ممنونم از راهنماییت. ماشینم 207 و فضای صندوق رو لازم دارم. واسه همین نمی تونم از ووفر استفاده کنم. برای همین ترجیح می دم حداقل اسپیکرام حس شنواییم رو ارضا کنه!:46: اگه پیشنهاد دیگه ای دارین همراه با قیمت خوشحال میشم بدونم. باتشکرنقل قول:
ممنونم از راهنماییت. ماشینم 207 و فضای صندوق رو لازم دارم. واسه همین نمی تونم از ووفر استفاده کنم. برای همین ترجیح می دم حداقل اسپیکرام حس شنواییم رو ارضا کنه!:46: اگه پیشنهاد دیگه ای دارین همراه با قیمت خوشحال میشم بدونم. باتشکرنقل قول:
نقل قول:
خوب یه ساب کوچیک 8 اینچ استفاده کن . تاکید میکنم باکس شده باشه و تا میتونی روی تاقچه نصبش نکن بت قول میدم زیاد جا نمیگیره در ضمن ارزونه و حس شنوایتون هم ان شالله تعالی ... .
خود شرکت کدنس روی xelator 8 خیلی خیلی مانور میده.البته من صداش رو نشنیدم.شرکتهای دیگه هم انکلوژر زیاد میزنن... باکس و آمپلیفایر و ساب رو همش رو چپوندن توی یه جعبه کوچیک مخصوص ماشینهای کوچولو موچولو!
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
میدونم منظورت چی بود اما یه نکته کوچولو مثل صندوق ماشینت:10:نقل قول:
ووفر : به قسمت اصلی (دور تا دور)همین بلندگوهای معمولی گفته میشه که صدای بم یا ووووووف!!!! میده( از جنس بوتیل رابر , یا ... ساخته میشه)
پس نگو ووفر نیاز ندارم
امیدوارم از حرفم ناراحت نشی :5::5::5:
يه راهنمايي هم ما رو بكنيد خدا خيرتون بدهنقل قول:
شما باتری ماشینتون چیه؟شاید برق ماشین کشش نداره :41:نقل قول:
دوستان یکی واسم توضیح میده که فرق این چند تا باند چیه کدوم بهتره ؟
کنوود 718 قدیمی پشت آبی
کنوود hq718
718ex
پایونر 6975
کدوم بهتره؟
میخوام تا 70 75 تومن یه دست دوم بگیرم ، کدوم رو بگیرم ؟
یه دونه 718 سری قدیمی پشت آبی پیدا کردم بدون کارتن سالم سالم که طرف میگه 70
اگه واقعا به 718Ex میرسه همینو بگیرم!
این باندایی که میگه اگه بخوای صدا واقعیشو بشنوی آمپیلی میخواد.:8:نقل قول:
718 صداش تیزه اما با تنظیم میشه تیزیشو درست کرد. :27:
6975 که آمپ قوی میخواد :27:
اگه نمیخوای هزینه کنی 1 کدومو بگیر دیگه اگه بعدا به آمپم بزنی صداش توپ میشه.
اطمینان داری که سالمه؟شاید تعمیری باشه
با سلام به دوستان عزیز من میخوام برای ماشینم(L90) یه ضبط تا حدود 150 تومن بگیرم.خودم Pioneer DEH-2450UB مد نظرمه.فعلا از باند فابریک استفاده میکنم.میخواستم ببینم میشه بعدا با این ضبط آمپلی و باند خوب ببندم؟
با تشکر
سلام دوسته من . اره میشه به نظر من Pioneer DEH-6350SD رو بخر یکم گرونتره تو پایونیر شاپ هست خروجی سابم داره دیگه از همه لحاظ ردیفه پخشتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه سالم سالمن
آمپ وصل نمیکنم و همه اینا رو واسه سمند میخوام
فقط موندم کدوم رو بگیرم از بین اینا
718 سری قدیمی پشت آبی
پایونر 6992s
718ex
grand zero
قیمت همشون هم حدود 70 تا 90 هست ، بدون تعمیری
اگه آمپ نمیبندی زیادم فرقی ندارهنقل قول:
من 718 ای ایکس دارم بدونه آمپم صداش خوبه