سلام جناب isbn یه سوال داشتم شما مدل آیفونت چیه؟؟ چون من آیفون 5 مدل A1428 دارم ولی متاسفانه از 4G ایرانسل پشتیبانی نمیکنه، ولی تو سایت ایرانسل زده پشتیبانی می کنه :n03::n03:
Printable View
سلام جناب isbn یه سوال داشتم شما مدل آیفونت چیه؟؟ چون من آیفون 5 مدل A1428 دارم ولی متاسفانه از 4G ایرانسل پشتیبانی نمیکنه، ولی تو سایت ایرانسل زده پشتیبانی می کنه :n03::n03:
برای من 5s A1533 هست و از 1800 پشتیبانی میکنه ایرانسلم روی 1800 هست ولی گوشی شما رو توی gsmarena که نگاه کردم متاسفانه پشتیبانی نمیکنه از 1800نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LTE 700 MHz Class 17 / 1700 / 2100 - GSM A1428
من نمی دونم چرا این اسپیدتست واسه اندروید سرور های دیگه رو نشون نمی ده:n23:؟؟؟نقل قول:
سرور های نزدیک موقعیت فعلی رو نشون میده..چون بصورت نقشه نیست و بخواید از 4000 تا سرور مثلا سرور آنگولا رو انتخاب کنید 2 روز باید بگردین :n02: مگه اینکه نسخه ای درست کنن که نقشه داشته باشه توشنقل قول:
دقیقا آیفون به این شکل هست من خودم فرانکفورت رو دقیق 10 -15 دقیقه طول کشید تا پیدا کردم یه جاها ردش میکردم خیلی با دقت باید گشت سرچ هم که ندارهنقل قول:
رايتل بعد 2 سال به اين وضع داغون در امد ايرانسل بعد 2 ماه اينم رفت كنار رايتل ديگه خريد بسته معني نداره
محتوای مخفی: .
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
بله دقیقا فقط AT&T ساپورت نمیکنه اما مال من برا اروپاست و 1800 هم ساپورت میکنه...اما اصلا کانکت نمیشه به ال تی ای!
مودم 4G آنلاک از کجا گیر بیاریم؟
هیچ جا نیست.
SONY XPERIA Z3
امروز 3G ایرانسل
بندرعباس اینجا انگار امروز یکم شیر فلکش رو باز کردن البته آپلود افتضاحه
سرور داخل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور فرانکفورت
سرور باکو
سرور منچستر
دوستان وضعیت دانلود بسته شبانتون چطوره مال من تا چند ند روز پیش خیلی عالی بود اما الان نهایتا با آی دی ام به 50 میرسه فقط از ساعت 7 تا 8 خیلی خوبه مال شماها چطوره سرعتتون چقدره؟