سلام بهروز جاننقل قول:
والا کسانی که اینطوری لباس میپوشن حتما هدفی دارن
Printable View
سلام بهروز جاننقل قول:
والا کسانی که اینطوری لباس میپوشن حتما هدفی دارن
سلام مجدد .
1- به نظرت من از گروهم میام بالا ؟ ( بارسا - اتلتیکو - یوونتوس - بتیس - سویا )
2- به نظرت من برای تولد مامانم چی بگیرم ؟؟؟ ( فرداست و من 4 روزه همه شهرو گشتم چیزی که خوب باشه
ندیدم )
3- اگه بری فرانسه دیگه نمیای ؟ پس میشه من فصل بعد اینتر رو بردارم ؟ ( چقدر من پرروام ها )
4 - قهرمان این فصل کیه ؟
5 - بری اونور دلت بیشتر از همه برای چی تنگ میشه ؟
بای .
السلام علیکم یا محمد!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انا چنتا مسئله برام پیش اومده که گفتم بیام خدمت انت!!! و بپرسم:
1- تو که این همه میای پی سی فکر نمیکنی یه روز بالاخره بخوری به پی سی؟؟(حواست باشه که من از این سوال یه منظوری دارم!!! که روز آخر یعنی جمعه منظورم را میفهمی!!پس خوب به صورت سوال دقت کن)
2-بین این موارد یکی را انتخاب کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدینهو----- مسواک
فوتبال--------boy iran
علی دائی--------ساعت شماته دار
m a r i o -----------تلویزیون رنگی
صندلی داغ-------لیون فرانسه
3- به نظرت چرا سعید رونالدو از دستم ناراحت شده؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من چطوری میتونم از دلش در بیارم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- آیا هواپیما میتونه عقبی پرواز کنه؟؟(دنده عقب بره؟)
5- چرا این peoples champion همش میگه فوضولی؟؟ (آخه مگه تو فوضولی؟؟)
6- تا به حال با کمر بند کتک خوردی؟؟
7- من خودم از فصل تابستون اصلا خوشم نمیاد!!! تو چطور؟؟؟ نظرت راجع به تابستون چیه؟
8- یه عکسی از خودت میزاری؟؟؟؟ بالاخره اگه یه روز معروف شدی ما چطوری باید تو رو بشناسیم؟؟
9- بلدی سووووووووت بزنی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- محیط بیضی چطوری بدست میاد؟؟
11- هذلولی گون دوپارچه!!!!!!!! چیه؟؟؟
12- رکورد قبض موبایلت چقدره؟؟؟؟
13- این کیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- من چطور آدمیم؟؟؟
15- منو با چنتا اسمایل نشون بده
16- سوال 14 و 15 را قبلا هم پرسیده بودم ولی خواستم بدونم الان چه فرقی کرده نظرت؟؟
17- دمای صندلی داغ چقدره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخطار شديد :
اگه حتي ببينم به يه سوال الكي جواب دادي اونوقته كه ، اونوقته كه ، اونوقته كه ... . بالاخره گفتم كه نگي نگفتي؟
سوالات: زياد نيست؟
1- سبزي چه رنگيه؟
2- بين آبي و قرمز ، سبز قشنگتره؟
3- سبز مغز پستهاي با پسته سبز مغزي چند گرم اختلاف ارتفاع دارند؟
4- ميدونستي اگه يه پر رو از برج ايفل بندازي پايين به صورت عمودي سقوط نميكنه و تو هوا چرخ ميخوره تا سيرشه ، نه پياز؟
5- چرا اينقدر آقا مهدي سوالاي چرت و پرت ازت ميپرسه؟
6- اصلا چرا سعي نميكنه يك كم سوالات مفيد مثل من از شما بپرسه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
صد البته سوالات شما خیلی مفید تر از بنده هستش!!!!!(آقا دمت گرم تو که روی منو حسابی سفید کردی!!!)
سلام :40:
تو این تیرگی روابط / هوای مه آلود -- میخوای که ماهی بگیری از آب گل آلود ؟؟؟نقل قول:
:31: :27:
آقا مهدی این سوالو که منم پرسیده بودم :20: ... :31:نقل قول:
=====
محمد جان ، بیشترین مقدار پولی که تا حالا داشتی چقد بوده ؟ :46:
قربونتون
یا حق
:40:
دوست داشتی چه سوالی ازت بپرسن که جواب بدی
چند بار کفت بریده اساسی ؟ چرا ؟
از زدبازی خوشت میاد یا هیچکس ؟؟
سلام اوسا
چطوری گله؟!:10:
ببخشید اگه سوالهام 100 درصد تکراریه
من کمتر به این تاپیک سر میزنم اخیرا و نتونستم جواب هاتو بخونم
اسم کوچیک که داری انشا الله؟!:20:
چند درصد پست هات توی موبایله؟
بعد از موبایل کدوم انجمن؟
گوشی ای که دوست داری داشته باشی؟
شده خودت یه تکته از آهنگی رو ببری و معرفیش کنی یا اینکه همشون آماده اند؟
اوخ، دیره حسن:5:
شب بخیر حسن:11:
سلام
1_از باشگاه بایرن خوشت میاد؟
2_ از اولیور کان خوشت میاد؟
3_ از تیم المان خوشت میاد
4_نظرت رو درمورد عشق خودت بارسلون بگو
ممنون
سلام
چت میکنی؟؟؟؟
اگه اره بگو ببینم موقع چت فارسی میچتی یا فینگلیشی؟؟؟؟؟