چون سرعت 4g بالاست یه تست بزنی کلی شارژ میره. بسته بگیرنقل قول:
Printable View
چون سرعت 4g بالاست یه تست بزنی کلی شارژ میره. بسته بگیرنقل قول:
زیاد از اینترنت گوشی استفاده نمی کنم به وایفای مودم adsl خونه یا محل کار وصل میشم. بسته هاشم با توجه به حجمش زیاد به صرفه نیست.نقل قول:
ولی بسته های نامحدود یکی دو ساعته برای دانلود شبانه خوبه
بسته های شبانه ایرانسل فوق العاده هستن. کلا اکثر کاربرای اینترنت رو از مسخره بازی شرکتها سر دانلود شبانه راحت کردهنقل قول:
در مناطقی که به رنگ ابی روشن مشخص شده باند 2600 فورجی در کنار باند 1800 فورجی فعال شده است و دستگاه های که از نسل 4.5 پشتیبانی میکنند میتوانند به این شبکه وصل شوند.نقل قول:
دستگاه های که از این نسل هم پشتیبانی نمیکنند (اما از باند 2600 فورجی پشتیبانی میکنند) بصورت اتوماتیک به باند 2600 که پهنای باند بیشتری دارد وصل میشوند و میتوانند سرعت بالاتری را تجربه کنند.
امروز اینستاگرام برای من فقط با ...شکن باز میشه اما به آسیاتک که وصل میشم، اینستاگرام مشکلی نداره. دوستم هم که شاتل داره، مشکلی نداره. شما با اینستاگرام چند چندین؟
مشکلی نیستنقل قول:
ایرانسل باید چندتا سرور مثل شاتل لند و.. معرفی کنه یا خودش بسازه و دانلود از اونها رو با سرعت بالا و قیمتهای عالی ارائه کنه، اون وقت استقبال بیشتری ازش میشه،
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
من یه بار با 4g تست اسپید گرفتم حدود 150 مگ حجم کم کرد پس طبیعیه بدون بسته 1600 تومن رو بخورهنقل قول:
دوست عزیز من پست های شمارو دنبال کردم ولی جایی ندیدم که بگید کدوم منطقه و محله از تهران هستید و با چه دستگاهی این تست رو میگیرید؟نقل قول:
برای من با نت ایرانسل باز نشد!(دیروز امروز رو امتحان نکردم)نقل قول:
به نظرم جالب نمیشهنقل قول:
به این دلیل که فورجی اینترنت موبایله و اگر توجه کنید ایرانسل خیلی رو تعرفه هاش تغییرات ایجاد نمی کنه
ولی می تونه این حرکت رو TD انجام بده و جالبه
به نظر من ایرانسل همین الان هم خیلی از کاربرای اینترنت ADSL رو سمت خودش کشیده . استقبال از 4G ,3G هر روز داره بیشتر میشه و در حال حاضر ( طبق آمارهایی که اعلام میشه) میزان رشد کاربرهای اینترنت موبایل از ADSL بیشتره که این مسئله به خاطر کوچ روز به روز کاربرا از ADSL به سمت4G,3G, TD-LTE هست
4G - امروز 10 اسفند - چه میکنه این ایرانسل - سرعت تکون نمیخوره
2:53 بامداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----
40 دقیقه بعد
3:33 بامداد
----
25 دقیقه بعد
3:58 بامداد
دوست عزیز یه تست هم از ساعتای شلوغ شبکه مثل حدود ساعتای ۲۱,لطفا بذاریدنقل قول:
لطف میکنید
سلام دوستان
یه سوالی داشتم.
میشه دو تا طرح ایرانسل را همزمان استفاده کرد؟
مثلا یه طرح ماهیانه + یه طرح نامحدود ۱ ساعته؟ یا باید یکی از طرح ها حتما تموم بشه تا بتونیم بعدی را استفاده کنیم؟
ممنون
سلام دوست مننقل قول:
اره مشكلي نداره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ما که بالاخره نفهمیدیم برای بازی انلاین با ایکس باکس وان سراغ کدوم نت بریم. اقایون.دوستان لطفا خواهشا یه راهنمایی بکنین, دهنم سرویس شد با این وضع افتضاح پینگ
سلام. منظقه ما قبلا فور جی بود.. ولی الان دیگه فورجی نیست! باید به کجا پیام بدم یا تماس بگیرم که دوباره فورجی کنن؟
سلام دوستان . من میخوام td-lte بگیرم . منطقمونو بررسی کردم ( شیراز - کوزه گری ) دیدم نیاز به مودم فضای باز هست . امیدی هست اینترنت مناسب با پینگ حدود ۱۰۰ داشته باشم یا نه ؟
داداش تاپیکو اشتباه اومدی از شما بعیدهنقل قول:
سلام،
من یه دو ماه پیش یه اشتباهی کردم اینترنت ایرانسل رو رو گوشیم فعال کردم، بعد که بسته تموم شد دیگه تمدید نکردم، ولی دیروز متوجه شدم تمام شارژ سیم کارتم رو صفر کرده! تو این مدت هراز گاهی یه پیغام میومد که اینترنت شما طبق تعرفه عادی حساب میشود ولی چون مطمئن بودم که اینترنت استفاده نمیکنم و کلا غیرفعال هم هست بهش اهمیت ندادم، اینکه از کجا این اعتبار رو کش رفتن هنوزم نمیدونم چون کاملا مطمئنم که اینترنت گوشیم حتی فعال هم نبوده، به هیچ سرویسی هم عضو نشده بودم، بهم ثابت شد که ایرانسل رسما دزده و دست اندرکاراش یه مشت دزدن!
کسی میدونه این سرویس اینترنت لعنتی ایرانسل رو چطور میشه به کل غیرفعال کرد؟
معمولا اون پيغام موقع استفاده از نت مياد
طرح كنترل مصرف آزاد رو هم ميتونين فعال كنين
سلامنقل قول:
میتونید از طریق تماس با 700 و یا از طریق نرم افزار ایرانسل من این مورد رو گزارش کنید.
سلامنقل قول:
میتونید از طریق کنترل حساب اینترنتی کلا سرویس اینترنت خطتون رو غیر فعال کنید اما من پیشنهاد میکنم طرحتون رو به کنترل مصرف ازاد تغییر بدین تا وقتی بسته ندارید از اینترنت نتونید استفاده بکنید و در نتیجه شارژتون کسر نشه.
در ضمن میتونید ریز مصرفتون رو از طریق کنترل حساب اینترنتی دریافت کرده و اگر مشکلی بود گزارش کنید تا شارژ شما برگشت داده شود.
ممنون،نقل قول:
میشه این تغییر طرح به مصرف آزاد و کنترل حساب اینترنتی رو توضیح بدید که چطور باید انجامشون بدم؟ این اولین تجربه استفاده من از اینترنت ایرانسل بود.
4g ماهشهر - خوزستان. از ساعت 2 تا 8 تقریبا همین بود.ایرانسل دزد واست متاسفم و بدون یک روزی این لقمه حروم رو باید پس بدی.
آقا برای ما تو یه منطقه پر جمعیت شهر تهران هم همینه که شما گزاشتید تازه پایین تر هم میاد من که حساب کردم دیدم بسته های هفتگی 12-6 برای من بصرفه تر از ساعتی در میاد!نقل قول:
با فعال سازی این طرح از طریق شماره گیری کد دستوری #3*2*3*555* این امکان برای مشترکین خدمات اینترنت همراه ایرانسل فراهم شده تا پس از پایان اعتبار زمانی و یا حجمی بسته افزایشی اینترنت همراه شان، به صورت خودکار وارد طرح مصرف آزاد نگردند.اینجوری دیگه هر وقت بسته تموم بشه از شارژ پولی شما کم نمیشه و فقط مواقعی که بسته میخرید میتونید از نت استفاده کنیدنقل قول:
با فعال سازی این طرح از طریق شماره گیری کد دستوری #3*2*3*555* این امکان برای مشترکین خدمات اینترنت همراه ایرانسل فراهم شده تا پس از پایان اعتبار زمانی و یا حجمی بسته افزایشی اینترنت همراه شان، به صورت خودکار وارد طرح مصرف آزاد نگردند.اینجوری دیگه هر وقت بسته تموم بشه از شارژ پولی شما کم نمیشه و فقط مواقعی که بسته میخرید میتونید از نت استفاده کنیدنقل قول:
4G - تهران - 11 اسفند
3:15 بامداد
الان - پیک مصرف بسته های 6 تا 12
ساعت 10:32
درودنقل قول:
ای کاش تستها را از خارج از ایران میذاشتید
سرعت ایران 1000 مگابیت هم که باشه ارزش زیادی نداره به نظر بنده البته
آنتن 3 تا خط
اینجا ساعت 2:30 ساعت 5 به 10MB هم میرسه
ی مدت سرعت بیشتر از 2mb نمیرفت ی سره هم قعطی داشت!به ایرانسل پیام دادم روز بعدش زنگ زدن گفتن مشکلتون رو حل کردیم!شبش چک کردم دیدم عالی شده همه چیزش نه قعطی دیگه داشتم نه سرعت پایین
98 درصد تست هایی که توی این فوروم گذاشته میشه داخلیه . چه اونی که 10 مگ داره چه اونی که 300 مگ داره . اینجوری مقایسه بهتره .نقل قول:
دوستان کسی میدونه چطور ایفون 6s رو به 300mb وصل کنیم؟ ینی همون پلاس
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
6sنقل قول:
به گفته ايرانسل فقط ١٦٩٠ و ١٦٩١ ميتونه پلاس وصل بشه
ینی خودش وصل میشه؟ یا اپل تحریم کرده؟نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
از نظر فركانس پشتيباني ميكنهنقل قول:
اره خودش وصل ميشه
فقط ميشه حدودا تشخيص داد
اگر بين دوباند رفت و آمد كند احتمالا پلاس فعال
با نصب پروفایل یه سری تغیرات ایجاد میشه که بشه از شبکه پلاس استفاده کردنقل قول:
بدلایل مصرف باطری باید اپراتور ها مورد تایید اپل شن که بخاطر تحریم این امکان وجود نداره
با نصب پروفایل دور میزنید
به این ها هم نیست شما پروفایل رو که ادرسی برای شما اس ام اس میشه با نت ایرانسل وارد سافاری کنید بعد از شما پس کد میخواد میزنید پروفایل ک نصب شد گوشیتون رو ریبوت کنید و تست کنید
بنده خودم 7 پلاس دارم مدل ۱۷۸۴ نسخه ۲۵۶ گیگ تو سایت نوشته پشتیبانی میکنه و تو منطقه تحت پوشش هم هستم ولی با این حال فعال نیست برای بنده
احتمالا گوشي شما چيپست اينتل دارهنقل قول:
شايد به همون خاطر
فركانس هاي خاصي داره
امروز دوباره my irancell از کار افتاده
هفته ای راحت 3 روز به فنا میره