نقل قول:
سلام
بله می خواستم ببینم خودم چطور می تونم اندازه بگیرم
اون سوالات را هم می فرمایید
Printable View
نقل قول:
سلام
بله می خواستم ببینم خودم چطور می تونم اندازه بگیرم
اون سوالات را هم می فرمایید
نقل قول:نقل قول:
وارد تنظیمات Microsoft Word بشید و حالا از منوی option گزینه Advance تیک اولین گزینه که نوشته شده Typing Replaces Selected Text رو بزنید
موفق باشید:46:
تصویر زیر رو ملاحظه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مدارک فنی حرفه ای مهارت تایپ به کسانی تعلق میگیره که بتونن 180 کاراکتر رو در مدت یک دقیقه صحیح وارد کنن و این امر با تمرین مستمر امکان پذیره و حتی سرعت تایپ خیلی بیشتر از این هم میشه بعد از اینکه تسلط کامل پیدا کردید
فواصل حساب نمیشن و فقط کاراکتر ها یا همون حروف کلمات حساب میشن
اگر کلمه ای مثل " ساحل " رو به اشتباه "شاحل" تایپ کنید کل اون کلمه اشتباه به حساب میاد و باطل میشه
به سایت زیر سر بزنید و خودتون امتحان کنید متوجه میشید :
کد:http://persian-speedtest.10fastfingers.com/
دو مشکل بزرگ در ورد
سلام دوستان میتونید اینجا کمکم کنید
مشکل اول:
وقتی داخل ورد میخاهیم یه عدد را به فارسی با ممیز تایپ کنیم باید اونو بر عکس تایپ کرد مثلا 5/65 را باید 65/5 تایپ کرد تا درست بشه برای حل اون چیکار کنم؟
مشکل 2
اینکه من مقداری دیتا ی عددی در اکسل دلرم که اونجا به فارسی اند اما وقتی میارمش توی ورد دیگه فارسی نیست چیکارش کنم؟
سلام دوستان
چه تنظیماتی رو باید انجام بدم که هر وقت نرم افزار ورد رو باز میکنم، فونتش Tahoma، فونت سایزش 16 و قالبش Justify باشه؟
با تشکر
ورد 2010 نصبیدم درست شد. منوننقل قول:
من ورد 2003 رو بلدم کدوم ورد مد نظرتهنقل قول:
سلام
یه سوال
راستش من زیاد در اینترنت سرچ می کنم
خب یک موردی که هست در سایت ویکی پدیا متن ها را که می نویسند کنار هر پاراگراف منبع را ارجاع داده است چطور می توانم در ورد به یک باره تمام این ها را پاک کنم و فقط متن را داشته باشم خیلی بهش احتیاج دارم
این هم آدرس سایت (متنی در مورد رضاخان)
این هم یک نمونه از متن
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این دوره جنبه نمایشی پیدا کرد و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با دستور از بالا و بر پایه فهرستهایی از نمایندگان مورد تائید او انجام میشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتی مصونیت پارلمانی نمایندگان مجلس (مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که همگی از هواداران قبلی رضا شاه بودند سلب شد و آنان نیز دستگیر و زندانی شدند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همین منظور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طراحی و ساخته شد و اولین زندانی آن، سازنده آن یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
نقل قول:
سلام دوست عزیز
برای سوال اولتون
ببینید وقتی که ممیز به کار می رود شما باید عدد را از سمت راست به چپ بنویسید
مثلاً عدد 5/85
را باید به ترتیب زیر بنویسید
ابتدا عدد 5 را بنویسید
سپس علامت ممیز /
و در نهایت 85 (همون عددصحیحمون را می نویسیم)
سلام دوست عزیزنقل قول:
چطور می توانیم مدرک مهارت تایپ
یا مربیگری تایپ یا ورد را بگیریم
چه مدارکی احتیاج است و چه آزمون هایی
آخه قبلا سایت نبوده برام جالبه چطور اندازه می گرفتند؟؟؟
سلام به همگی دوستان
من میخوام یه فهرست صفحات برای پروژه کارآموزی بزنم، میخوام عدد صفحات مربوط به عناوین، دقیقا توی یه ردیف عمودی سطر به سطر پایین بیاد ! همیشه دستی تنظیم میکنم، ولی دیگه خسته شدم، راهی هست که بشه مرتب نوشت ؟
موفق باشید...