هیچوقت توربین 400 برای موتور 350 نندازید. بعدها موتور یاتاقان می زنه.
Printable View
هیچوقت توربین 400 برای موتور 350 نندازید. بعدها موتور یاتاقان می زنه.
نصب تايمر برف پاكن براي شورلت نوا ( بخش دوم)
در ادامه بررسي وضعيت مدارات پشت تايمر، متوجه شدم كه خروجي رله مورد استفاده در اون بر اساس برق شورلت انتخاب نشده، به اين صورت كه در حالت معمولي كه رله متصل نيست، ( وضعيت خاموش) كنتاكتهاي آن بسته است و برق از آن كنتاكتها عبور كرده و باعث حركت كردن موتور برف پاكن بدون وقفه و تايم تاخير ميشود.
براي اينكه ترتيب اتصال و قطع و وصل پايه هاي اين رله را بدرستي متوجه بشم، ناچارا از روي مدار پياده شد تا با اهم متر تست شده و ترتيب پايه هاي اون رو متوجه بشم، چون نقشه برق داخل اون روي بدنه آفتمات چاپ نشده بود.( مثل ترتيب پايه هاي يك آفتمات معمولي كه براي بوق يا چراغها استفاده ميكنيم)
در اينجا آفتمات را پياده كردم و تعداد 5 پايه اون مشخصه كه سه تا در يك طرف و دوتا در طرف ديگه است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از اهم متر وضعيت پايه هاي اون رو چك كردم
در اين قسمت پايه سمت راست از دو پايه پاييني، به يكي از سيمهاي خروجي اتصال به برق برف پاكن متصل بود و در اين حالت كنتاكتهاي آفتمات متصل بوده و برق رد ميشد كه باعث كاركرد صحيح مدار شده و عملا تايمر كاري انجام نميداد. پايه وسط بالايي هم برق ورودي به حساب مياد.
عدد يك نشانه وضعيت اتصال كنتاكنتهاي داخل آفتمات و عبور جريان برق است
البته ممكنه كه بواسطه طراحي براي برق خودروهايي ديگه مثل پيكان و يا مدل ديگه اي طراحي شده باشه كه من اطلاعي ندارم اما براي برق شورلت جوابگو نبود.
در اينجا پايه وسط ،از سه تا پايه اول ، برق ورودي به حساب مياد كه در وضعيت قطع يا خاموش قرار داره و يكي از سيمهاي خروجي جهت اتصال به مدار برق برف پاكن ميبايست به اين پايه متصل بشه، كه البته اين اتصال رو انجام نداده بودند.
عدد صفر به معناي نبود رسانايي و قطع برق است.
بنابراين يكي از سيمها بايد به پايه سمت چپ ( از دوتا پايه پاييني) و يكي ديگه بايد به پايه وسطي ( از سه تا پايه بالايي) متصل بشه.
اما من براي اينكه متوجه بشم وضعيت اون قبل از اين تغييرات و صرفا بواسطه تغيير محل پايه هاي دوتايي چطوريه ،تست اول رو صرفا با همين وضعيت ابتدايي انجام دادم ،
متاسفانه به دليل دانش ابتدايي و كم من در مورد علم الكترونيك، بيشتر با حالت آزمون و خطا جلو ميرفتم كه اميدوارم شما مثل من انجام نديد چون امكان اتصال كوتاه و سوختن عناصر الكترونيكي وجود داره!
در اين حالت L E D سبز رنگ كه زمان روشن شدن تايمر رو نشان ميده، در مدار تداخل ايجاد ميكرد( مثل يك مقاومت) و باعث بهم خوردن وضعيت كار كرد اون ميشد.
ناچارا با يك تست ديگه، پايه مناسب رو متوجه شدم و برق ورودي رو ( كه از مدار برق كليد برف پاكن بايد به اون وصل بشه) پيدا كرده و سر سيم رو به اون لحيم كردم.
حالا تايمر درست كار ميكنه تنها مسئله اينه كه اون LED سبز كه نشان دهنده زمان روشن شدن تايمر بود، از مدار خارج شده كه اهميتي نداره، اما LED قرمز رنگ همچنان در زمان روشن بودن تايمر كار خودش رو انجام ميده.
براي اتصال سيمهاي برق اين تايمر به برق ماشين به اين ترتيب عمل ميشه:
برق ورودي مثبت، از برق مثبت ماشين گرفته ميشه، مثلا از سر باطري يا اتوماتيك استارت. البته به علت جلوگيري از سيم كشي بيهوده نيازي به اين كار نيست و خيلي راحت ميتونين با استفاده از يك تست لامپ ، و پيدا كردن يك برق مثبت از يكي از دهها فيش و سر سيم آزاد در سيم كشي شورلت براي اتصال برق متبت استفاده كنين.
براي برق منفي هم يك اتصال بدنه خوب به اون بديد.
و در مورد سيمهاي اتصال به كليد برف پاكن:
دوتا سيم داريم، اگر به سوكت اتصال برق به كليد توجه كنين ، شكل يك حرف L است، و بايد يكي از سيمها رو به يك سر اين L و سيم دوم را هم به سر ديگه L متصل كنيم( ميتونيد از فيش نر استفاده كرده و با چسب برق اونها رو محكم كنيد)
البته توجه داشته باشيد كه قبل از اين كار بطور امتحاني بايد يكبار موقتي اين اتصال رو انجام بديد، اگر اون LED سبز روشن شد، جاي سيمها رو عوض كنين تا ديگه روشن نباشه، و اينجوري محل مناسب سيمها مشخص ميشه.
بعد از اين كار و تست نهايي و اطمينان از كاركرد صحيح تايمر، اون رو با استفاده از يك تكه چسب دو طرفه به زير داشبرد و نزديك كليد برف پاكن چسباندم.
حالا هروقت كه كليد برف پاكن را بزنم، مثل گذشته با دو سرعت كند يا تند كار خودش رو انجام ميده و با خاموش كردن اون، برف پاكن هم خاموش ميشه، اما اگر نياز به استفاده از تايمر داشتم، فقط تايمر رو روشن ميكنم( بدون روشن كردن كليد برف پاكن) و بر اساس مقدار ريزش باران ، زمان تاخير اون رو تنظيم ميكنم.
توجه داشته باشيد كه با روشن كردن همزمان تايمر و كليد برف پاكن اختلال بوجود مياد و ترتيب كار كرد اون بهم ميخوره.
تا الان هم كه يكبار باران آمده و استفاده كردم، خوب جواب داده و مشكلي نداشته،
اين تغييرات داده شده صرفا بر روي اين نمونه از تايمر انجام شد و ممكنه نمونه هاي ديگه نيازي به اين تغييرات نداشته باشن و يا فرم ديگه اي از تغييرات رو لازم داشته باشن( با توجه به طراحي و نقشه اون) بنابراين قبل از هر كاري ، نقشه و مدارات اون رو بخوبي بررسي و مطالعه كنيد.
سلام دوستان
کسی اسم دقیق این ماشینو میدونه؟
خودم اسمشو پیدا کردم ford mustang 1971
به غیر از بالایی یکی دیگه دارم که سیاه اونم پلاک تهران
اوراقیه ای ماشن پیدا میشه که قابل بازسازی باشه؟
یا مثل عکس بالا تمیز هست قیمت ندارین؟
سلام.
دوست عزیز اون ماشین فورد موستانگ مک وان 1973 هستش با موتور 8 سیلندر 351 اینچی.
این مدل فورد تقریبآ توی ایران زیاد هست حتی توی اینترنت آگهی فروش هم داره البته بازسازی شده هستش با قیمت بالای 50 میلیون تومان.
اما ماشین بد لوازمیه.
اوراقیش هم شاید شانسی پیدا بشه اما هزینه ی بازسازی این ماشین بالاست.
تو شهر ما هم یکی اوردن آبیه
با سلام
دوستان این قضیه ابطال کارت سوخت خودروهای 25 ساله صحت داره؟!
این که خیلی ظلمه!!!
من خیلی وقته از کارت ماشین استفاده نکرده بودم تا عید بشه و با ماشین برم جاده ولی انگار تصمیم دارن همشو بدزدن بره!!!
متاسفانه به نظر ميرسه صحت داره و چند نفر ديگه هم گفتن، البته هيچ بعيد نيست كه سن فرسودگي خودروها كمتر از 25 سال هم تعيين بشه( كه تا يكسال قبل 20 سال هم ميگفتن) اما من بشخصه هيچ حسابي روي اين كارت سوخت كذايي باز نميكنم و هر زمان كه بنزين هم قطع بشه، آزاد ميزنم.
تنها مشكل اينه كه براي تردد ايجاد مزاحمت كنن( كه اونم من هر يكهفته يا 10 روز ماشين رو بيرون ميارم) وگرنه اين بنزينهاي درجه 10 بدرد نميخورن.
سري قبل سوپر زدم و مصرف بيش از حد بالا رفت( 21 ليتر در 100 كيلومتر) و هر بار كه سوپر ميزنم اينجوري مصرف زياد ميشه در حاليكه با بنزين معمولي در حد همون 14% مصرف داره.
اين نشون ميده كيفيت سوخت توليدي بشدت پايينه و حتي به ماشينهاي كاربراتوري هم سازگار نيست چه برسه به مدلهاي جديد.
اينهم ريويرا دوست آمريكايي من كه بالاخره كارهاش تمام شد و مراحل آخر رو ميگذرونه.( خوشبحالش كه دستش براي همه جور بازسازي بازه، اونوقت ما...... :n27:)
سلاام کامارو جان میشه توضیح دقیقتری در مورد تغییراتی که تو ی تایمر انجام دادی بگی من زیاد متوجه نشدم که چکار کردی تو یه سایت هم رفتم دو مدل تایمر داشت کدوم بهتره یکی نوشته برای پیکانه یکی برای پاترون ونیسان کدوم مناسبه شورلت نواست ماینم سایتشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب سابربن
در مورد اين تايمر، و با نقشه و طراحي اون، من تغييرات لازم رو انجام دادم كه البته همانطور كه خدمت شما و بقيه دوستان توضيح دادم، چندين بار آزمون و خطا شد تا به نتيجه دلخواه رسيدم.
براي اينكه شما هم بتونين از تايمر استفاده بكنيد، ابتدا بايد ببينين وضعيت كار اون با برق نوا هماهنگي داره يا نه؟
توي بازار و فروشگاههاي مختلف انواع تايمر وجود داره، اما با توجه به وضعيت كار اونها و اينكه با فرم مدار برق برف پاكن نوا هماهنگي داره يا نه ، بايد انتخاب كنيد.
من توصيه ميكنم اگر امكان داشت،از توي بازار و بطور مستقيم ( نه از طريق سفارش اينترنتي) خريد كرده و در همون لحظه به مدار برق كليد برف پاكن متصل كرده و آزمايش كنيد تا ببينين آيا جواب ميده يا نه؟
اگر چندين مدل رو انتخاب كرديد و جواب نداد، اونوقت طبق همين نمونه اي كه من داشتم( و ظاهرا اين سايت هم از همان نوع داره) بخريد و طبق روش توضيح داده شده عمل كنين.
اگر نياز به تغييرات لازم بود، با توجه به توضيحات و عكسها عمل كرده و جلو بريد و البته من هم تا جايي كه امكان راهنمايي و كمك از اين طريق وجود داشته باشه در خدمتم، چون الان هرچي كه توضيح بدم باز هم تا وسيله دست شما نباشه و بطور مستقيم و عملي روي اون كار نكنين فايده نداره و نميشه مشخص كرد كه دقيقا كار ميده يا نه؟
نمونه اي كه من از قديم داشتم ،احتمالا مربوط به مدار برق پيكان بوده. اما اينكه نمونه نيسان پاترول جواب بده يا نه، متاسفانه اطلاع ندارم.
در هر صورت اگر از روش توضيح داده شده جلو بريد، فكر كنم به نتيجه برسيد.
تبريك سال جديد 2014 بر همه ، بخصوص اعضاء كلوپ خودروهاي آمريكايي !
اميدوارم امسال اتفاقات خيلي خوبي براي اعضاء كلوپ و خودروهايي كه داريم رخ بده و دست و بال ما براي خريد و بازسازي و نگهداري از اونها بيشتر و بهتر باز بشه..!! :n01: