برای عربی کنکور کتابی که درس به درس متن و قواعد رو توضیح داده باشه و تست هم داشته باشه چه کتابی هست؟
این ایادفیلی که کلا خیلی خوفه:دی
برای عربی کنکور کتابی که درس به درس متن و قواعد رو توضیح داده باشه و تست هم داشته باشه چه کتابی هست؟
این ایادفیلی که کلا خیلی خوفه:دی
عربی جامیع کنکور از انتشارات مهر و ماه ... کلیه نکات کتاب + آموزش روان + تست های کنکور سراسرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر حجمی؟نقل قول:
بیشتر ظاهرش است:دی من دیروز تو دو سه ساعت حتی فعلش رو هم توم کردم. کلا روون و ساده است.
---------------------------------------------------------------------------------
یک سوال بی ربط ولی با ربط:
حاشیه سود کتابفروشی ها چقدره؟ مثلا کتاب گاجی که ما ۱۰ هزار می خریم٬ کتاب فروش خودش چند خریده؟ اگر کسی می دونه ممنون می شم یه حدودی بگه. (اگر هم اطلاعاتش زیاده بیشترین حاشیه سود و کمترینش رو در بین ناشرها بگه ممنون می شم)
بچه ها بانک تست عربی سبز در مقایسه با نشر الگو چه جوریه؟
نشر الگو رو نمیدونمنقل قول:
اما بانک تست عربی خیلی سبز تازه چاپ شده و تو پاسخ تشریحیش درسنامه داره که تو وبلاگ خیلی سبز هم قسمتی از کتابش رو گذاشته به نظرم اموزشش از کتاب فوت و فن عربیشون هم رون تر و بهتره.
برای عربی کتاب عربی به زبان ساده از ایاد فیلی و برای تسلط روی کتاب درسی گاج سبز. (به نظر من)
من میخوام هندسه تحلیلی و گسسته فار رو بگیرم به نظرتون خوبن؟
من دارم با گسسته فار میرم جلو و ازش راضیم.البته گسسته گاج سفید هم طرفدار داره.نقل قول:
دوستان اگه میشه کمکم کنید: من از کجا میتونم بفهمم که برای فلان رشته در فلان دانشگاه باید چه رتبه ای بیارم؟ کسی سایتی در این باره میدونه؟:20:
من زیاد از این تحلیلی فار خوشم نیومد. گاج سفید رو ترجیح میدم.
اما این گسسته فار یه چیز دیگه بود.بسی حال کردم.
دوستان این گاج ریاضی برای پیش 2 خیییییییییییییییییییییییی یییلی بد توضیح داده از رو چی بخونم؟!!!!!!!!!!!!!