لطفا" یه عکس از گوشی موبایلتون بذارید که 4G پلاس رو نشون بده چون اولین نفری هستین که موفق شدین فورجی پلاس همراه اول رو مشاهده کنید.نقل قول:
Printable View
لطفا" یه عکس از گوشی موبایلتون بذارید که 4G پلاس رو نشون بده چون اولین نفری هستین که موفق شدین فورجی پلاس همراه اول رو مشاهده کنید.نقل قول:
منم قبلا استفاده کردم تو تبریزنقل قول:
ولی اینجا نگفته بودم
=====
نمایشگاه الکامپ پارسال هم اطراف نمایشگاه +4G همراه اول دیده شده بود
این فقط مخصوص گوشی های ایفونه؟برای اندروید نشد هرجوری زدمنقل قول:
---------------------------
اینو راهنمایی کنید:
من برای بازی انلاین pes 2017 ارور محدودیت NAT دریافت میکنم.پورت فورواردینگ رو هم کاملا مطابق پورتهای بازی تنظیم کردم اما درست نشد.راهی داره؟
یعنی خاک تو سر ههمراه اول با این سیستم هاشون و با این اپراتورای داغون!
من دیشب ساعت 2:50 دقیقققه بسته نامحدود گرفته بودم به همراه بسته یه روزه آلفا +
امشب میخواستم بسته فعال کنم نامحدود دیدم گفت بسته داری و فعال نمیشه و اس ام اس هم اومد که تا ساعت 2:50 بست نامحدودت فعاله!
منم شروع به دانلود کردم که ناگهان سات 2:30 دیتا گوشی قطع شد و جالبی قضیه اینه شارژ گوشی صفر شد و بسته هم که ساعت 2:10 دقیقه امشب فعال کردم پاک شده!
با اپراتور تماس گرفتم گفت مصرف کردی و تق قطع کرد:n04:
شما در نظر داشته باش که مالکیت همراه اول و مخابرات دست چه گروهی افتاده اون وقت متوجه میشی که اینا اصلا و ابدا نیازی به جلب رضایت مشتری ندارننقل قول:
منطقه ما ایرانسل 4G هست ولی همراه اول 3G هم حتی نمیشه به نظرتون باید چی کار کنم که 4G هم اینجا بیارن؟
و اینکه گوشی من همیشه میزنه 2G آیا تا بسته نخرم به 4G تبدیل نمیشه؟ یعنی با دیدن 4G بفهمم اینجا 4G ساپورت میکنه
برای من کار نکردنقل قول:
گلکسی اس 6+ اج
برای پیدا کردن 4جی نیازی نیس سیم کارت عو.ض کنید یا بسته بخریدنقل قول:
ولی برای رجیستر شدن تو شبکه 4 جی باید سیم کارت جدید داشته باشید
این کد مال IOS هستش نه androidنقل قول:
دوستان بنده بسته خریدم بعد اومدم بسته رزو رو خاموش کنم الکی بسته نخره درخواست لغو رو زدم ستاره صد ستاره هشت مربع
نوشت امکان لغو رو ندارید
رفتم تو همراه من
دیدم نوشته هدیه سرشماری
2 + 2 شبانه قضیه چیه
واقعیت داره این بسته رایگانه اخه نوشته هدیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ماهس؟ تازه یه هفتس این خط رو خریدم دایمی هم هست قضیه چیه کلا هم هیچ سرشماری نکردم با این نت قضیه چیه سیستماشون مشکل داره؟
خط اقام 12 سال ایناس داره باشگاه فیروزه ای واقعا رایگانه این بسته هایی که زده توش؟
والا همراه اول دزدی پیش نیست بخریم کنتور نندازه