سلام
وقتی ثبت نام کردیم کارشناس مخابرات برای راه اندازی میاد خونه یا از طریق تلفن راهنمایی می کنن. منظورم اینه اگر خودمون راه اندازی مودم رو بلد باشیم .
Printable View
سلام
وقتی ثبت نام کردیم کارشناس مخابرات برای راه اندازی میاد خونه یا از طریق تلفن راهنمایی می کنن. منظورم اینه اگر خودمون راه اندازی مودم رو بلد باشیم .
اقا اینترنت روی 1 سیم از 2 سیم تلفن فعال میشه یا نه .هر دو سیم لازمه.
بصورت اتفاقی یه سیم تلفن رو وصل کردم یکی دیگش ازاد بود دیدم مودم فعاله و سرویس دارم.این میتونه از اشکال در سیم کشی باشه که بهمین دلیل dowmstream از 1024 روی 160 هست؟
حالا اینکار رو کردی چی شد بالا رفت؟نقل قول:
این دوتا سیم باید باشه یه سیم زوج هستش یه سیم دیگه فرد.مثل فاز و نول برق هستش دیگه
رگولاتوری محدودیت سرعت 128 كیلوبیت برثانیه را برداشته شد
مدیرعامل شركت مخابرات ایران از محدودیت سرعت اینترنت انتقاد كرد و گفت: در مصوبه جدید سازمان تنظیم مقررات كه بر اساس آن ارایه خدمات باید بصورت حجمی انجام شود، بصورت تلویحی محدودیت سرعت 128 كیلوبیت برثانیه برداشته شده است و افراد اگر بخواهند، می توانند از ظرفیت های بالا استفاده كنند.
پوررنجبردر مورد كندی سرعت اینترنت گفت: چالش كندی سرعت اینترنت در مخابرات نیست و در جای دیگری است.
وی افزود:مخابرات واردكننده پهنای باند نیست، ما خریدار پهنای باندهستیم،انحصار پهنای باند در اختیار یك شركت (شركت ارتباطات زیر ساخت) است.
نقل قول:
من فکر کنم اینا انیمیشن سینمایی تهران 1500 رو دیدند و متحول شدند
:n23:
من امرز نامه میفرستم میگم نه باید دیال اپ باشه سرعت ما نمیخوایم 128 رو
فکر کنم اینا میخوان سرعت رو واقعی کنن که محدودیت رو برداشتن.یا اینکه شبکه ملی آماده هستش چون یه جای دیگه شنیده بودم که ملی بشه میتونیم از 128 به بالا بگیریم
من هم اومدم مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زودی هم شاتل عزیز رو بعد از 5 سال جمعش میکنم
اگه سرویس 6 ماهه نگرفته بودم همین الان شاتل رو جمع میکردم
با مخابرات حداقل سرعتم ثابته تو روز و شب ولی شاتل فقط روز داره شب اصلا چیزی نداره :n02:
کی ثبت نام کردی؟ کدوم مرکز مخابرات؟نقل قول:
اشتب کردی داش، مخابرات در حال حاظر کلا نداره، باز شاتل روزا داشته !نقل قول:
سرعتت چیه؟نقل قول:
الان طبق این تست از سرور های داخل باید 62 تا بگیری