الان زنگ بزنم؟نقل قول:
Printable View
الان زنگ بزنم؟نقل قول:
عکس هایی که برای داخل خونه و سر خط گذاشتید مدالسیون مدمتون فرق داره !!!! یکیش روی G.DMT یکی دیگه روی ADSL 2+ توی تست باید این پارامتر یکسان باشه...نقل قول:
خطت توانایش رو داره تا 9 مگ بکشه ولی نویزت بالا میره هر چند الانشم هم بالا هست.تست از دم در فکر کنم اشتباه زدی چون از دم در کیفیتش از داخلی کمتره.نقل قول:
ممکنه باعث قطعی بشه و مسائل دیگه.رو 7 مگ ببند خطت رو یا 6.
پس خطت توانایش رو داره ولی نویز بالا میره
7 یا 6 مگ ندارند!نقل قول:
آره بزن امن امنه:n08::n08::n08:نقل قول:
زنگ زدم.منتظر بودم بگه من ... هستم تا قطع کنم!:n02: چون امروز 2 باز ازشون پرسیدم...ولی وصل شد تهران.ازش پرسیدم گفت نداریم فقط 4 و 9 داریم:n13:نقل قول:
لطفا عکس بذار!!!نقل قول:
تیک اونهارو بذار بمونه تیک بقیه گزینه هارو بردار
این Annexها رو زنگ بزنیم تغییر نمیدن؟ بهترینش Annex M هست؟ اگه کسی میدونه بگه کلا داستانش چیه تاثیری روی بهتر شدن و ثبات خط داره یا نه
الکی گفته من خودم دیدم یارو خطش رو 6 مگ بستن!!نقل قول:
خودت باید بهشون بگی.من خطم 4 بود زنگ زدم اوردن رو 3نقل قول:
تنها تغیراتی که میدن روی میزان آپ استریم هست و به طبع اون میزان نویز رو اینور اونور میکنه !!!نقل قول:
روی L تا 1.5 مگ فکر کنم ساپورت میکنه و روی M تا 2 مگ !!! البته شرکتها فکر نکنم روی 2 مگ آپ ببندن !!! چون روی خطوط مسی وحشتناک نویز رو میره بالا !!! پس بهتره بذارید روی همون L بمونه !!! تو این حالت میزان نویز متادل تر میمونه و الکی به خط فشار نمیاره !!!
البته کلا چون تو پارس آنلاین اکثر دوستان آپلودشون 512 بسته شده اصلا به حال اونا هیچ فرقی نمیکنه که روی کدوم گزینه باشه
خودم زنگ زدم..گفتم خطم 9 مگ نمیکشه. روری 6 یا 7 نمیتونید بزارینش؟ گفت نداریمنقل قول:
پس راه حل چیه؟ ماله شهر خودمون که تغییر نمیده.این یکی هم که زنگ زدم تغییر نمیده.مگر اینکه فردا شب زنگ بزنم!!! فردا شب به نظرت شخص دیگه ای جواب میده؟نقل قول:
اگر بره روی 7 مگ یا 6..در ساعات رایگان تاثییر داره اصلا؟
سلام
من تازه اومدم پارسآنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلاْ که مخابرات بودم و Downstream ام رو ۱۱ مگ بود اینقدر دیسکانکت نمیشدم که اینجا میشم. جدیدا لینک هم میره ۵ دقیقه دیگه برمیگرده!
سر خط هم همین بود. چرا پارسآنلاین اینجوریه!؟
خودم هم همین الان متوجه شدم واقعا عجیبه!نقل قول:
باشه میگم رو 6 مگ ببنده برام ولی کلا دوست دارم بدونم علت این نویز روی خط چیه دقیقا! میگم شاید از مخابرات باشه بگم درستش کنن!نقل قول:
دوست عزیز نداریم معنی نداره.اونا میتونن 5.5 هم ببندن اصلا ربطی نداره که یا 8 یا 9.اینا هر پهنایی که بخواین میتونن ببندننقل قول:
خطت افتضاحهنقل قول:
خوب خطت رو بیار 4 مگ.
چون پهنای باند بالا رفته باعث این مشکلات شده
میتونه به خاطر تجهیزات پارس باشه که تو مرکزتون هست.این مورد خیلی تاثیر داره
افتضاح رو خوب اومدی! ولی من با همین خط میتونم شبی 15-16 گیگ دانلود کنم؛ حیفم میاد بگم بیارن رو ۴ مگ!
امیدوارم زیرساختهاشون بهتر شه
سلام.اگه روی 6 مگ تغییر دادند به من هم بگید که دقیق چی گفتیدنقل قول:
اگه قطعی زیاد برات مهم نیست همینطوری باشه بهتره.من که بودم نمیرفتم.نقل قول:
16 گیگ میصرفه هر وقت دیدی شبانه رو محدود کردن تخلیه کن
شما چطور خطتتون 11 مگ میکشه؟ ماله من بیشتر از 8 مگ نمیکشه...الان در روز عادی سرعتتون چنده و ساعات رایگان چند میشه و کلا سرویستون 2 مگ هست؟ اگه پاسخ بدید ممنون میشمنقل قول:
حسین پس معلومه خط افتزاه ندیدی که به اون میگی افتزاه !!! :دی :n02: آرزوی من داشتن همچین خط افتزاهیه که تو میگی :n08:
خط تلفن مارو باش !!! مخصوص ADSL بدون خط تلفن روی اون و مستقیم سیم ورودی رفته تو مودم :n02: و در بهترین حالتی که خطم آپ شده (MODE ----> T1):n02::n02:
به این میگن سرعت؟ 1 روزه اومدم شاتلو جمع کردیم پارس انلاین گرفتم که دانلود شبانه داشته باشم بعد سرعتش باید 30 یا 40 باشه ساعت 2 ؟
پارس انلاین مثله تخم مرغ شانسیه عزیز...شانس شما شکستی خراب از اب در اومده...نقل قول:
پ.ن :
نام سرویس و شهرتون + عکس از وضعیت مودمتون قرار بدید تا دوستان بهتر راهنماییتون کنن...
باور کنید شاتل بهتر بود.با این که محدود می کرد سر ساعت 3 سرعتش می شد با توجه به سرعتی که داری..من تا الان بیشتر از 150 تا دانلود نکردم!!!!نقل قول:
نههههههههههههههههههه..چراا ااااااااااااا...:n03: من چه شرکتی برم شبانه درست بتونم دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه فردا شب هم اینطور بود تخلیه میکنم!
شما زود تصمیم نگیر اول اینکارو انجام بده اگه نشد بعد برو تخلیه کن. IDM رو بزار رو 32 کانکشن 4 تا فایلم با هم بزن رو دانلود ببین سرعت چنده برای بعضی ها وحشتناک اثر کرده طوری که تا اخر عمر دارن منو دعا میکنن بابت این توصیه !!نقل قول:
قبلش ولی نوع اتصال IDM رو بزار رو درجه اخر یعنی High Speed
همین که ساعت 7 شد سرعت از 30 40 اومد بالای 500 600 . به من که حتی سرعت اسمی هم نمیده ساعت رایگان . سرویس 512 :n21:
ایول به زیر ساخت !!! ترکونده 3 تا مسیر رو همزمان داده به ما پارس ـی ها :دی(عمان پینگ 170 - آذربایجان پینگ 119- و هند پینگ 300)
IDM ورژن چند؟نقل قول:
فک کنم اینا محدود میکنن....من این همه سوال پرسیدم قبل از این که بیام پارس انلاین همه میگفتید سرعت عالیه.10 گیگ دانلود میکنم!!!!:n22:نقل قول:
خوب چرا یکی نیومد به من بگه اینطوریه!!!!!!!
سرویس شما چیه؟ از کدوم شهر هستین؟ من سرویس 2 مگ محدود تهران دارم، مشکلی ندارم الآن. فکر میکنم بعضی شهرها و مراکز مخابراتی بنا به دلایلی محدودیت گذاشتن. من الآن نزدیک 2 ماهه که اومدم پارسآنلاین. مشکل چندانی ندارم. اما از همون موقع که این تالار رو پیگیری میکنم، بودن بعضی از دوستان که از وضعیت بد سرویسشون شکایت میکردن اینجا. فکر نمیکنم کسی به شما اطلاعات غلط داده باشه. به هر حال همه دوستان شرایط خودشون رو اینجا مطرح کردن. حالا بعضیها خیلی وضعیتشون خوب بوده، بعضیا هم نه.نقل قول:
یه نکته دیگهای هم وجود داره. ممکنه بعضی از مشکلات از سرورهایی باشه که شما ازش دانلود میکنی. من یه چند وقتی از expressleech دانلود میکردم. چون سرورش داخل کشور بود، سرعت دانلود ازش خیلی عالی بود. حدود 2 هفته پیش من دیدم که سرعت دانلودم تو شبانه رایگان اومده پایین. فکر کردم مشکل از پارسآنلاینه. اما بعد از یه مدتی فهمیدم که همه مشکل مربوط به پارسآنلاین نمیشه و یه بخش قابل توجهی از مشکل ماله همین سرور expressleech بوده. این سرورها هم متأسفانه تو ساعتهای رایگان تحت فشار زیادی قرار میگیرن و طبیعتاً ممکنه یه زمانهایی خیلی محدود بشن و این الزاماً ربطی به پارسآنلاین نداره.
اگه سرعتتون تو ساعتهای رایگان با چندتا فایل همزمان و به صورت چند کانکشنه (حداق 8 کانکشن به یک فایل) در مجموع پایینه، حتماً از پشتیبانی پارسآنلاین پیگیری کنید. به ویژه وقتی که سرعت دانلودتون بیاد زیر سرعت اسمی سرویستون که حتماً باید مشکل رو براتون حل کنن. از این که یه نفر تو پشتیبانی بگه نمیشه و این حرفا هم کوتاه نیایید. دوباره و چندباره زنگ بزنین با یکی دیگه حرف بزنین تا مشکلتون حل بشه. بعضی از این آدمای توی پشتیبانی پول میگیرن که کاربرا رو از سر واز کنن. یا بلد نیستن، یا نمیخوان. اما من دیدم بعضیاشون واقعاً دلشون میخواد مشکل رو حل کنن.
من یه غلطی کردم این ماه یکماهه 128 با 4 گیگ ترافیک حجمی تمدید کردم
دانلود شبانم میتونم بگم 200 مگ هم نمیشه دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در صورتی که با 512 محدود شبی 1 گیگ حداقل میرفت .. والا با این نوناشون :n23::n24::n22:
شما این سرویس را با ارائه مدارک (کارت دانشجویی،مدرک تحصیلی....) گرفتی یا همین طوری دادند؟نقل قول:
من الان صبانت محدود 1 مگ تهران دارم، سرعت شبانه اش را کرده اند 24-25 کیلوبایت بعد هم میگن دستور مخابراته !!
مرکز مخابراتی شما چیه؟ من مرکز بهشتی هستم.
پارس آنلاین این طوری نیست اگه بگیرم؟
می تونید قراردادتون رو عوض کنید. با قسمت فروش تماس بگیرید براتون ما به التفاوت سرویس قدیم و جدیدتون رو محاسبه می کنننقل قول:
نه از من مدرک خاصی نخواست. (شاید به خاطر این که من 1 ساله قرارداد بستم.) اما اگه موقع ثبت نام هم گیر بده، میتونی ماه اول رو 128 ثبت نام کنی و از ماه بعدش از تو سایت هر سرعتی که خواستی بگیری. با ISpهای قبلیم که همین طوری بود.نقل قول:
من مرکز آیت اله کاشانی هستم. مرکز ما شلوغه اصولاً. ولی تا حالا که محدودیتی نذاشتن. بعدشم سرعت اسمی سرویس رو که باید حداقل بدن دیگه. 1 مگ برسه به 24 تا 25 کیلوبایت خیلی حرفه! به مخابرات چه ربطی داره. این سیاست خود شرکته. من قبلاً آسیاتک داشتم. 2 مگ محدود. اواخر شبانه رایگان رو نصف کرده بود. یعنی فیکس میرفت روی 128 کیلوبایت. خوشبختانه پارسآنلاین تا حالا که این کار رو نکرده. بعید هم میدونم بخواد یه همچین کاری بکنه.
2 مگ محدود..اهواز....تازه امروز روز اولم هست که در پارس انلاین هستم . صبح زنگ زدم که وصل شد به تهران.. گفت تایم رایگان افت سرعت داره و بعد ظهر زنگ زدم گفتند بزودی پرس انلاین برنامه ای داره تا درست کنه.کلا اینطوریه....حالا من چیکار کنم؟نقل قول:
آخه دوست خوبم شما چرا 2 مگ محدود گرفتی 256 یا 512 میگرفتی کافی بود.با اطلاعاتی که من از زیرساخت خوزستان دارم شما باید حداقل 2 یا 3 سال صبرکنی تا مشکلاتش حل بشه.شما باید اول یه قرارداد کم هزینه تر مثل 256 میبستی بعد اگه راضی بودی تبدیلش میکردی به 1 یا 2 مگ محدود...نقل قول:
سرویسم 256 محدوده و به طور کلی اگر ترافیک نباشه سرعتش 8.2Mb/s هست:n01:نقل قول:
پ.ن: و لینک DSL ما همچنان میرود و میآید …
ورژن اخر 6.18 رو نصب کن، البته ورژن های قبلی هم میشه ولی باید فایلهای همزمان بیشتری برای دانلود بزارینقل قول:
و یه نکته مهم هم که یادم رفت سعی کن سرعتت رو با رنج IPهای مختلف تست کنی ببینی کدوم بهت سرعت بیشتری میده. هر بار که مودمو ریست کنی به یه رنج IP وصل میشه که از داخل مودم قابل رویت هست
امشب اینا رو تست کردی نتیجشو بگو ایشالا که موفق باشی
پ.ن: اگه بازم نشد زنگ بزن تهران بگو مرکزت کمبود پهنای باند داره اینقدر زنگ بزن تا پیگیری کنن من فکر کنم 10 بار که زنگ زدم فرداش SMS اومد که مشترکین عزیز پهنای باند مرکز شما ارتقا یافت :n02: با این حرکت به نفع بقیه یوزرها هم کار کردم !! چون چندسال بود وضعیت اینجا افتضاح بود بخاری هم از کسی بلند نمیشد !!
دوستان خودم یه دوتا سوال داشتم این مقدار آپلود رایگان قرارداد برای سرویس دو مگ که گرفتم 770 مگ بوده، از ماه بعدی کلا هر ماه که اشتراک رو تمدید کنم این 770 مگ رایگان تعلق میگیره؟؟؟ و بسته به هر سرویس این مقدار چقدره؟ جالبه هیچی هم در موردش تو سایت توضیح نداده. حجم اضافی خریدم ولی به اون مقدار اضافه نشد فقط ترافیک باقیماندم زیاد شد
سوال بعدی الان یه گیگ من خریدم مقداری هم از حجم خود اکانت مونده اشتراک رو تمدید کنم طبق اون چیزی که تو سایت توضیح داده اون یه گیگ باید بره تو ماه بعد و هرچی از خود اکانت مونده بسوزه؟ درسته؟؟؟
اینجا هم در موردش توضیح دادن ولی میخوام مطمئن بشم: