تو قسمت devices and printers چطوری تست می کنی که می دونی سالمن؟نقل قول:
Printable View
تو قسمت devices and printers چطوری تست می کنی که می دونی سالمن؟نقل قول:
خوب حتما مدل کاغذت a4 هست دیگه یعنی کاغذی که می گذاری تو دستگاه a4 هست. باید اون هم برش letter باشه.نقل قول:
سلام عزیزمنقل قول:
شما هم خسته نباشید. مشکل عجیبیه و من هم آشنا به سامسونگ نیستم. شرمنده
ایا نصفه دوم کاغذ رو که می گیره در جایی درست کپی می کنه یا نا ؟ نصفه دوم رو شیفت می ده و در ابتدای کاغذ چاپ می کنه؟
البته در ادامه صحبت همکارمون می تونم اضافه کنم اگر درب بطری باز بمونه مثلا یک ماه کیفیت تونر حتما پایین می اد و کمرنگ می شه. ولی می تونی حالا با یه تونر نو هم امتحان کنی و یا مثلا مگنت یا درام دستگاه رو عوض کنی ببینی مشکل از کجاست.نقل قول:
سلام در مورد پرینتر HPlaserjet 2055 به یه مشکل خوردم ممنون میشم راهنماییم کنین
وقتی یه صفحه رو (یه سند رو) پرینت میگیرم اونو پرینت میکنه حالا بعدش صفحه دوم رو که میخوام پرینت بگیرم یه صفحه خالی که بالاش متن زیر رو نوشته میاره بعدش صفحه دوم رو میگیره (یعنی یه صفحه کاغذ هر دفعه هدر میره)
فکر کنم ایراد شبکه ای هست اما این پرینتر رو یه سیستم ویندوز ایکس پی نصبه شئیر هم نیست . کارت شبکه ها رو که غیرفعال میکنم بازم درست نمیشه . خطا به شکل زیر بالای صفحه میاد:
GET /DevMgmt/DiscovertTree.xml HTTP/1.1
Host: 127.0.0.1:8080
ممنون میشم کمکم کنین
سلام در مورد پرینتر HPlaserjet 2055 به یه مشکل خوردم ممنون میشم راهنماییم کنین
وقتی یه صفحه رو (یه سند رو) پرینت میگیرم اونو پرینت میکنه حالا بعدش صفحه دوم رو که میخوام پرینت بگیرم یه صفحه خالی که بالاش متن زیر رو نوشته میاره بعدش صفحه دوم رو میگیره (یعنی یه صفحه کاغذ هر دفعه هدر میره)
فکر کنم ایراد شبکه ای هست اما این پرینتر رو یه سیستم ویندوز ایکس پی نصبه شئیر هم نیست . کارت شبکه ها رو که غیرفعال میکنم بازم درست نمیشه . خطا به شکل زیر بالای صفحه میاد:
GET /DevMgmt/DiscovertTree.xml HTTP/1.1
Host: 127.0.0.1:8080
ممنون میشم کمکم کنین
اينو غير فعال كن ببين درست ميشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام کیفیت خوب کپی کنه؟؟ تو بازی نرهنقل قول:
از کجا میتونم تهیه کنم؟؟ یه جای معتبر معرفی کنید
سلام دوستان
من يك كنون mg5540 گرفتم كه جوهر افشان هست. براش كارتريج قابل شارژ هم گرفتم.
مقدار پرينتم هم خيلي زياده ، در روز شايد 100 صفحه رنگي باهاش پرينت بگيرم. يا بعنوان شماره زن ازش استفاده مي كنم و ميذارم هزارتا هزارتا شماره بزنه برام و...
مشكل اينجاست كه اين پرينتر خيلي هدكلين انجام ميده ! يعني بعد از چند دقيقه كه ميخوام يه پرينت باهاش بگيرم هد كلين ميكنه. دوباره براي پرينت چند دقيقه بعد هم هدكلين ميكنه و در روز شايد 40 بار هدكلين كنه !
الآن سوالم اينه كه اين پرينتر مثل پرينتر هاي اپسون نياز نداره كه شلنگ مخزن برگشتيش رو خارج كنيم از خود دستگاه ؟
با پر شدن مخزن برگشتيش نميسوزه كه ؟
خيلي نگرانم !
............................