اقا کسی نیوفتاده پادگان شهید انشایی ارتش تهران؟ 02؟برا یک اسفند؟نبود؟
Printable View
اقا کسی نیوفتاده پادگان شهید انشایی ارتش تهران؟ 02؟برا یک اسفند؟نبود؟
برو حال کن واسه خودت! من پارسال یک اسفند بودم. از 27 اسفند مرخصی میدن تا پایان تعطیلات عید. 80 درصد برنامه هم تمرین رژه هستش:n01:نقل قول:
یکی جواب ما رو هم بده خواهشا
دوستان یه سوال خیلی ضروری
من پدرم بازنشسته ارتش ولی فوت کردن
الان من با این حساب میتونم از شرایط پدر نظامی استفاده کنم واسه اینکه شهر خودم بیفتم؟
از دوستانی که با مدرک لیسانس به بالا عجب شیر بودن خبر بدن سوال داشتم ازشون مرسی
کی گفته پاسپورت نمیدن ؟
پاسپورت میدننقل قول:
سلام خدمت دوستان ارجمند
این دو سه روزی رو که دنبال کار پست دفترچه و کارهای سربازی و... بودم مثل دو سه سال گذشت؛ خدا خدمت رو بخیر کنه!!! اینقدر کلمه سیسم قطعه رو تو دفاتر پلیس +10 شنیدم که نسبت به این کلمه آلرژی گرفتم. قیافه اون خانم مسئول رو هم تا آخر عمر عمراً فراموش نمیکنم!!
با این پزشک عمومی هم ماجرایی داشتیم. نمی دونم همشون اینطوری اند یا این یکی اینجوری از آب دراومد. تو دفترچه زده بودم مشکل اضطراب و استرس(خودشون گذاشتن)، گفت تو چشمام نگاه کن، بعد یه مکث، مشکلی نیست!!!!(شوخی کردم اصلاً هیچی نگفت فقط تو برگه معاینه قسمت طبیعی رو تیک زد!) و اما بخش سوالات:)
1-اگر برای معافیت پزشکی اقدام کنی و تو لیست بیماری هایی که ذکر شده(تو برگه تقاضا معافیت پزشکی) دو تا بیماری باشه، برای هرگدوم یه برگه جدا میاد در خونه؟
2-برای هر دو بیماری همزمان به پزشک ارجاع داده می شی؟ یا اول به یکی رسیدگی میشه و اگر معافیتی در کار نبود میرن سراغ دومی؟
مثل همیشه ممنون
حالا با معافیت پزشکی ها کاری ندارم که انشالله پاشون به پادگان نمی رسه. اما درباره معاف از رزم بگم که بعد اینکه رفتید خدمت انشالله، فرمانده دقیقا بهتون میگه معاف از رزم یعنی جنگ، هر وقت جنگ شد تو رو نمی بریم، الان که جنگ نیست :n02: بعد دقیقا همه کارهایی که بقیه میکنند شما هم خواهید کرد، خیلی به دلتون صابون نزنید.
(البته همیشه موارد استثنایی هست که فرمانده خوب باشه و راحت بگیره و لذتشو ببرید، من کلی عرض میکنم خدمت شما)
سلام دوستان. اعزامی 12/01 هستم ولی برگ سفیدم نیومده هنوز. بنظرتون 5شنبه صبح برم نظام وظیفه اونجا بهم میدن برگ سفیدمو؟
اون برگ اعزام ما هم اومد، برای عجبشیریها از تبریز: 2اسفند، ساعت 7 صبح، امامیه.
سلام دوستان.
نظام وظیفه برای انتقال سربازا از شهرشون تا پادگان در روز اعزام اتوبوس می ذاره؟!
یا خودمون بریم؟
آخه بعضیا میگن ما با اتوبوس نظام وظیفه رفتیم بعضیا میگن خودمون رفتیم!
یاشا..میریم میمونیم یا لباسارو میدن برمیگردیم؟؟؟دوره های قبلیو خبر داری؟؟؟:n13::n13::n13:نقل قول:
اقا برای همه اومده برگه سفید برای من نیومده!
5 شنبه برم نظام وظیفه؟
برای منم برگه سفید نیومده
برای منم نیومده داداشنقل قول:
اگه پادگان نزدیکه خودت برو اگه نه خود نظام وظیفه شمارو میبرهنقل قول:
الان پستچی آورد برگ اعزاممو.ساعت 7 صبح 2 اسفند باید امامیه تبریز باشیم:n28::n28::n28::n28:
بسوزد هر که خدمت را بنا کرد:n14::n14::n14::n14:
سلام دوستان
بنده اموزشیم رو دو روز بیش تموم کردم 05 کرمان بودم
الان دوره کد خوردم ایجاد و رفع موانع مهندسی بروجرد
میخواستم ببینم توی دوره کد سرباز شرایط بهتری داره
یا بازم مثله اموزشی اذیت میکنن
همانند دوره اموزشى استنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
نیروی انتظامی امریه میده ؟
سلامنقل قول:
بستگی به ادرسی داره که تو برگ سفیدت مینویسه!اگه ادرس پادگان رو بنویسه خبری از اتوبوس و... نیست!اینم از راه های پیچیوندن وکاهش هزینه هاس:n10:
برا منم نیومده.احتمالا تا 10 روز اینده بیاد:n02:نقل قول:
وهر آنکه این راه را غلط رو پایان نمی دهد!نقل قول:
سلام دوستان
من چند روز پیش دفترچمو پست کردم و همونجا یه برگه داد که نوشته بود 1 اردیبهشت اعزامم...میخواستم بدونم همون برگ سفیده؟
و اینکه برای اینکه بدونم اموزشی کجا افتادم باید چیکار کنم ؟
و سوال اخر اینکه از پست هیچ چیزی جلو درمون نیاوردن ...الان 15 روزی از پست کردن دفترچم میگذره
بله دوست عزیز 100% شرایط بهتر است توی دوره کد مثل آموزشی دیگه زیاد رژه نداری فقط کلاسه مرخصی بیشتری داری برگه شهری هم بهت میدننقل قول:
سلام اون برگه سبزهنقل قول:
برگ سفید رو پست یکی دو هفته مونده به تاریخ اعزام میاره وتوش نوشته کجا افتادی!
الانم از فرصت باقیمانده خوب استفاده کن ولذتشو ببر
سلام دوست عزيزنقل قول:
اون برگه اي كه به شما دادن، همون كه تاريخ اعزام روش نوشته شده بهش ميگن برگ سبز
تقريبا 10 روز مونده به اعزام يه نامه براي شما مياد كه داخلش برگ سفيده و در اون محل پادگان آموزشي نوشته شده و همچنين نوشته شده كه در فلان روز و فلان ساعت كجا برين (البته ممكن كد مازاد بخورين در اون صورت روز اعزام محل آموزشتون مشخص ميشه)
براي اينكه زودتر از محل آموزش تون مطلع بشين بايد تقريبا 20 روز مونده به تاريخ اعزامتون (براي شما بعد از 13 بدر) مراجعه كنين نظام وظيفه شهرتون
موفق باشيد
دورههای قبل رو خبر ندارم ولی با توجه به اینکه عید مرخصی خوبی میدن و جمعهها هم به احتمالا مرخصی بدن بنابرین من احتمال خیلی قوی میدم که رفتیم میمونیم.نقل قول:
یه سوال فنی، سربازی که آموزشی نیروی زمینی ارتش بوده امکانش هست یگان نیروی هوایی بیفته؟!
دوستان :n03::n27: پکسی نمیدونه ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز محیط اونجا از لحاظ سختگیری چجوری بود؟
تقسیمات یگان چجور بود؟ اکثرا کجاها افتادن؟
.............
پنج شنبه نظام وظیفه کسی هست جواب آدمو بده؟
(میخوام برم برگه سفیدمو بگیرم)
اره فقط صبح زود برونقل قول:
سلام دوستان کیا برای اسفند افتادن پادگان شهید رجایی کرمانشاه(سراب نیلوفر)؟
راسته که میگن همه کسانی که اونجان،میفتن مرزبانی(حتی جاهایی مثل سیستان و بلوچستان یا ارومیه)؟
حدود 8 خوبه دیگه؟نقل قول:
سلام به نظر منم به احتمال زیاد روز اول رو مرخصی ندن به قول فرمایشات دوست عزیزمون بهزادنقل قول:
1- برای کسر خدمت کپی برابر اصل برگه اعزام به خدمت لازم هست. من الان 3 تا برگه دارم:
برگه اعزام اولی دارای هولوگرام نظام وظیفه (2 اردیبهشت)
برگه اعزام دوم بعد از درخواست تعجیل که فقط مُهر دفتر پلیس +10 خورده ( 1 اسفند )
معرفی نامه به پادگان آموزشی ( 2 اسفند )
الان کدوم یکی رو باید کپی برابر اصل کنم؟!
2 - به جز مدارکی که در برگه سفید (معرفی نامه به پادگان) نوشته شده، چیز دیگه ای هم لازم میشه؟ مثلاً اصل کارت ملی یا عکس
سلام
کسی می دونه چه بلایی سر مرکز مشاوره تلفنی نظام وظیفه اومده من دو هفته است هر روززنگ می زنم می گه مشاوری در دسترس نیست؟!!
شمارش همون 096480 دیگه عوض نشده که؟
خیر شما تا پایان خدمت جز نیرو زمینی هستید تغییر نیرو به هیچ وجه امکان پذبر نیستنقل قول:
ولا بستگی به شانست داره سعی کن مسِولیت داشته باشی تا اذیت نشی منشی از همش بهتره
من که خیلی اذیت شدم خودت رو واسه هر شرایطی اماده کن . سخت نگیر تا بگذره
با بچه ها باش تا بگذره فقط سخت نگیر به خودت اجباریه باید کاری کنی بگذره
پس برای اندازه کردن لباس یا چسبوندن اتیکت یا تعویض پوتین چیکار میکنیم به نظرتون؟؟؟:n13::n13::n13:نقل قول: