:31:آخرش ، بازم لینوکس!:46:نقل قول:
من که کلی خندیدم ، دمت گرم:27:
Printable View
:31:آخرش ، بازم لینوکس!:46:نقل قول:
من که کلی خندیدم ، دمت گرم:27:
مسئله بخشیدن و نبخشیدن ما نیست.اینه که یکی میاد اینجا اینو میبینه گمراه میشه.نقل قول:
باز جای تشکر داره خودت اومدی گفتی.:11:
نقل قول:
شاید اگه دو روز صبر می کردیم خودت میومدی می گفتی! :31: در هر صورت من که سعی کردم روحیه بگیرم! دستت مرسی! :14:
ما هم به دل نمی گیریم. :46:
من رو زیست سال دوم تمرکز ندارم . احساس میکنم بقیه ی درسا رو هم همه یادم رفته . تصمیم گرفتم واسه ی سال بعد بخونم . آخه دانش آموز پیش هستم . سردرگمم نمیدونم چی کار کنم . ترازای کانونم هم زیاد جالب نیستن .
به نظر شما کار اشتباهی میکنم ؟؟
تشکر کنیم؟؟؟!!!من که دلیلی واسه تشکر نمیبینم:41:
با توجه به اینکه سر سنجش قبلیم ایشون خیییییلی تاکید کرده بودن که
رتبه های تخمینیه سنجش واقعیه و مهمه و بعد از 3 هفته
یهو رتبه ش 1 شد.دیگه از همین جا میشه تا تهشو خوند!!!
البته میشه از یه بعد خوش بینانه (و البته ساده انگارانه) هم بهش نگاه کرد
که میخواسته ماهم جو گیر بشیم بریم مثه ربات بخونیم!!!
که البته روشش فوق العاده اشتباه بوده!!!
من ترجیح میدم فک کنم که نیتش خیر بوده با یه روش اشتباه !
تا اینکه حالا واسه اعترافاتش ازش "تشکر" کنم.
به هر حال کارشون خیییلی زشت بوده!!!!!
دیگه واسه چی زحمت دادی به خودت برادر من کارنامه ی منم می دیدی همون تاثیرو روت می ذاشت دیگهنقل قول:
حالا می دونی بزرگترین مشکل اون کارنامه اینه که مثلا ادبیات رو زده 84 یا عربی رو زده 96 در حالی که اگه کارنامه مال سازمان سنجش بود می زد 0/84 و 0/96 سازمان سنجش حتی اگه درصدت رندم باشه بازم با تقریب 1 دهم گزارش می کنه کارنامه هایی رو که منو بقیه بچه ها گذاشتن ببین...اینو می گم چونکه تجربه شو دقیقا دارم منم این کارو با کارنامم می کنم به خاطر قانون جاذبه مثلا اگه تو کارنامه یه درسی رتبه در شهرم شده مثلا 60 اونو برش می دارم می ذارم به جای درصدم این کارو تو فیلم راز با یه اسکناس یه دلاری انجام داده بودن یعنی جلوش هر چقدر خواسته بودن صفر گذاشته بودن منم خیلی خوشم اومد و همین کارو با کارنامه هام انجام می دم البته واسه خودم که پیشرفت کنم نه چیزای دیگهنقل قول:
دوستان کسی جزوه ای چیزی برای ماتریس ها ، اونجاش که میگه معادله چند جواب داره ، نداره؟
خوشخوان و خوندم ولی هنوز راه نیافتادم!
این دوست متقلبمون هم خواست روحیه بده دیگه ! اذیتش نکنین
پارسالم 22 خرداد یه بار روحیه گرفتیم با تقلب:13:
یه کم دیگه پیش بریم داستان به جاهای بد بد کشیده میشه هااا... .
حالا یا تقلبی بوده یا نبوده دیگه. بیخیال بشینید درستونو بخونید:13:
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::1 3::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13: :13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::1 3::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
سلام دوستان
شما می تونید کارنامه ی آزمون سنجش خودتون رو بگیرید خواهر من می خواد بگیری می گه با این مشخصات یافت نشد...