تا جایی که من اطلاع دارم، واشر سرسیلندر یا سالم هست و یا سوخته.
اگر سالم باشه که مشکلی برای ماشین وجود نداره، و در صورت سوخته شدن، موارد مختلفی مثل قاطی شدن آب با روغن موتور، کمپرس زدن در رادیاتور، بد کار کردن و گرم کردن موتور ، کم شدن مقدار روغن، بخار شدن روغن، ورود روغن در رادیاتور و بخار آب در اگزوز و موارد اینچنین رخ میده.
چیزی که در مورد ماشین شما متوجه شدم اینه که فن ظاهرا به موقع کار میکنه ولی فشار نسبتا زیادی به موتور وارد میشه که ممکنه بخاطر تنظیم بد و یا مشکلاتی در شمع و احتراق باشه.
واشر سرسیلندر ماشین شما مشکلی نداره چون هیچکدام از این نشانه ها را نداشته.
اگر آب بشدت گرم بشه، جنت بالای رادیانور سفت میشه و در این صورت باید به دنبال دلیل گرم شدن باشید ( دیر روشن شدن فن، سرعت کم فن، کمبود آب رادیاتور، خرابی رادیاتور یا درب رادیاتور،کثیف بودن رادیاتور، نشت آب در سیستم خنک کننده ، گیر کردن ترموستات، و موارد اینچنینی)
حرارت روی 95 و 96 هم بالا است و طبیعتا جنت بالای رادیاتور هم سفت میشه. با کولر خنکتر کار میکنه چون با زدن کولر، فن رادیاتور بصورت یکسره و با سرعت بالا کار میکنه
کف داخل رادیاتور به دلیل سرعت بالای چرخش آب یا کیفیت مواد ضد زنگ/ جوش و اینجور مسائل هست. اگر واشر سرسیلندر ایراد داشته باشه باید دنبال علامتهایی که قبلا توضیح دادم باشید.