ببخشيد حد اکثر کشش خط رو از کجا ميشه فهميد که چقدره؟نقل قول:
Printable View
ببخشيد حد اکثر کشش خط رو از کجا ميشه فهميد که چقدره؟نقل قول:
داخل پنل مودم قسمت status مشخصات خط max rate نوشتهنقل قول:
مال من Attainable Rate داره، فکر کنم همونهنقل قول:
اينترنت من خيلي قطع و وصل ميشه، يه بار هم ريتش رو پايين آوردند.
لطفا يه لحظه وضعيت خط منو نگاه کنيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درسته. خطتون شرایطش نرماله و اگه تو این شرایط بازهم مشکل قطع و وصلی لینک دارید دنبال رفع عوامل نویز داخلی بگردید.نقل قول:
نوشته شده توسط [emoji769
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نقل قول:
خيلي ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوامل نويز رو خيلي گشتم و چک کردم، از داخل نيست، از بيرون هم فکر نکنم، چون شرکتهاي قبلي وضعشون اينجور خراب نبود،
يه سؤال: الآن من هاي وب دارم، ميخواستم جمع آوري کنم بيام پارس آنلاين
ولي اينا که باهم ادغام شدن، نظرتون چيه؟
خيلي از دوستان ميگن که پارس آنلاين بهتره، پس چطوريه وقتي اينا ادغام شدن چطور کيفيتشون فرق ميکنه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا از ادغام خبری نیست !! من یه حرفی به شما میزنم . هیچ شرکتی برتر از شرکت دیگر نیست و لا فقط سر 2 قضیه میتونن مدیریت و رقابت کنن . در مورد پهنای باند و به قول معروف سرعت و پینگ که بعد پر شدن منتفیه و فقط سر قطعی و وصلی و قیمت رقابت اصلیه . مقوله سرعت و پینگ و کیفیت همش بر میگرده به پهنای باند شرکت شما تو منطقه مخابراتی شما. پس با این حساب نمیشه گفت فلان شرکت حتما بهتر از شرکت دیگریست . ولی یه قضیه نسبی دیگه وجود داره اونم اینه که قطعی و وصلی پارس نسبت به های وب کمتره برعکسش کیفیت ارتباط لینک تو های وب بهتره و این قضیه هم 100 درصدی نیست و برمیگرده به نوع تجهیزات شرکت ها تو اون منطقه مخابراتی. سرعت و تک کانکشن و پینگ هم بر میگرده به حرفام در قسمت بالا.نقل قول:
اگه کیفیت میخواید برید سراغ شرکتی که یوزر کمتری داره تو منطقه مخابراتی شما !!
این دو شرکت با هم وارد مرحله ادغام شدن (پشتیبانی تو پیج رسمی پارس آنلاین تو اینستاگرام اعلام کرد) علت افت کیفیت تو این چهار پنج روز اخیر هم همینه و باید از این بعد منتظر افت کیفیت (بالا رفتن پینگ، افزایش تایم اوت و کاهش سرعت تک کانکشن و استریمینگ) و قطعی ها بیشتر از این (به خصوص در ساعات اوج مصرف) بودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از کلمات خود شما برای پاسخ به شما استفاده میکنم (افت کیفیت بالا رفتن پینگ، افزایش تایم اوت و کاهش سرعت تک کانکشن و استریمینگ) اکثرا برمیگرده به منطقه مخابراتی و پهنای باند اون مرکز . اون ادغامی که شما فکر میکنید به اون صورت نیست و در زمینه سهام و سرمایه گذاری هستش . بنده از کلمه فعلا استفاده کردم و فعل تاکیید به کار نبردم. بیاین از قضاوت و پیش بینی دست برداریم و به قطعیت حرفی رو نزنیم درباره کیفیت و آینده نت شرکت های مختلف . :n01:نقل قول:
من راجع به حرف شما منظوری نداشتمنقل قول:
ولی در یک هفته اخیر کیفیت نت پارس در نقاط مختلف کشور افت محسوسی داشته که تا حالا پشتیبانی مقصر رو زیرساخت اعلام کرده ولی این طور به نظر میاد که با توجه به خرید پارس توسط های وب قاعدتا تامین میزان پهنای باند و سرمایه گذاری در شبکه پارس آنلاین هم از طرف های وب صورت بگیره(و با توجه به سابقه بد های وب در این زمینه که در مورد کاربران خودش پهنای باند بین المللی کمی رو بین تعداد زیادی کاربر به اشتراک میذاره تا واسش سودآوری داشته باشه) و با گذشت شش ماه از امضای قرارداد ادغام حالا اثرات عملی در کیفیت نت پارس داره محسوس تر میشه
بله حرفتون کاملا درسته ، خط منم طبق اون عکس بعضی وقتا تا 7 مگ میکشه بعضی وقتا هم تا 6 ولی من گفتم رو 4 مگ بزارننقل قول:
پس اینم شانس منه که 5 روز اومدم اینجوری شد !نقل قول:
دیروز افت سرعت و قطعی های چند ثانیه ای داشتم امروزم از الان افت سرعت شروع شده برام ( باور کنین خواستم speedtest رو باز کنم باز نشد ! )
--------------------------
بعد حدودا 5 دقیقه تقریبا خوب شد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]