نقل قول:
جناب نکویی بگید اول فایل اپدیت افلاین رو از کجا میارید. دقیقا بگید. یعنی از اون مسیر توی شاخه سی یا اون تیک مربوط به بک اپ گیری رو زدین ؟
Printable View
نقل قول:
جناب نکویی بگید اول فایل اپدیت افلاین رو از کجا میارید. دقیقا بگید. یعنی از اون مسیر توی شاخه سی یا اون تیک مربوط به بک اپ گیری رو زدین ؟
سلام و ممنون از پاسخگویی شما.
نه من تیک Update distribution رو زدم و آپدیت رو از اونجا بر میدارم. قبلا 100 ها بار از همین روش استفاده می کردم اما حالا اینجوری شده! جالب اینجاست که من همون نسخه رو جای دیگه نصب می کنم و هر دو رو به روش تریال فعال می کنم.
یکدفعه faild داد گفتم شادی یکی از فایلها مشکل پیدا کرده و دفعه بعد دوباره آپدیت کردم که احتمالا اگر فایلی مشکل داشته جایگزین بشه اما باز هم که آپدیت آفلاین رو انتقال دادم روی سیستم دیگه دوباره faild داد! هیچ پیامی هم نمیده فقط تا حدود 400kb میره و یکدفعه می نویسه faild!
کلا گزارش کاسپر در مورد آپدیت به نظرم خوب نیست اگر شما نگاهتون به صفحه نباشه و آپدیت تموم بشه بعدش اصلا معلوم نمیشه حجم آخرین آپدیت شما چقدر بوده...
نقل قول:
بله من فکر کردم از شاخه اش دیتا بر میدارید. که این روش دیگه جواب نمیده و باید همون تیک بک اپ رو بزنی. نظری نمیتونم بدم اما این چند نکته رو هم رعایت کنید:
حجم اپدیت افلاین باید تقریبا 140 مگ شده باشه.
موقع انجام اپدیت افلاین روی اون سیستمی که افلاین می خواد اپدیت بشه تیک بک اپ گیری رو بردارید.
یک بار هر دو سیستم یعنی انلاین و افلاین رو با کی اپدیت کنید.
یک بار فایل اپدیت افلاین رو با سی دی جابه جا کنید و روی فلش جابه جا نکنید.
در مورد گزارش اپدیت هم وقتی تموم میشه اگه روی زمانی که نشون میده چقدر قبل اپدیت شده کلیک کنید پنجره اصلی کوچیک باز میشه که اخرین اپدیت و موفقیت ویا نبودنش رو میگه + اینکه اکه دوباره توی همون پنجره روی زمانش باز کلیک کنید وارد ریپورت اصلی اپدیت با جزئیات میشید.
دوستان کسپر از دیشب آپدیت نداده؟؟؟؟؟؟
آپدیت من مال 0920 دیشبه 18/4/2010 !!!!
به نظرم عجیبه
اگه دوستان زحمت بکشن و یکی دوتا سرور آپدیت دیگه هم اینجا معرفی کنن ممنون میشم:11:
با تشکرنقل قول:
سایز پوشه 136 مگابات هست البته حدود 5 الی 6 روزی میشه که هنوز آپدیت نکردم
تیک آپدیت هم خودش پیشفرض غیر فعال هست که من فهال نمی کنم
به صورت تریال هم نباید مشکلی باشه ولی تنها چیزی که الآن بهش شک دارم همین مسئله هست! نمی دونم دوستان دیگه تا حالا به روش تریال از آپدیت آفلاینشون استفاده کردند یا نه...
من با فلش جا به جا مب کنم اما اون رو به صورت فشرده در میارم بعد جا به جا می کنم. اگر فایل خراب میشد نباید از حالت فشرده در میامد! خیلی بعید می دونم مربوط به این مسئله باشه چون من تا حالا همیشه از همین طریق فایل رو انتقال می دادم
نقل قول:
اره منم می خواستم فایل ها خراب نشده باشه. پس اون فایل فشرده رو هم توی یکی از درایو ها باز کن یعنی توی فلش فایل های اصلی اصلا نیان.
چون خودم گاهی فایل افلاین رو میبرم. ویروس خرابشون میکنه و اگه پروپرتیس بگیری میبینی همه آرشیوی داغون شدن. کپی میشن اما دیگه کار نمیکنه حتی اگه توی درایو کپی کنی اپدیت کمپلیت نمیشه. با این حال بهترین روش برای بردن روی سیستم ویروسی سی دی هست.
تیک های سرور اپدیت هم درسته دیگه اره ؟ سرور اصلی خاموش سرور جدید رو اد کرده باشید و روشن.
فکر نکنم دیگه هیچ مشکلی باید بوجود بیاد.
به هرحال :41:
سیستم جدید اصلا ویروسی نیست! تازه ویندوز نصب کردم روی همه اونها...
آره تیک ها همه درسته!! کلا قبلا هم زیاد به این مورد بر می خوردم اما 80 درصد مشکلی نبود. نمی دونم چرا این کاسپر اینقدر با آپدیت آفلاین به مشکل بر می خوره!!
دوستان یه سوال دارم
kis 9.0.736 رو تا تاریخ 17/4 آپدیت کرده بودم قسمت مالور 3931692 بود الان که 48 ساعت گذشته آپدیتش کردم قسمت مالور شده 3930519 بنظر شما چرا کم شده ؟ آیا کس دیگه هم براش اینجوری شده؟
ممنون:40:
شما فقط زمان کامپیوتر رو تنظیم کنید به میلادی و ساعت ایران باشه همه چی حله. شاید ساعت رو دست کاری کردی یا تاریخ رو. ولی در کل چیزه خاصی نیست شاید هم اشتباه دیدینقل قول:
نه معلوم نیست چش شده نه من هیچ کاریش نکردم تازه دوباره آپدیتش کردم شده 3928442 قسمت مالور :18:نقل قول:
شما الان این قسمت مالور چند هست؟