vpi=0
vci=35
اينا مال كرج آسياتك بود اما فك نكنم فرقي بكنه ... البته بايد از خودشون بپرسيد ...
Printable View
vpi=0
vci=35
اينا مال كرج آسياتك بود اما فك نكنم فرقي بكنه ... البته بايد از خودشون بپرسيد ...
یا 0 و 35 یا 0 و 38نقل قول:
خدا پدر داتك رو بيامرزه ، سرعتش كمه ولی هر شب ديگه كم كمش 1.5 گيگ رو ميگيره با اين آسياتك مسخره يه شب 4 گيگ ميگيری يه هفته 100 مگم نميگيری ! میخوام سرويس دومم داتك بگيرم اما لامصب با اين آسياتك از زمان 64kbit خاطرات خوبی دارم تنها دليلی كه هيچ وقت فسخش نكردم همين بوده.
الان ساعت 1 شب سرعت دانلود با idm 220 کیلوبایت
چلچله 128 هستش.نقل قول:
من پارس آنلاین رو پیشنهاد میدم. شاید به مراتب سرتر از بقیه نباشن اما مثل بعضی اپراتورها دزد نیستن
دوستان دیشب سرعت عالی بود تو کل این مدتی که اسیاتک بودم همچین سرعتی شب نداشتم هنوزم تو شوکم .جریان چیه:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب برای اولین بار ساعت 1 صبح قطع نشد!
حالا یک سوال داشتم
من هر مقداری که برای MTU وارد میکنم reply میده
از 1400 بگیرید تا 5000!! نمیدونم جریان چیه و فکر کنم یه جای کار مشکل داره . لطفا راهنمایی بفرمایید
دستوری که وارد میکنم:
ping 4.2.2.4 -f-iX
این سرعت قدیم بود دوست عزیز،ولی یه مدتی جدیدا سرعتا داغون شد، از دیشب مثل اینکه دوباره برگشته به سرعت سابق...نقل قول:
دوستان به نظر شما این سرعت خوبه؟سرویس 512 آسیاتک شهر نوشهر.اما سرعت دانلودشبا داغونه میره روی 40kb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگر این سرعت خوب نیست به نظرت چند باشه خوبه ؟ اینجا ایرانه ها .نقل قول:
سرعته شبانتم نرماله .