لطفا این رو بذار تو فروم ملت استفاده کنن هی پست ندن برام بفرست
Printable View
لطفا این رو بذار تو فروم ملت استفاده کنن هی پست ندن برام بفرست
نقل قول:
ممنون میشم برا من پ.خ کنید
اگر این مورد رو تو پابلیک بذارم ، ممکنه کسی از پشتیبانای آسیاتک بیاد و ببینه و از دست بره و نشه ازش استفاده کرد!نقل قول:
ضمن اینکه من گفتم هرکی میخواد بیاد pv بهم پیام بده ، نه که هی بیاد اینجا پست بذاره که به منم بفرست!!!!
ممنون ولی از کجا میدونین که یکی از کسانی که از شما درخواست کردن از پشتیبان های آسیاتک نباشه؟نقل قول:
- اولا که زیاد مورد پیچیده و عجیب و غریبی نیست ، فقط توجه و کنجکاوی میخواد که بشه این مورد رو فهمید!!نقل قول:
- ثانیا به کسایی که تازه عضو شده بودن و پست زیادی نداشتن ، نفرستادم!
همچنین پستای کسایی که نمیشناختم رو بررسی کردم که ...
در هر صورت با توجه به اینکه احتمالا تعداد زیادی از این مورد استفاده کنن ، ممکنه که خودشون این موضوع رو برطرف کنن ؛ حتی اگه کسی چیزی نگه!!
اقا شمام دیگه زیاد جناییش نکن :n02:نقل قول:
این باگشون اینقدر مسخره هست که هر کسی یه خرده تو پنل بچرخه و باهاش ور بره متوجه میشه !
داداش ترفند رو برای ما هم بفرست دمت گرم
آقایون، باگش همچین باگم نیست
جخ، 4-5 تومن بصرفه میشه
نماینده های آسیاشت میان فک میکنن خبریه :n02:
4-5تومن که نه ، حدود 10تومن ماهی به نفعه...نقل قول:
دوستان چک کنید ببینید ایسام براتون باز میشه؟
esam.ir
همش ارور Service unavailable میاد و باید 10-20 بار رفرش کنی تا بالا بیاد!!!نقل قول:
نه متاسفانه الان ایسام دو سه روزه مشکل دارهنقل قول:
فکر کنم مشکل از خود سایت هست چون تو سایت downforeveryoneorjustme.com که چک کردم میزنه برای همه down هست !
esam درسته. مشکل از آسیاتکه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه سوال داشتم: بخش ام دی اف مخابرات که رانژه و جمع آوری رو انجام میده ، فقط ساعات اداری هستن یا ساعات بیشتری؟
فکر میکنم مشکل از خود سایته چون وقتی باز نمیشه با نت شاتل هم تست میکنم با اون هم باز نمیشه. مشکل از خودشونهنقل قول:
از امروز عصر مثل اینکه درست شده، الان باز میشه.نقل قول:
ولی همون زمان هم موقعی که با فـیلـتر شکن میرفتم باز میشد حالا احتمالا اون لحظه Down بوده
دوستان حجمم خورده شده خودم مدرک دارم با اپراتور اسیاتک تماس گرفتم هیچ نتیجه ای نگرفتم تو 195 اگه شکایت کنم نتیجه ای داره؟می تونه حجممو و روزای تلف شدمو برگردونه؟لطفا کمک کنید
اینجا ایرانهنقل قول:
ب جایی نمیرسی وقتت تلف میشه فقط:n02:
توی منطقه مخابرات ما محدودیت پورت وجود داره چیزی که برام سواله چطور هست که بعد از یک سال که محدودیت وجود داره هنوز نیومدن به پورتها اضافه کنن وقتی درخواست هست!!
در ضمن توی منطقه مخابراتی ما فقط اسیاتک محدودیت پورت داره مخابرات هر تعداد خط بخوای برات رانژه میکنه !!
اپراتور آسیاتک چی گفت؟نقل قول:
سلام دوستان
میگم سرعت شبانه رایگان از 6 تا 10 چجوریاس؟
من میخوام این جشنواره 24 تومنی عید رو بخرم و شبانه واسم مهمه چون دانلود زیاد میکنم !!
کلا چجوریه کیفیتش ؟
من قزوین هستم با تشکر
امروز فردا امروز فردا جالب اینجاس عکس مصرفمو با نرم افزار براشون انداره گیری کردم بعد فرستادم زنگ زدم میگم چی شد میگه پشتیبانی گفتن مشکل از شما بوده دارم دیوونه میشم بد بختی اینجاس تایم روزانم همراه شبانه حساب شده بعد منفی شده الان حسابم منفی یک گیگه اول باید این منفی رو صاف کنم بعد گیگ بخرمنقل قول:
نخر از من میشی من 6 ساله ای دی اس ال دارم به قدر 6 سال در عرض این 3 ماه به اینا زنگ زدم گفتم از از حسابم در شبانه کم شده برو شاتل با جای دیگهنقل قول:
به نظرم حتما به 195 شکایت کنید و پیگیرش باشید. اگر قرار باشه هر کی ازش حجم خورده میشه ساکت بشینه و هیچی نگه سنگ رو سنگ بند نمیشه و هر روز ممکنه گریبان یک نفر رو بگیره. حتی اگر نتونید حجم تون رو پس بگیرید حداقل یک سابقه منفی برای آسیاتک ثبت میشه و این مشکلات کمتر پیش میاد.نقل قول:
در ضمن این نکته رو همیشه رعایت کنید که قبل از ساعات رایگان مودم رو یک روشن/خاموش بکنید. این مسئله رو زمانیکه من مخابرات داشتم خیلی باهاش مواجه بودم و به علت اینکه سیستم شون باگ داشت یادمه حجم خیلی ها رو خورده بود. برای همین برای من عادت شده که همیشه این رو رعایت میکنم و دیگه مشکل خورده شدن حجم از طرف ISP رو ندارم.
البته نیاز نیست مودمو ریبوت کرد فقط کافیه کانکشنو یه بار قطع و وصل کنهنقل قول:
سلام دوستان
این سرویس صبحانه آسیاتک چطوری ثبت میشه؟
در لیست سرویس ها موجود نیست!
من میخوام برم سربازی و نمیخوام در نبودنم نت قطع باشه و پورت رو خالی کنن
بنظر شما این سرویس خوبه یا سرویس یلدا 15 ماهه؟
واسه منم دوبار اينجورى شده, همه رو پس گرفتم با 195, با کلى عکس و مدرک البته, يه گيگ هم اضافه تر..نقل قول:
آره سيستمشون باگ داره, با مسئول 195 که زنگ زده بود نيم ساعت صحبت کردم, شيرفهمش کردم ... گفت اينجورى نميشه بايد بگيم جمعش کنن شبانه رو [emoji51]
فعلا بايد اطلاع رسانى کنيم همه سر تايم رايگان دى سى کنن
Sent from my D6633 using Tapatalk
خدا خیرت بدهنقل قول:
من همین الان دارم تنظیم می کنم خخخ
امیدوارم جواب بگیرم
من چون قبلا مخابرات داشتم و سیستمشون باگ داشت الان همیشه مودم رو قبل از خواب روی حالت bridge میذارم...نقل قول:
داداش اولا اینجا ایرانه ! از این چیزا توش طبیعی هست ! زیاد سعی نکن حقتو بگیری !نقل قول:
دوما 1 ماه پیش هم 3 گیگ منو خوردن هیچ کاری هم نتونستم کنم !
سوما نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیست من یک سالو نیم خاموش روشن نکردم هیچ مشکلی نبود ولی یه شب سیستمشون قاطی کرد از همه حجم کم کرد تو تایم رایگان !
+
سرعت 3 روزه خراب شده باز :n03: ( یعنی از وقتی تعطیلات تموم شده )
با سلام و درود
دوستان من ك خطم pcm هست يعني بخوام adsl بگيرم بايد خطمو با يك خط داخل كوچمون جابجا كنم ؟ يعني شمارش هم عوض ميشه ؟؟؟ والا رفتم پيش رييس مخابرات و اصلا درست جواب ندادن و گفتن اينقدر ما درخواست داريم كه اصلا نميرسيم بهتون جواب بديم و گفت حدود دو ماه طول ميكشه تا بخوان مامور بفرستن ؟!! و همين مخابرات تو منزل قبلي راحت سرويس گرفتيم ولي اينجا شانس بد ما pcm هست و هيچي هم adsl نميشه خداييش و واقعا هزينه بقيه سرويسها زيادن و اين بخوان از pcmبودن در بيارن واقعا ميشه ؟؟؟
اگر مودم در حالت PPPoE باشه (که اکثرا اینطوره) قطع و وصل کردن فایده ای نداره و حتما باید مودم رو ریبوت کرد. اگر هم میتونید در حالت Bridge استفاده کنید که به نظرم بهتر هم هست اونوقت با هر بار دیسکانکت کردن آی پی عوض میشه.نقل قول:
عزیز توی همین مملکت من افراد زیادی رو دیدم که با پافشاری کردن و سمج بودن حق شون رو گرفتن. همین دوستمون ibo8631 که نمونه اش در همین مورد خاصه که تونسته حقش رو بگیره.نقل قول:
اون مورد خاموش/روشن کردن هم بله درست میگید. بیشتر وقت ها سیستم شون درست کار میکنه مخابرات هم همینطوری بود ولی میبینی بعضی وقت ها به علت بار ترافیکی یا دستکاری عمدی و یا ... سیستم شون هنگ میکنه و کل ترافیک رو میاد رو روزانه ات حساب میکنه. بعد هم چون سیستم شون باگ داره و اساسا خرابه توی لاگ ها هم ثبت نمیشه و زیر بار نمیرن که مشکل از طرف اونا بوده. برای همین هیچوقت این ریسک رو نکنید و مخصوصا اگر دانلود بالا دارید قبل از تایم رایگان یک دیسکانکت بکنید.
نه رفیق ؛ در حالت pppoe هم اگر به صورت manual مودمو دیسکانکت و کانکت کنی ، آی پی و مسیر تغییر پیدا میکنه و حجم مصرفی هم ریست میشه! من خودم همیشه برای اینکه پینگم خوب شه و مسیرم بیوفته آذربایجان ، 10-20 بار دیسکانکت و کانکت میکنم تا درست شه و واسه همین همیشه پینگ 8.8.8.8 ام رو 80 و 4.2.2.4 رو 110 تا 120 میچرخه!نقل قول:
یعنی به عنوان مثال الان که شما با لپ تاپ وصل هستید به مودم و این اتصال رو قطع میکنید و دوباره وصل میشد، IP جدید بهتون میده؟نقل قول:
میری به 192.168.1.1 و بعد میری قسمت Internet Setup یا همچین چیزی که کانفیگ مودمته و گزینه دیسکانکت و کانکت داره و بعد میزنی رو دیسکانکت و نتت قطع میشه و بعدش که زدی رو کانکت و نتت وصل شد ، آی پی جدید میگیره و نیازی نیست که هی مودمو خاموش و روشن کنی!نقل قول:
بهترین رنج ای پی کدوم هستش که اگر بهمون افتاد روش بمونیم !
انصافا از دو رنج ایپی که یکی با 17 و یکی با 88 شروع میشه بدتر وجود نداره هم سرعت وبگردیش بده هم دانلودش
پر سرعت ترین ای پی برای دانلود و وب گردی رو لطفا معرفی کنید ببینیم به ما هم قسمت میشه یا نه
محدودیت سرعت شبانه که کاملا به گیت وی ربط داره ولی در مورد پینگ خوب و غیره ، خودتون باید هی قطع و وصل کنید تا ببینید کدوم مسیرش مناسب تره و کیفیت بهتری داره!نقل قول:
من که خودم رنج آیپیم فقط با 5.250 شروع میشه و تنها دو بخش آخر تغییر میکنه! که اینم به خاطر گیت وی آشغالیه که بهم افتاده!!
دقیقا. اکانتینگ با سینک بودن مودم کاری نداره. مهم اتصال pppoe هست!نقل قول:
والا برای من رنج ایپی که با 185 شروع میشه از همه بهتره - شبانش هم محدود نیستنقل قول:
ولی رنج 37 و فکر کنم 97 اصلا خوب نیستن برای من
دوستان سریال شهرزاد که این هفته اومده روش کد تخفیف اسیا تک نیومده مثل گذشته ؟
منظور من از خاموش روشن کردن مودم صرفا اینه که تو ریزمصرف لاگ بندازه تا همون اول مشخص بشه که حجم خوری شده و پشتیبان های منگول زرپی نگن مودمت هک شده، پبگیریش هم راحت تره...وگرنه مشخصه که حجم خوری به دیسکانکنت کردن ربط نداره و ضعف CRM شون هست!نقل قول: