سلام دوستان
این طرح جدید که شبانه رایگان داره چطوره به نظرتون؟به صرفه هست؟سرعت شبانه مثل روزانه هست؟من توی روز سرعتم طرفای 320 ثابته پینگمم 30
Printable View
سلام دوستان
این طرح جدید که شبانه رایگان داره چطوره به نظرتون؟به صرفه هست؟سرعت شبانه مثل روزانه هست؟من توی روز سرعتم طرفای 320 ثابته پینگمم 30
آقا یکی مارو راهنمایی کنه
شبانشو بعضیا میگن محدود میکنه بعضیام میگن نه.امشب من خودم تست میکنم نتیجه رو میگم.نقل قول:
پینگ هم 5 ms کمتر میشه وقتی خط رو بالاتر میبندن
من طرح زرین داشتم سرعت با idm تا 350 میرفت و سایت speedtest هم 2.65 مگ رو نشون میداد.این طرح جدید رو بیستم ثبت نام کردم امروز خودم رفتم مخابرات در یک ثانیه فعالش کردند اما چیزی از سرعت و طرح نمیدونستند. الان تو مودم خطم رو همون سرعت 3 مگ بسته شده و تغییری نکرده. یعنی 10 مگ کشکه؟ کسی میتونه راهنمایی کنه؟ البته من ساکن شهرستان هستم.
زنگ بزن به این شماره بگو برات روی 10 مگ ببندند:نقل قول:
03115236060(مسئول dslam های مخابراته)
این شماره تلفن که گزاشتید جریانش چی هست؟ هزینه باید داد واسه من که dlc هست میشه زنگ زد تغییر بدن ؟ قبلا 200 دانلود میکرد حالا نزدیک یه ساله 120 شده
این شماره ای که گذاشتی اصلا جواب نمیده . حالا به فرض هم که جواب داد ، مطمئنی تلفنی دیتاریت رو به 10 مگ میرسونه ؟ خودت حضوری رفتی برات انجام داده . یک سوال دیگه . من که الآن توی اصفهان نیستم و یک شهر دیگه هستم اگه برم مخابرات شهرمون ایا اونجا هم مسئول دی اس ال ام داره که خط منو بالاتر ببره ؟
سلام
من به مخابرات زنگ ردم گفتن طرح نا محدود هم دارن ماهی 24 هزار البته باید تا یکسال گرفت.
کسی اینو گرفته سرعتش چطوریه؟
دوستان من میخواستم از های وب ADSL بخرم، گفتند خط شما نوری هست باید برید مخابرات درخواست بدید مسی بشه :دی
میخواستم برم پیگیر بشم درستش میکنه مخابرات یا فایده نداره؟
طرح کمپین آذر 92 یکساله با همین قیمت گرفتم. سرعت 64 بود و اصلا افت سرعت نداشتم تا حالا. ولی بعدا پشیمون شدم چرا سرعت بالاتر نگرفتم. البته یه مودم رایگان هم دادند.نقل قول: