دوستان امشب هم سرعت شما خوبه؟
من وایرلس 512 نا محدود دارم سرعتم بینه 65-90 هست.خیلی خوبه.آی حال میده.همیشه بینه 65-70 بودولی الان به نودو اندی هم میرسه.
Printable View
دوستان امشب هم سرعت شما خوبه؟
من وایرلس 512 نا محدود دارم سرعتم بینه 65-90 هست.خیلی خوبه.آی حال میده.همیشه بینه 65-70 بودولی الان به نودو اندی هم میرسه.
همین شیراز پیگیری میکنن....نقل قول:
بله... امشب سرعت بهتره....نقل قول:
ما رو از اینترنـــــــت مـــلی نترســــون! ما بـــچه های کانکشـــن دو کیلو بایتیـــــــم! با همیــــــن سرعـــتا عاشـــــق شدیـــم! عصبانیــــــم شدیـــم! وبلاگـــــــم داشتیــــــم! فیلـــم چنــد گیگــــم دانلود کردیـــــــــم!
آره داداش،اینترنـــــت نفـــــــت نیســــــت مــلی بشه بخـــــــــوریدش!!
برو از خدا بترس
واااااااااااااالا
دوستان سرویس 512 نامحدود بیست نت خوبه بگیرم؟ سرعت دانلودش چنده؟
میگفت روی خط نویز هست ولی نه اونقدر که بخواد دیسکانکت بشه. و بعدش هم شروع کرد از همون مسائل حرف زد که ممکنه از تلفن باشه، از سر خط چک کن، با یه مودم دیگه چک کن...................................نقل قول:
آخرش گفت اگه بازم مشکل داشتی میتونی بگی تا پهنای باندو برات کم کنیم نویز کم بشه
دوستان سرعت دانلود 1 مگابایت بیس نت چقدر هست؟
به جز بیس نت و آسیاتک شرکت دیگه ای هم روی فیبر نوری خدمات ارائه میده؟
میگم من الان ماتریکس ام.
ولی روی یه خط دیگه همیار نت گرفتم .الان که من مودم رو بر میدارم و میبرم چک کنم که آیا همیار نت وصل شده یانه باید تنظیمات مودم رو ریست کنم یا نه ؟!
من 27 شهریور رففتم ولی هنوز وصل نشده.4 شنبه تماس میگیرم.
سر خط چک کن شاید مشکا از سیم کشی خونه باشه اگخ نبود از 117 پیگیری کن اگه 117 هم پیگیری نکردن از خود اسیاتک (شیراز و تهران) بگو پیگیری کنننقل قول:
نه نمی خواد ریست کنی اگه رانژه نشده باشه چراغش چشمک زنه یا خاموشهنقل قول:
ظاهرا همسایه ما یه گوشی تلفن جدید گرفته که فرکانسش با گوشی ما یکیه، طوری که وقتی دو طرف گوشیو برمیدارن خط روی خط میشه!
از اون طرف این همسایه ما 24 ساعت با تلفن حرف میزنه.
از اون طرف انگار هر وقت اونا حرف میزنن روی گوشی تلفن ما اختلال ایجاد میشه و snr اینترنت خیلییییییییی اومده بود پایین.
حالا من چند ساعت هست گوشی خودمونو از مدار خارج کردم تا اینجوری خط رو خط نشه و البته snr خیلی بهتر شده (5_6 بود حالا شده 15_20). نمیدونم همینطور بمونه یا نه.
ولی برام عجیبه، چون تلفن splitter داشت و هر مشکلی هم باشه نباید چنین تاثیری بذاره، و تا چند روز پیش بدون مشکل کار میکرد. نمیدونم همش زیر سر تلفن همسایه هست یا چیز دیگه!