اونجا بودیم .نقل قول:
امکانات دقیقا چی مثلا ؟ توپ هست اونجا :n02: میتونید فوتبال یا ولیبال بازی کنید. اونجا وسط بیابونه حتی هنوز گاز کشی نشده طبیعیه که به اندازه پادگان های تهران امکانات نداشته باشه با این حال کمبودامکاناش اونقدری نیست که شما اذیت بشید. عوضش سکوت بی نظیری داره خیلی لذت بخشه...
پدافند سمنان در کل راحته در بدترین قسمتش هم زیاد اذیت نمیشید شما که فوق دارید گردان بدر هستید . فوق لیسانسه ها همراه تعدادی لیسانسه اونجا هستن.نقل قول:
بله گردان ما نصر کسایی که معاف بودن رژه نمیرفتن کارای خدماتی انجام میدادن اما مزیت اصلیش تو یگانه کسایی که معافن، پاسداری نمیدن پس حتما توصیه میشه.نقل قول:
ممنون از توضیحتون دوست عزیز [emoji106]نقل قول:
دوستانی که اطلاعاتشون در این مورد کامله یه توضیح بدن لطفاً.......
نقل قول:
من بودم عجب شیر:n02:شنبه این هفته امریمون رو دادننقل قول:
پادگان خیلی خوبیه بهشته خیلی هم بزرگ فقط غذاهاش یکم داغونه :n15:
ولی در کل پادگان خوبیه و من دوست دارم یگان هم اونجا بیوفتم
کیا برای اسفند افتادن پادگان شهید رجایی کرمانشاه(سراب نیلوفر)؟
راسته که میگن همه کسانی که اونجان،میفتن مرزبانی(حتی جاهایی مثل سیستان و بلوچستان یا ارومیه)؟
عزیزم هیچ حرفی رو باور نکن حتی اگه کادری های پادگان هم گفتم همش دروغه هر کجا نیرو لازم داشته باشه میفرستن اونجا حالا بعضی ها هم اونجایی که تو میگی میوفتننقل قول:
خیر شما معاف نمیشی حتی اگه برادرات خارج از کشور باشن ولی برای تقسیم میندازنت شهر خودتنقل قول:
خیلی ممنون داداش.چه عجب یکی پیدا شد توی دلمونو خالی نکرد:n12:نقل قول:
عزیز دست گلت درد نکنه خیلی کمکم کردی! نحوه ی رفت و آمد از پادگان تا ترمینال سمنان به چه صورته ؟ ترمینال سمنان آدرسشو میدونی ؟نقل قول:
تو برگ آبی زده 2 اسفند ساعت 7 ، منظورش اینه که ساعت 7 دم در پادگان باشیم یا نظام وظیفه شهرمون ؟ آدرس رو زده نظام وظیفه شهرستان
بعدش اگه احیانآ بعد اندازه کردن لباس دیر برسیم یا یکی دو روز غیبت داشته باشیم موردی پیش میاد ؟
دمت گرم
سلام داداش. اول از همه برو خدا رو شکر کن که یکی از بهترین پادگانای ممکن برای آموزشی افتادی. من اعزامی 1 دی پادگان 02 هستم و دیگه چند روزی تا پایان آموزشیمون نمونده. در کل میشه گفت این پادگان نسبت به پادگانای دیگه کشور بهتره. هر روز برنامه تا ساعت 16 هست (به جز دو سه روز اول که تا شب باهاتون کار دارن!) و روزهای پنج شنبه تعطیل هست، به عبارتی از چهارشنبه ساعت 12 تا شنبه ساعت 6 صبح به همه مرخصی میدن (طبیعتا اگه آخر هفته نگهبان نباشید میتونید برید خونه).نقل قول:
دوستانی که بین ما دوره سپاه رفتن هیچ تفاوتی با بقیه ندارن و به عبارتی این دورشون هیچ تاثیری تو آموزشیشون نداره و اونا هم باید 60 روز آموزشی بیان و همشون ناراحتن که سپاه نیوفتادن!
ضمنا میتونید خوشحال باشید چون افسرای ما گفتن دوره اسفند طلاییه و تو 02 سربازای آموزشی اعزام اسفند از دو سه روز مونده به عید تا حدودای 15 فروردین تعطیل میشن.
اگه اشتباه نکنم ما رو روز اول 3 روز مرخصی دادن تا لباسامونو ردیف کنیم و آرم و علائم بزنیم حالا شاید به شماها ندن چون میزان تعطیلی دوره شما زیاده بنابراین با خودتون وسایل لازم رو حتما بیارید، ضمنا حتما یه ساک نسبتا بزرگ با خودتون بیارید چون اونجا بهتون ساک نخواهند داد و ممکنم هست آسایشگاهتون کمد هم نداشته باشه.
داداش اگه بازم سوالی بود در خدمتم.
دوستان اگه میشه من رو راهنمایی کنید
من الان دوره کد خوردم میخواستم ببینم بعد دوره کد به وسیله ی شرایط
تک بسری میتونم شهر خودم بیوفتم یا خیر
واینکه دوره ما که میخوره به عید دوره طلایی میشه ؟؟
نظام وظیفه باید بری.نقل قول:
در مورد رفت امد از طریق میدون استاندارد رفت امد صورت میگیره. اونجا خطی های پادگان 24 هستن. مسیرو رو تو گوگل مپ گذاشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو نقشه پادگان رو هم می تونی پیدا کنی میدون استاندارد رو به سمت پایین برو
دو سه روز غیبت مهم نیست مشکلی پیش نمیاد بچه های ما چندتاشون چند روز غیبت داشتن اتفاقی نیوفتاد براشون. فقط ازشون تعهد گرفتن که دیگه غیبت نکنن! ولی شما همون روز اونجا حاضر باش اینجوری بهتره . نه یه چند ساعت دیر برسی اشکال نداره. بهت گیر دادن یه چیزی سر هم کن بهشون بگو مشکلی پیش نمیاد...
مخلصیم
سلام.
خب ما هم بعد 52 روز براي اولين بار اومديم مرخصي از 04 بيرجند.
اگه كسي اونجا افتاده سوالي داشت در خدمتم.
داداش من اونجا نیفتادما ولی یه سوال.مگه پنجشنبه جمعه مرخصی نمیدادن بهتون؟؟؟نقل قول:
نقل قول:ممنون....شما با چ مدرکی رفتین؟بهتون دوره کد زدن؟کچا تقسیم شدید؟از کدوم شهرید؟موبایلو نگهبانی مگیره به صورت امانت نگه میدارخ تو این پادگان؟نقل قول:
آره اونجا بودم . یه 5 روزی مرخصی میدن. هر هفته هم 5شنبه و جمعه تعطیله ضمنا اگه بچه تهران هم باشی میتونی هرروز ساعت 4 بری خونه:n01:نقل قول:
من شنیدم داخل عجب شیر خیاطی هستنقل قول:
خواهش می کنم. فوق لیسانس هستم، البته کلا دوتا گردان برای تحصیل کرده هاست یعنی آسایشگاه فوق دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس یکی هست و تو هر گروهان با هم هستن و تفاوت خاصی با هم ندارن. هنوز تقسیمات ما مشخص نشده و بهمون گفتن معمولا سه چهار روز بعد از روز تحلیف تقسیمات مشخص میشه (البته دوره قبل یعنی اعزامی آبان ماه همون روز آخر مشخص شده بود) پس تقسیم ما هم یا آخر هفته مشخص میشه یا دو سه روز که از اسفند گذشت. اینطور که اینا بهمون گفتن فوق لیسانس دوره کد نمیخوره البته تو ارتش هیچ چیزی حساب کتاب نداره! ضمنا بنده از کرج اعزام شدم.نقل قول:
اونجا موبایل رو تحویل میگیرن ولی تا اونجایی که میتونی همراه خودت نیاری بهتره. بچه ها آورده بودن یه بار ازشون بابت نگهداری پول گرفته بودن یه بارم آخر هفته رفتن بدون اینکه ازشون پولی بگیرن بهشون گوشیشونو تحویل دادن!
سلام داداشم ایشاله به سلامتی یگانت کجا افتاده؟ درجه چی دادن بهت؟مدرکت چی بوده؟نقل قول:
نقل قول:
در این پادگان وضعیت گوشی موبایل چطور هست؟نقل قول:
چن تا سوال برام پیش اومده، خیلی ممنون میشم اگه پاسخ بدید؛
میشه تو آموزشی یا یگان بدون اینکه از قبل پرونده پزشکی داشته باشم برای معافیت پزشکی اقدام کنم؟
اگه اینکارو بکنم خیلی طول میکشه؟ تجدید دوره میشم؟
معاف از رزم تو یگان (ارتش) پاسداری نداره؟
برای اعزام باید چه مدارکی ببرم؟ عکس و کارت ملی و شناسانامه و اینا رو میگم
متشکر :n12:
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــلام
درباره معافیت یکی از دوقلوها
و اینکه دو برادر خدمت کرده باشند و برادر سوم هم در حین خدمت باشد و یا تموم کرده باشد
و اینکه برادر سوم و چهارم دوقلو باشند یه توضیح دوستانی که اطلاع دارند بدن
شنبدم یکی از دوقلوها معاف میشن
سپاس
نقل قول:به فوق لیسانس ستوان دوم میدن؟فدای سرت پول بگیره اما گوشیو عین ادم امانت داری کنهنقل قول: