دوستان عزیز، راهی برای دور زدن چک امنیتی فورزا پیدا نشده هنوز ؟ من بدن درد گرفتم میخوام فورزا بزنم !!!!!
دوستان عزیز، راهی برای دور زدن چک امنیتی فورزا پیدا نشده هنوز ؟ من بدن درد گرفتم میخوام فورزا بزنم !!!!!
پیدا شدهc4evaیه فریم ویر برای درایو هایpcداده که با استفاده از اون میشه کل حجم دیسک رو رایت کرد,نقل قول:
فعلا این فریم ویر در حالtestهست
راستی شما آفلاین میتونی بازی کنی ها برای لایو مشکل داره دیسک های فعلی
نقل قول:قضیه چیه؟ من Forza 4 بی هیچ مشکلی بازی می کنم!!! به لایو هم وصلم. دیسک دومشم نصب کردم:10:نقل قول:
ممنون میشم جواب بدید
چون چند بار پرسیدم و کسی جواب نداده
من یه اسلیم با درایو 0401 دارم
که دی وی دی کی هم داره
میخواستم ببینم جریان لاک واسه رایت فریمور چیه؟
ممنون میشم اموزشی چیزی واسم بزارید
فعلا هیچ کسی نمیتونه 100درصد دیسک رو رایت کنه ولی همونطور که گفتم با اون فریم ویر که برایpcهست میشه این کارو کرد شما که میری با اون دیسک لایو مثل این میمونه که نهlt+داری نه دیسکت پچ شده امکان بن شما خیلی بالاست شایدم فلگ شدید توصیه میکنم دیگه با اون دیسک لایو نرید کلانقل قول:
---------------------------------------------
اینجا آموزش هست:نقل قول:
سایت بازیسنترهکد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=45884
یعنی الان اگه من فورزا رو بخرم دیگه فلگ نمیشم ؟ من لایو نمیرم فقط آفلاین بازی میکنم.نقل قول:
در حالت آفلاین ممکنه فلگ بشید چون یک چک امنیتی داره. لایو هم اصلاً نرید.نقل قول:
نه شاید بازم فلگ بشی چون هنوز همc4evaاون فریم ویرشرو نداده کلا امکان داره در آینده بری لایو یکمی صبر کنی هم نسخه بی نقص میخری هم فلگ و بن نمیشینقل قول:
(بابا دومی رو که منم گفتم:دی)
پس دیدی هنوز هم نمیشه :41: ای خدا تا کی؟؟؟ من فورزا میخواممممم :19:نقل قول:
(منم گفتم که تاکید بیشتر بشه دوباره نره لایو :31: )
از دوستان کسی از کابل HDmi To Dvi استفاده کرده برای وصل کردن کنسول به مانیتور ؟
کیفیتش چجوریه؟مثل hdmi هست ؟
یه سوال دیگه هم داشتم
اگه کنسولو با Dvi وصل کنم به مانیتور و PC رو با VGA وصل کنم به مانیتور
میتونم بین این دو سوییچ کنم ؟
یعنی هم از PC استفاده کنم هم از کنسول بدون اینکه کابلهارو تعویض کنم ؟
سلام . اداپتور ایکس باکس قیمتش چنده؟
با تشکر
سلام
موقع نصب دیسک دوم فورزا failed میده
برای چی؟
دوست عزیز چون dvi هم ارسال دیتا بصورت دیجیتال هست نهایت کیفیت رو انتقال میده. من pc رو با dvi-hdmi وصل کردم و fullHD تصویر میگیرم. اگه از دوتا ورودی مانیتور استفاده کنید باید رو مانیتور دکمه source چیزی تو همین مایه ها باشه که بتونی سوئیچ کنی.(وقتی مانیتوری 2 3 ورودی داره 100% میتونی سوئیچ کنی)نقل قول:
رفیق دقیقا منم این مشکلو دارم اولش فک کردم لنز درایوم ضعیف شده که اومدم اینجا دیدم بقیه ام این مشکلو دارن خیالم راحت شد:27:نقل قول:
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
منم این مشکلو دارم البته فعلا روی این بازیا تست نکردم ولی روی nfs hp و cod mw و چنتا بازیه دیگه تست کردم که این ارورو میده the disk not suported میخواستم بدونم چارش چیه تا دوباره بتونم بازیشون کنم؟نقل قول:
یه سوال دیگه ام داشتم اینکه اگه من یه هارد اکسترنال بگیرم میتونم به کنسول وصلش کنم و بازیارو توش اینستال کنم؟
دوست من باید بازیهاتو با پچ 1.91 تهیه کنید.نقل قول:
بازیهای AP2.5باید متناسب با اپدیت فرمویر و داشبورد پچ شوند که lt2 با آخرین میتونی بازی کنی.نقل قول:
Halo Reach / Fable 3 / Need For Speed Hot Pursuit
Call Of Duty: Modern Warfare 2 / Call Of Duty: Black OPS
Assassin's Creed Brotherhood
دوست عزیز باید داشبورد به 13599 آپدیت بشه اگه lt2 داری مشکلی نداری آپدیت کن (با فلش مطمئنتر هست)نقل قول:
آقا یه سوال من رفتم امروز ال تی دو ریختم گیرز هم اجرا میشه اما دارک سولز فیفا و بتمن اجرا نمیشه میگه باید آپدیت کنی باید چیکار کنم تو رو خدا یکی کمک کنه؟
بله میتونید ولی از 16 گیگ فضای هارد ولی با روشهایی میشه هارد رو مثلا به 10 تا 16 گیگ تقسیم کنید ولی وقتی به کنسول وصل کنید فقط یک 16 گیگ میتونید استفاده کنید.نقل قول:
یه سوال دیگه ام داشتم اینکه اگه من یه هارد اکسترنال بگیرم میتونم به کنسول وصلش کنم و بازیارو توش اینستال کنم؟
یاعلی 110امین پست من بود
یا دیسک ات خش داره ویا به احتمال زیاد مثل همه هست مشکلت این بازی هایxgd3یه مشکلاتی به وجود آوردن که فعلا نمیشه تمام حجمشونو کپی کرد مشکل از اونه باید منتظر فریم ویرc4باشهنقل قول:
سلام و درود ...
دوستان .
چطور میشه تم روی دستگاه ریخت ؟ ایا به جز داشتن اکانت گلد هم میشه جوری تم ریخت ؟
الان برای خرید xbox دوستان چه مدلی رو پیشنهاد میدن؟
راستش اطلاعات چندانی ندارم.
با توجه به اینکه هر سال گرافیک بازیها بیشتر میشه ، الان چه مدلی رو بخرم که در واقع قطعه سخت افزاریش به روز باشه و تا چند سال بازیها رو برام با کیفیت بالا اجرا کنه؟
قیمتش هم اگه بگید ممنون میشم.
هر کدوم که قیمتش به جیبتون بخوره ! 360 ها همشون مثل هم هستند .نقل قول:
مگه میشه همشون مثل هم باشن؟نقل قول:
پس این slim و .... چین؟
از نظر قیمت مشکلی ندارم.
یه چیز میخام که جدید باشه نه اینکه تا یکی دو سال دیگه مثل fat از رده خارج بشه
بابا میگیم پست اولو بخونید واسه همینه دیگهنقل قول:
الان همه ی مدل ها ااسلیم هستند طبیعتا بهترین مدلشون هم مدل250گیگ هست مدل های اسلیم فقط هاردشون با هم فرق داره و بس
اسلیم بهترین و آخرین مدل این کنسول هست تا چندین سالم تولید میشه خیالت راحت
up...:21::19:نقل قول:
بفرما لینک تو فروم خودمون:نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر این رو هم بخون از سایت بازیسنتر:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=442354
کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=44984
امروز یک سری چیزایی C4eva ریلیز کرد، ربطی به XGD3 و فورزا داره آیا ؟
بله میشن ، از نظر بازی ها و گرافیک و دسته و ... هیچ فرقی با هم ندارند - فرقشون فقط توی هارد و مصرف برق و طراحی هستش که اینها اصلا مهم نیستند .نقل قول:
و البته الان دیگه فت نو گیرت نمیاد ولی بازهم فرقی با اسلیم ها نداره و بازی ها و گرافیک جفتشون برابر و یکی هست - به عبارت ساده تر سخت افزار جفتشون از نظر قدرت پردازشی یکی هستش .
سلام دوستان ...
آپديت جديد هنوز نيومده واسه كنسول 360؟
آخه من يه ماه پيش اومدم فيفا رو نصب كنم ... در همون حالت نصب گفت بايد نميدونم آپديت كني و من زدم آپديت شه كلا كنسول رفت رو هوا و الان روشن ميكنم از همون جا ميادش : دي
شما هم با فيفا 12 همين مشكل رو داشتيد؟ اگه آپديت نيومده به نظرتون من منتظر بمونم و بعد برم كنسولم رو درست كنم يا كلا چه كنم؟!: دي
دوست عزیزنقل قول:
این فریموری که بیاد برای کنسوله ؟
یعنی باید بدیم بیرون تا دوباره بریزنش ؟
---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
شما کپی خور دستگاهتون رو پروندید:31:نقل قول:
بله آپدیت جدید Lt2 هست که اومده
باید بدین بیرون براتون بریزنش.....
مرسي عزيز جان ...نقل قول:
اين آپديت lt2 و انجام بدم بازي هاي جديدي كه تو راه هستند مثل Battlefield رو ميتونم اجرا كنم؟!
سلام حمید جان
با این آپدیت میتونی بازی های فیفا و کونامی 2012 و NBA2K12 و همینطور rage رو اجرا کنی اما به نظر میرسه برای بازی های بعدی مثل COD8 باید بازم آپدیت کنی. اینا رو یه بنده خدایی به من گفت که کلا تو کار آپدیت کنسول ایکس باکس هست.
نه دوست عزیزنقل قول:
این آپدیت میتونه تمام بازیهارو اجرا کنه...
GeOW 3_Forza 4_Batman AC و تمام بازهای جدید رو
به احتمال زیاد BF3 هم اجرا میشه...
فیفا 12 اصلا آپدیت جدید نمیخاد و با همون lt1.91 قدیمی هم میشه بازی کرد...
نه برای کنسول نیست و برای بازی کن ها این فریم ویر لازم نیست بلکه فریم ویری هست که برای درایوpcهست و تمام حجم دیسک هایxgd3رو رایت میکنهنقل قول:
------------------------------------
بله اینا همون فریم ویر هایی هستن که برای درایوpcان و در بالا در موردش توضیح دادمنقل قول:
سلام
به تازگی یکی از دوستان از روی سیدی بازی فکرمکنم باعث شده که فریم ورش رو اپگرید کنه به گفته ی خودش ورژن 2
و وقتی که هر سیدی میزاره میگه: please insert audio CD باید الا چیکار کنه؟
XboX arcade.
این آپگرید نیست فلش کردن فریم ویر هست.نقل قول:
احتمالا یکی از داشبرد های13146و13599 یا... رو ریخته با اون دیسک راه حل اینه که LT+2بریزی چون کارش یکمی سخته توصیه میکنم بدی بیرون بریزن
دوستان توی سایت xboxworld.ir خیلی از فروشندش تعریف میشه !!! مشکوک میزنه یکی نیومده بگه که مثلا دستگاهش این مشکل رو داشت می خواستم ببینم شما این فروشنده رو میشناسید واقعا برام عجیبه این همه پست تشکری که برای ایشون زدن ...
منم ایشون رو تایید میکنم،کارشون واقعا درسته به نظرم...........نقل قول:
دوستان توی سایت xboxworld.ir خیلی از فروشندش تعریف میشه !!! مشکوک میزنه یکی نیومده بگه که مثلا دستگاهش این مشکل رو داشت می خواستم ببینم شما این فروشنده رو میشناسید واقعا برام عجیبه این همه پست تشکری که برای ایشون زدن ...
دوستان میشه من رو راهنمایی کنید
من برای بازی need for spedd hot persuit دستگاه خودم رو بیرون دادم اپدیت کردم
حالا می خواستم بدونم برای بازی pes 2012 باید اپدیت کنم ؟ از روی خود dvdبازی یا اینکه
باید بدم بیرون برام اپدیت کنن بعد اگه باید بیرون بدم باید بگم اپدیت به چه ورژنی انجام بدن ؟
:46:
نقل قول:
سلام
ببخشید مدل رو اشتباه نوشتم
Xbox Elite هستش راه حلش چیه آموزشش جایی طبیعتا باید باشه لینکش رو بدید ممنون میشم خودم پیگیر میشم
خوب مدل کنسول فرقی نداره مدل درایو رو شما باید بگی بعد آموزش مربوطه رو معرفی میکنم:نقل قول:
برای تشخیص درایو پنل جلویی کنسول رو در بیار و بعد این سوراخ رو شناسایی کن و بگو رنگ طوی اون سوراخ چه رنگیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید میخواستم یه سوالی بپرسم, من یک ایکس باکس ارکید دارم برای ریختن بازیها روی دستگاه یک فلش 16یا32 گیگ بخرم ایا دستگاه ساپورت میکنه و هیچ مشکلی پیش نمیاد لطفا کمکم کنید.... .
:11::11::10:
ممنون برادر از کمکت من اینو بهش میگم ببینم چی میگه و شمارو مطلع میکنمنقل قول:
یه دنیا ممنون از اهمیتتون به این موضوع.