به به همشهری ! آره عزیز دخیله ...نقل قول:
به به همشهری ! آره عزیز دخیله ...نقل قول:
ایرانسل خیلی خوبه ولی از اول مهر سرور اس ا م اسش ریخته به هم.مال شما هم مشکل داره؟ من تو مشهدم
اگه شماره رند کسی داره و می خواد بفروشه بهم پیغام خصوصی بزنه که شدیدآ نیاز دارم.
مثلآ 09355554444
نقل قول:
ایرانسل خیلی خوبه ولی از اول مهر سرور اس ا م اسش ریخته به هم.مال شما هم مشکل داره؟ من تو مشهدم
شدیدآ مشکل داره
منظورتون از طریق کامپیوتر هست؟نقل قول:
چطور باید به اینترنت وصل شد؟ اگر بستگی به گوشی هم داره لطفا برای w700 و نوکیا 6103 بگید .
اگه مثبته جوابتون.
بایستی نرم افزار گوشی رو نصب کنی و گوشی رو هم به سیستم وصل کرده باشی وارد نرم افزار بشو(سونی اریکسون منظورمه)و وارد بخش Mobile Networking wizard بشید در قسمت نیو کانکشن هم مانند دایال آپ کانکشن بسازید در ضمن یوزر و پسورد هم وارد وارد نکن.
نوکیا هم امتحان نکردم هنوز.
تاييد ميشه شديدانقل قول:
بچه ها دیروز برام یک مسیج تصویری از طرف ایرانسل اومد.(یک عبارت زیبا مربوط به مولا علی کنارشم آرم ایرانسل )برای شما هم اومده.این پست هم از سمت سایت ویترین ایرانسل بود.
می خواستم ببینم امکان داره که ام ام اس تعطیل باشه.ولی مسیج تصویری بیاد.من که خیلی تعجب کردم مسیج
تصویری اومد.
برای منم اومد، در موردش قبلا بحث شده، ظاهرا بهش میگن WAP Push messageنقل قول:
با Gprs اومده بودم توی این تاپیک چه کیفی می داد ! سرعتشم شفاف شفاف ! بعد رفتم با 4 - 5 تا روسی شطرنج بازی کردم لا مصب ها خیلی باهوشند ! هر کلکی بودم سوار کردم ولی خداییش خیلی استادند !
با اینکه وسط روز بود و ترافیک زیاد بود ولی با این حال یه 15 مگی دانلود کردم ! خیلی کیف داد ! :d
منم بیش از اندازه موافقمنقل قول:
باسه داداشم می خواستم 1پیامک بزنم توی گوشیم failed میشد ولی بعد دیدم 15 تا پیامک باسه داداشم رسیده
چرا اینطوریه ؟