2 گیگم پریده دارم دیونه میشم
Printable View
2 گیگم پریده دارم دیونه میشم
دیوونه نشو داداش ، دو هفته پیش از من 3 گیگ خوردن ، از بعضیا دیگه هم 5 گیگ و 1 گیگ ! هیچ کاریم نمیشه کردنقل قول:
آسيا عيدي ميگيرينقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
این حرکتشون دقیقا ماله 1/4/95 هست من هر جور حساب میکنم میبینم از بازه رایگانم حساب شدهنقل قول:
خب همه همین جوری بوده ! به خاطر اشتباه سیستم تایم رایگان رو حجم حساب کرده !نقل قول:
فکرشو نکن
داداش شکایتت به جایی نمیرسهنقل قول:
چون سایت اسیاتک (همونی که تو پنله) ساعتو از سیستم خودت میگیره خودش ساعت نداره
واسه امتحان ساعتو عوض کن سایتو رفرش کن میبینی که ساعتش با سیستم خودت عوض شد
اینا خیلی هفت خطن باید خیلی مواضب باشی تا کلاه سرت نره
نه اون ساعتو میدونم ساعته مودم در ریز مصرفو میگمنقل قول:
من فکر میکنم این ارور service unavilable به خاطر اینه که دیگه نشه اینترنت مردمو هک کرد با به دست آوردن یوزر و پسشون :n09:
من با مودم قبلیم تا 10 مگ رو می کشید خطم و از سرور داخلی تا یک مگ هم سرعت دانلود داشتم تو تایم شبانه ولی الان مودم 2740 وایرلس خریدم و تو تایم رایگانم وایفای رو قطع مکنم ولی سرعت دانلودم از سرور داخلی شده 500 کیلوبایت
اینم وضعیت خط
مشکل از تنظمات مودمه یا محدود شدم ؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
- - - Updated - - -
من با مودم قبلیم تا 10 مگ رو می کشید خطم و از سرور داخلی تا یک مگ هم سرعت دانلود داشتم تو تایم شبانه ولی الان مودم 2740 وایرلس خریدم و تو تایم رایگانم وایفای رو قطع مکنم ولی سرعت دانلودم از سرور داخلی شده 500 کیلوبایت
اینم وضعیت خط
مشکل از تنظمات مودمه یا محدود شدم ؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خط که روی 10 مگ هست - احتمالا محدود شدینقل قول:
Service unavailable
این ارور چیه چند وقت یه بار بعضی سایتا میاد باید چند بار رفرش کنیم مشکل از سایت نیست چون با وی پی ان باز میشه الانم گوگل اینجوری شده اصلا باز نمیشه
سلام این service unavailable چیه:n13:
نقل قول:حتما لطفا در سایت 195 ازشون کنید تا شکایتا بره بالا و مجبور شن که مشکلو حل کنند ( موضوع شکایت رو عدم دسترسی به سرویس های اجتماعی بزنید )نقل قول:
دوستان ، یه باگی هست در آسیاتک در مورد خرید سرویس ؛ هرکی خواست بیاد pv تا بهش بگم...
یه پیغام مزخرف که خیلی وقتا سایت های خارجی رو باز نمیکنه ، این میاد ! ( جدیدا هم زیاد شده )نقل قول:
ممنون میشم برا من پ.خ کنیدنقل قول:
به منم بگونقل قول:
ممنون
منم کاربر آسیاتکم ، ممنون میشم برای منم پ. خ. کنیدنقل قول:
سلام دادا برا منم بفرست ممنوننقل قول:
برای من هم بفرستنقل قول:
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
برای منم بفرستیدنقل قول:
یکی بگه من چه خاکی سرم بریزم هر روز داره از کیفیت خطم کم میشه 2 روز قبل کارشناس روی 4 مگ بست خطو ولی الآن اونم جواب نمیده :n27:
Downstream Upstream SNR Margin :10.6 24.1 db Line Attenuation :58.0 35.9 db Data Rate :3738 252 kbps Max Rate :4192 904 kbps CRC :0
سرویسم آ مثل آسیاتکه نمی تونم شکایت کنم؟؟؟
سلام
وضعیت شبانه آسیاتک چطوره؟
شبی چقدر میشه دانلود کرد؟
پینگش چطوره؟
مام هستیم، لطفانقل قول:
مطمئنا برا بعضیا وضعیتش لجند .... ویت فور ایت ..... دری نیست !:n33:نقل قول:
پینگش مناسبه
شبانش هم بستگی داره به اینکه چه سرویسی داشته باشی
ولی احتمال زیاد سرور خارجی و سرورای ایرانی که روی آسیاتک نیستن روی 4 مگ محدوده و فقط سرور هایی که توی آسیاتک هستن سرعتشون تا ده مگ هم میره
حتما شکایت کن ولی خطت رو بزار رو g.dmtنقل قول:
چرا رو g.dmt ؟؟؟نقل قول:
شکایت کنم چیکار میکنن؟؟؟ نتیجه میده یا نه؟؟
:Dنقل قول:
ممنون از پاسختون.
من میخام سرویس یک مگ رو بگیرم؛ شبی چقدر میتونم دانلود کنم؟ اگه شبانه زیاد دانلود داشته باشم محدود میکنن؟
نه محدود نمیشی . میزان دانلود شبانه توی سرویسای آسیاتک بستگی به ساعت رایگان و اون سروری که ازش دانلود میکنی دارهنقل قول:
اون سرویسی که میخوای بگیری چند ساعت رایگان داره ؟ دانلودت از سرورای آسیا تک هست یا نه ؟
به اینا بستگی داره
حداقل مجبور میشن که برات پیگیری کنننقل قول:
رو g.dmt بزاری نویز خطت کم میشه و دیتا ریتت بالا تر میره (البته تغییرش کمه ولی انجامش بده ببین بهتر میشه یا نه
سرویس ها رو روی چند مگ میبندن؟ مثلا همین سرویس 1 مگ که میخوام بگیرم.نقل قول:
برای دانلود از سرور های غیر آسیاتک حداقل سرعت اسمی رو داره دیگه؟
نقل قول:سرعته شبانه بستگی به تعداد یوزرای آسیاتک در منطقتون داره!نقل قول:
معمولا جدیدا هرکی آسیاتک میگیره ، سرعتش از جفت سرور داخلی و خارجی محدوده!!
در صورتی که محدود باشی ، سرعت شبانت به این صورته : 10مگ = 500 کیلوبایت ؛ 4مگ : 300-350 کیلوبایت ؛ 2 مگ = 200-250 کیلوبایت ؛ 1مگ = 100-150 کیلوبایت ؛ 512= 64 کیلوبایت ؛ 256 = 32 کیلوبایت
در صورتی که سرور داخلیت ( =دیتاسنتر های آسیاتک ) محدود نباشه ، سرعته داخلیت همون مقداریه که خطت بسته شده و سرعته سرور خارجیت مثه سرعتاییه که در بالا گفتم...
از دوستانی که مرکز مدنی از آسیاتک اینترنت دارند وضعیتشون از لحاظ سرعت و دانلود شبانه چطوریه؟
اگه محدودیت پورت داشته باشن تو یه مرکز مثل مدنی قبل از ثبت نام میگه؟
چقدر از ثبت نام تا رانژه مخابرات زمان میبره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
-محدودیت پورت و یا امکان ثبت نام رو از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قسمت "بررسی پوشش مرکز " میتونید ببینید...نقل قول:
- رانژه شدن خط معمولا یکی دو روزه انجام میشه و خطتون آپ میشه ، منتها خود آسیاتک 2 الی 3 روز طول میده که رانژه خطتونو تایید کنه و در پنل کاربری میزنه در انتظار تایید رانژه و هرچیم بهشون بگید که خط من دیتا داره ، زیر بار نمیرن و اکتیوش نمیکنن!!
ممنون میشم برا منم پ.خ کنیدنقل قول:
برای منم بفرستنقل قول:
برای منم بفرستنقل قول:
به منم بفرستیننقل قول:
برای درخواست تخلیه باید حضوری مخابرات بریم یا همون گزینه اعلام جمع اوری توی پنل کافیه ؟
ممنون
نه نیازی به حضوری نیست همونو بزنین - بعد برای محکم کاری به پشتیبانی زنگ هم بزنیننقل قول:
برای منم بفرستنقل قول: