سلام رایان جان ممنوننقل قول:
بله درسته دسته دومه
ولی دیگه خبری ازش نشست مثل اینکه ای نسیم بود و گذشت
راستی چقدر می ارزه؟
Printable View
سلام رایان جان ممنوننقل قول:
بله درسته دسته دومه
ولی دیگه خبری ازش نشست مثل اینکه ای نسیم بود و گذشت
راستی چقدر می ارزه؟
سلام.نقل قول:
بستگی به سلامت دستگاه داره.به نظرم 300 یا 400 تومن.
درود رایان عزیز
می دونم زیاد این شاخه اون شاخه می رم فقط می خوام بدونم ست یاماها گفته شده یا ست پایونیر و بلند گوی جامو 426 در مقایسه با پایونیر rs-77 or es-33 چطوره ؟
سلام
ممنون میشم نظرتونو برای خرید یه سینما خانگی تا قیمت حدود 600 بدونم و یا اگه تو این قیمت کیفیت صدا خوب نیست بیشتر هزینه کنم.
سیستمی میخوام که 5.1 باشه و کیفیت صداش واسه فیلم دیدن خوب باشه برای led سامسونگ میخوام.
تشکر.
خب مطمئنا بهتر هستش.جامو که صدای نرمی داره.یاماها هم خیلی افکتیو هست.نقل قول:
شما به حرف های من استناد نکن.سعی کن خودت بری و تست کنی و تفاوت رو متوجه بشی.
رایان خان
فرصتی پیش اومده برای ثبت نام فوق بیام تهران یه سر جمهوری هم می رم. امروز ار اکوستیک پرسیدم باند جامو 426 نداشت فوکال سیب به قیمت 1.55با امپ 1312 به قیمت 850 با آمپ 1612 به قیمت 1.25 پیشنهاد داد و معتقد بود پایونیر در مقایسه با دنون و یاماها خیلی پایین تره ؟ باند یاماها در مقایسه به سیب ؟
تبریک بابت قبولی.نقل قول:
من خودم فوکال سیب دارم.انصافا صداش عالیه.منتها شما که نمی خوای تا این مقدار هزینه کنی.کلا بلندگوهای شرکت فوکال خیلی خوش صداست و شما نباید با یاماها و یا پایونیر مقایسه کنی.
شما بلاخره تصمیم خودت رو بگیر که چه مقدار می خوای هزینه کنی..:23:
درود
مرسی
صداقت و صبر شما در انتقال تجربه قابل تحسینه
راستش برای بودجه محد.دیت برای خودم قایل نیستم مایه دار هم نیستم ولی بیشتر می خوام یه خرید منطقی بکنم بعد از خرید نگم ای کاش کمی بیشتر هزینه می کردم و البته بیشتر از 1.6 تباشه مگر دلیل منطتقی داشته باشه ..... و همچنین معتقدم ریاد هزینه کردن با نوحه به شرایط موحود منطقی نیست و مهمتر اینه که دانشم با راهنمایی شما در این زمینه ارتقا پیدا کنه
می تونم بپرسم فوکال و با چه آمپی دارید ؟و چند تهیه کردید و از کحا؟ tel ,add,web ?
فوکال سیب با پایونیر 521 جواب می ده و ست خوبیه ؟یا حتما باید با دتون 1312 یا 1612 ست بشه
و ااینکه اگه شما بودید ترجیح می دادید ست 1312 کامل رو با باندهای کوچکش می گرفتید با ست ناقص باماها با باند باماها و آمپ 471 یا 371 بدون ساب و بلند کوی دیگر .؟وآخر اینکه آمپ 1312 دنون و 821 پایونیر و 371 یاما در یک رنج قبمتی هستند بترتیب انتخاب شما با نوجه به کیفت صدا وتصوبر و ماتریال دستگا ؟و با چه باندی با پکی ست می کردید ؟
ببخشید طولانی شد اگه مورد به مورد جواب بدید ممنون میشم
خواهش می کنم.نقل قول:
من فوکال رو با آمپ 1912 دنون دارم.از آقای محمدپور گرفتم فروشگاه آکوستیک
به نظرم فوکال بهتره با دنون ست بشه
ست ناقص که مناسب نیست.وقتی شما یه سیستم سینمایی کامل بخوای حتی یه ست ناقص خیلی گرون هم به درد نمی خوره مگر اینکه بخوای در آینده نزیدک کاملش کنی.
آمپ 821 بعد 1312 و بعد 371.بلندگو هم دیگه بستگی به بودجم داشت.
ok
821و 921 کانفیگ خوبی دارن ولی باندی که مناستشون باشه شما فرموید جامو 426 که آقای محمد پوز نداشتند در عوض marantz ls 7000 داشتند که من اطلاعاتی درباره آن ندارم با پایونیر چظوره ؟دیگه دارم کم میارم شیتونه میگه 717 یا 414 رو بگیرم خلاص .شمارو هم خسته کردم